Ha minden stimmel a társkeresős adatokban, akkor miért nem jön össze?

indította: Lajos
Emese
Emese küldte
május 07. 01:33

Válaszom Lajos kérdésére: mert az adatok "sterilek", mi pedig emberek vagyunk. Egy ismerősöm azért hagyta ott az első randi után a "tökély" férfit mert úgy evett mint egy barlanglakó. Nem internetes társkeresős randi volt de az eset hasonló: korban illő, informatikus, intelligens, művelt stb. pasi, a papíron minden klappolt. Arcra se rossz, kicsit pocakos de mondjuk 50-hez közel még belefér. Randizunk. Szépen beszél, odafigyel, kérdez és meghallgat. Semmi gond ilyen szempontból. De a hangja! A hangja!!! Nem is tudom leírni mennyire kellemetlen, főleg amikor nevetgél, átcsap egy magas regiszterbe. És gyakran nevetgél, sajnos! Nem tudom ti hogy vagytok vele, talán a sok kiskori fülgyulladás az oka: vannak olyan emberek kiknek a hangját hallgatni nekem egy szenvedés. Hülyének érzem magam, elhajtok egy ilyen "tökéletes" pasit a hangja miatt! De nem tudnám elviselni 10 percet se többet, nem hogy - ahogy tervezem- még 30 évet együtt élni vele. A végén sajnálattal közlöm hogy részemről nincs folytatás.

Éva
Éva küldte
február 04. 11:17

@Lajos: szia. Az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy lesz kapcsolat belőle.. A hangjából, a szóhasználatából tudsz következtetni telefonon keresztül.. A találkozó után sem biztos..

1
Lajos
Lajos küldte
január 22. 21:35

@Anna: Szia Anna! Mindenben egyetértek veled, én is pont így gondolom. Kicsit szerencsétlen a kérdés, de a topic-indító hozzászólásomban arról írtam, hogy ha valaki teljesen megfelel az elvárásoknak, akkor elndulhat-e a párbeszéd. Nagyobb-e az esély az elsö levélváltásra esetleg egy rosszabbul sikerült profilkép ellenére. Csak van az az egyezés, amikor esélyt ad valaki a párbeszéd megkezdésére és nem mindig a felületes képnézegetés dönt... Az hogy ezek után hogyan alakulnak a továbbiak, az ettöl teljesen függetlenül érdeklődő kérdés...

Mária
Mária küldte
január 22. 18:29

Szerintem a kellő bizalom hiánya miatt. Talán a kudarcok, a csalódások miatt alakul ki a bizalmatlanság. Teljesen más írásban kommunikálni, adatok, kívánságokat megfogalmazni, egy ideális helyzetet elképzelve. A személyes találkozáskor pro- és kontra dőlhet el a végeredmény; hogyan tovább. Van aki írásban "erős", személyes találkozáskor pedig egy teljesen más embert ismerhetsz meg. Szeretném hinni, hogy aki itt keres társat, mint én is, az idő- és a korlátozott lehetőségek miatt van itt. Lehet, hogy naivan hangzik, de jó lenne, ha ez lenne a többség a párt keresők között. A másik ok szerintem az, hogy van viszonyítási alap; aki hosszabb időt töltött el a párjával, akaratlanul is hasonlítgat, ha úgy tetszik -inkább sokaknak nem tetszik- van egy színt, ahonnan indulhat az új kapcsolat. Szerintem... Szép napot mindenkinek

3
Anna
Anna küldte
január 22. 17:25

Kedves Lajos, Attól, hogy valaki az adatlapján olyan ismérveket tesz fel, ír le, ami neked bejön, tetszik...("minden stimmel") az édes kevés ahoz, hogy biztosra összejöjjön, megfeleljen neked az adott "társkereső " Ha életed párját keresed, akkor nem elég a társkeresőn megjelent adat. Ugyan lejön belőle ez, az, ami felkeltheti az érdeklődésed, de a személyes találkozó dönti el, hogy van e közös bennetek, tudtok e beszélgetni, figyeltek e a másikra, van e valami szikra...stb Szóval sok munka, kitartás, közös élmény szükséges ahhoz, hogy megismerd a másikat és rájöjj ő az igazi.

2
Emese
Emese küldte
január 22. 17:09

Ez így működik: Nő: fellövi a sült galambot, rajra egy cetli nevével, címével, fotójával. Férfi: távcsővel nézi a repdeső galambokat, amelyik fotón neki tetszetős hölgyet lát, leolvassa a címet és ír neki. Analfabéták hátrányban 😀

3
Moncsi
Moncsi küldte
január 22. 15:36

@Lajos: Garancia ? Semmire nincs : )

Lajos
Lajos küldte
január 22. 15:32

@Lili: Írok neki? Ez valami új szabály? Eddig sültgalambokkal történt az információ továbbítás...

1
Lili
Lili küldte
január 22. 13:40

@Lajos: igen, ha nemcsak nézegeted a csinos fotót, hanem írsz neki!

Krisztina
Krisztina küldte
január 22. 11:20

@Lajos: Semmi garancia nincs itt semmire.. Volt olyan találkozásom tavaly év végén, ahol én már korábban láttam az illető profilját, tetszett, mégis csak szeptember végén kezdtünk el beszélgetni, majd találkozni.. Az más kérdés, hogy nem jött össze a kapcsolat..

Erika
Erika küldte
január 22. 10:41

@Lajos: az, hogy mi van az adatlapon, nem biztos, hogy fedi a valóságot, így nem is biztos, hogy minden stimmel. Én például mindenkinek válaszolok, hiszen alapból ha megtisztelt egy levéllel, arra illik válaszolni. Akár igen a válasz, akár nem. Valamint ha csak nincs valami mindenképpen kizáró ok, egy válaszlevéllel máris esélyt adtam egy beszélgetésnek. A reakció ugyis eldönti merre tovább. De ez még nem garancia semmire. Nem is várok semmit, így ha mégsem, nem is csalódok. Megrázom magam és megyek tovább! Nem pedig kesergek a semmin, mert ahogy látom sokan néhány beszélgetés után örök hűséget várnak. U.i: egyszer majdcsak összejön, hidd el!

2
Gizi
Gizi küldte
január 22. 09:03

@Lajos: Semmire nincs garancia. Ha írok, nem válaszol. Napokig nem nézi meg a leveleit. Semmi reakció! Sajnos volt már pár próbám. Jó hely, jó kép, jó bemutatkozás.Üdvözlöm. Értem én hogy nem én vagyok a szíve csücske, de legalább egy hali kitellhetne tőle 😏

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország