Érezted-e úgy, hogy semmi remény társat találni?

indította: Tibcsi
Lajos
Lajos küldte
december 18. 16:46

Tudom, hogy közhely, de a "Ponty megy elöl, a remény hal meg utoljára..."

Hajnal
Hajnal küldte
december 18. 16:21

Egy adatlapon olvastam, nem itt: a társkeresés olyan, mint egy hajóra várni a repülőtéren, buszjeggyel. Na, én is pont így érzem…

3
Leonárd
Leonárd küldte
december 14. 11:05

@Emese: Obersturmbanhofführer Hauptgramatikwegzierer: Nein! Nein! Nein! Kultura ist geschrieben mit zweiten langen "ú". Nekem sem 1xű.

Emese
Emese küldte
december 13. 20:42

Néha igen, néha nem. Engem megtaláltak rendes férfiak de eddig nem egy olyan sem akivel a jövőt el tudtam volna képzelni. Egyrészt mert vannak elvárásaim. Kb. azt szeretném megtalálni valakiben, amit én is tudok adni. Kultura, bizonyos intelligencia és morális szint, a mozgás szeretete. Másrészt mert néha valami miatt, amit nem mindig tudok megfogalmazni, nincs kémia. Vagy számomra fülsértő a hangja. Vagy szószátyár, vagy szájszaga van. Hülyeségnek hangzik de így van. Tudom hogy saját magam alatt vágom a fát de inkább egyedül maradok, mint bizonyos kompromisszumokra kényszerüljek. Szóval: néha arra gondolok, hogy az életben nem fogok párt találni. Csendes beletörődéssel mondom magamnak és furcsa, de nem érzek sem fájdalmat, sem kétségbeesést. Kicsit olyan, mint amikor a földre esett leveleket bámuljuk ősszel és az elmúlás jut eszünkbe.

1
Leonárd
Leonárd küldte
december 13. 15:15

A lepényhal és a reményhal együtt kókadoztak a sivatag közepén. Amikor az elcsigázott légiósok rájuk találtak, azonnal nyársra húzták, megsütötték és megették a lepényhalat. Tanulság: a lepényhal meg először. A remény- hal meg utoljára!

1
Csaba
Csaba küldte
december 13. 14:35

Nem éreztem. Reálisan nézve csekély rá az esély, de nem reménytelen. És az esélyeinket saját magunk is jelentősen csökkentjük a támasztott feltételekkel, ami szerintem rendben is van, nálam a belső tulajdonság elvárás lista egyre bővül, ahogy az évek telnek és minél jobban körvonalazódik bennem, hogy kit is keresek… 😊

1
Kati
Kati küldte
december 13. 10:07

@László: Sajnos nem csak Te érzed reménytelennek.

1
Laci
Laci küldte
december 12. 22:15

Egyre inkább úgy érzem.

1
László
László küldte
december 12. 20:02

Egyre jobban érzem, hogy reménytelen a dolog.

3
Edit
Edit küldte
március 16. 19:37

Sziasztok. Most jutottam el arra a szintre, hogy azt mondjam, igen, reménytelennek tűnik. Jó ideje vagyok itt, de szinte semmi komoly. Úgy látom azok a Ffiak akik hozzám valók lennének eltűntek, kihaltak. Persze vannak akiknek kellenék, azok nekem nem, és fordítva is így van. Aztán van a 30-as, 40-es korosztály..... nem tudok mit kezdeni velük!!!! Az egészséges értékek számomra fontosak.

2
Tibor
Tibor küldte
március 04. 21:57

Sajnos igen. Mozgássérültként napi szinten tapasztalom!

Matild
Matild küldte
január 08. 19:25

@Péter: Már ne is haragudj Péte!- de Emese nem vádaskodott csupán tényeket közölt. Az őszinteség a járható út szerintem is. / ne ess túlzásokba kérlek?!/

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország