Gyermekes nők nyitnak a gyermektelen férfiak felé 40 felett?

indította: Reni
Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 12:21

Szia Reni. Ahogy írtam ez egy külön téma lehetne. Van aki írja, hogy nem apát keres, viszont páran abban a hitben vannak, hogy a pár férfi tagjának kötelessége a gyerekneveles és a gyereknek el kell fogadni az új társat és alá is kell magát rendelni, Ebből bőven lehet gond, mindhárom oldalról. Kicsit más az elvem, jó ha van "apamodell", illetve anyamodell, vagyis szülők, akik irányt mutatnak, de nem döntenek a gyerek helyett Ez még egy saját gyerekes kapcsolaton belül is okozhat feszültséget. Egy "kívülálló" , a gyerek úgy fog tekinteni az új társra, amíg el nem fogadja, ne osszon parancsot. Adhat tanácsot, javasolhat, de semmi szín alatt nem erőltetheti rá az akaratát. Semmilyen kapcsolatban. Szerintem.

1
Reni
Reni küldte
május 14. 11:30

@ László. Kedves László, igen csak az időbe telik míg kiderül. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy gyermekes Apa jó Apa is és hogy egy gyermektelen férfi rossz társ lenne. Ez egy zsákbamacska.

1
Reni
Reni küldte
május 14. 11:25

@Zoltán. Kedves Zoltán én személyszerint nem apát keresek a gyermekeimnek, hanem egy társat aki elfogad velük együtt. Azt gondolom, hogy olyan férfi akinek szintén van(nak) gyermeke(i) van tapasztalata gyermekekkel, az TALÁN jobb társnak bizonyulhat.

1
Zoltán
Zoltán küldte
május 14. 09:21

Szia. Negyven fölött inkább gyermekes nők ismerkednek. Nagyon ritkán beszéltem gyermektelen nővel e fölötti korban. Nekik általában nem lehet, vagy még rosszabb, csak volt gyermekük. Nekem három lányom van, őket ez általában megviselte így nem is volt tovább folytatás, amikor megtudták. Gyermekvállalás ezért sincs nálam kötve. Ha ezen múlik a kapcsolatot, nem fog rajtam múlni. Még egy pár évig... De nem is ragaszkodom hozzá. Ha van gyermeke a leendő társnak, nem leszek apja a saját gyermekeinek. Az nem az én szerepem. Félreértés ne essék, nincs semmi bajom a gyerekek ellen, de szólítson apának, ha ő nem akarja. Mondjuk ez a kérdés megér egy témát a fórumban...

1
László
László küldte
május 14. 07:54

Szerintem lényegtelen, hogy kinek mikor kerül az életébe gyermek. Az sokkal fontosabb, hogy miként viszonyul az illető a gyerekekhez.

2
Reni
Reni küldte
május 13. 17:31

Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem szeretnék bántani senkit. Olvasgatva a férfiak adatlapját, azt tapasztalom, hogy 10ből 9nek nincs gyermeke 40 fölött. Kinek mennyire fontos, hogy akivel ismerkedne annak szintén legyen gyermeke?! Nem ítélkezem, nem bántó szándékkal kérdezem🙂

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország