Első Találkozás társkereső tagjainak személyes találkozó

indította: Mária
Maria
Maria küldte
augusztus 09. 18:36

@Éva: Szia kedves Évike! Nagyon szépen köszönöm a kedvességedet:-) Örülök, hogy így látsz, igyekszem. További gyönyörű estét kívánok Neked és Nektek! Szeretettel: Marika

Éva
Éva küldte
augusztus 09. 17:29

@Maria: Szia kedves Marika! Szeretem olvasni írásaidat, gondolataidat! Lelkedből annyi finomság,ség,jóindulat,empátia és szeretet árad,s mikor olvasom soraidat szerintem a szomorú lelkek is hatásod alá kerülnek. Mindig tudsz újat mutatni,kedves szavakat varázsolni az emberek szívébe, s ettől a legszomorúbb ember rossz hangulata is elillan,s hatásodtól szívébe,lelkébe ség költözik!😊 Csak ismételni tudom magam,,A szavaknak ereje van" A te szavaid a jóságot,intelligenciát képezik,a lelked aranyból van! Marika,maradj mindig ilyen,szüksége van rád az embereknek,s nagyon jó hatással vagy mindenkire!😊😊😘 További szép estét kívánok!

Maria
Maria küldte
augusztus 08. 14:19

Sziasztok:-) Nagyon jó érzés olvasni, hogy jól vagytok.... Addig is, amíg nem találkozunk, vigyázzatok magatokra nagyon.... Továbbá a mosoly, a nevetés, a jókedv ne tűnjön el az arcotokról, lehetőleg sohasem! Üdvözletemet küldöm Nektek: Marika

2
Emese
Emese küldte
augusztus 08. 11:18

Kedves Mindenki, koszonom a jokivansagokat, minden rendben, megerkeztunk! A szloven arviz miatt Ausztrian keresztul kellett kerulnunk, 13 orat vezettem ket rovid szunettel de szerencsere nem volt sem sor, sem balesetek. En is orultem hogy lathattalak Titeket, jo volt beszelgetni! Minden jot! Emese

Maria
Maria küldte
augusztus 08. 10:29

Sziasztok Kedves Barátaim, Kedves Társkereső Társaim! Nagyon örülünk, ha jól éreztétek magatatokat! Hogy abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy élőben találkozhattunk Veletek .. Együtt voltunk egy kis időre. További gyönyörű napot kívánok Mindenkinek! Szeretettel üdvözöllek Benneteket: Marika😊😉👌🎶

Tamás
Tamás küldte
augusztus 07. 22:02

Sziasztok! Kicsit megkésve, de csatlakozva az előttem szólókhoz: ismételten nagy köszönet a ezőknek és a résztvevőknek. Személyesen kifejezetten köszönöm a érdeklődőságotokat, hogy teljesen ismeretlenként csatlakozhattam és ilyen fogadtatásban lehetett részem. A következő találkozóig mindenkinek a legjobbakat kívánva, Üdvözlettel: Tamás

Éva
Éva küldte
augusztus 06. 09:30

Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek!😊 Csodás volt a tegnapi találkozó,s örülök,hogy ilyen sokan eljöttetek! Köszönöm az élményt mindenkinek,s nagyon örültem,hogy ennyi kedves,szimpatikus embert megismerhettem,s remélem hamarosan ismét találkozunk!😊 További kellemes,szép napot kívánok mindenkinek!😘

Maria
Maria küldte
augusztus 05. 23:26

Sziasztok kedves Társaim, Barátaim:-) Itt is nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a mai napi találkozást: hihetetlenül boldoggá tettetek.... Szeretettel Marikától

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 05. 13:55

Nekem késett a vonatom. Kb 10 percet kések.

Norbert
Norbert küldte
augusztus 05. 13:45

@György: köszönöm, lehet hogy nem megyek kicsit macerás,a Római part jobban tetszett.Bár az jó hogy fedett az új helyszín.Talán külön lemegyek de kicsi a valószínűsége.

György
György küldte
augusztus 05. 13:37

@Norbert 2023_08_05-én, szombaton, 14.00-kor az M3-metró Klinikák megálló kijáratánál talizunk...

Emese
Emese küldte
augusztus 05. 13:24

Meg kellett állnom a gyerekkel mert éhes volt. Később jövunk de jövünk! Hívom majd Marikát a pontos helyszínért. Emese

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország