Hajlandó vagy engedni az elvárásaidból a társkeresés során?

indította: Tibcsi
Béla
Béla küldte
április 25. 15:22

Vannak alapvető "elvárások" , amik nélkül eleve létre se jön, vagy nem működne normálisan a kapcsolat...aztán vannak másod, harmadrendű "elvárások", amik kölcsönös kompromisszum tárgyát képezhetik a jó és megbízható kapcsolat érdekében. Ugyanígy nyilván nekem is vannak szokásaim, amik alku tárgyát képezhetik egy kölcsönös vonzalmon alapuló és jónak ígérkező kapcsolat esetén. A kölcsönös engedmények, kompromisszumok egyensúlya viszont szerintem hosszú távon ugyanolyan fontos, mint az hogy mit kapunk és mit tudunk nyújtani....különben előbb-utóbb felborul.

Zoli
Zoli küldte
április 23. 23:06

Így van!

Ati
Ati küldte
április 23. 17:53

Sziasztok! Teljes mértékben egyetértek kedves Mária által leírtakkal. A kapcsolatok a kölcsönös kompromisszumokról szólnak, és szerintem mindent meglehet beszélni és kell is.

Irén
Irén küldte
április 23. 15:09

Sziasztok! Kedves Tibcsi! Szerintem nekem nincsenek túlzott elvárásaim a párkeresés során. Én nem aszerint ismerkedem, vagy nem ismerkedem, hogy ki hány cm, hány kg, vagy hogy pl. van-e háziállata, tetoválása, stb.. És nem is aszerint, hogy kinek milyen az anyagi háttere. Nálam a megadott kor sincs kőbe vésve, az is inkább csak irányadó. Ha nekem valaki úgy igazából megtetszik, mind kívülről, mind belülről, akkor onnantól kezdve, több mindenen túl tudok lendülni. Meg aztán úgy vagyok vele, hogy azért van a szánk, hogy használjuk. Hiszen sok minden csak megbeszélés kérdése. Úgy gondolom, hogyha mindkét fél ugyanannyira akarja azt a bizonyos kapcsolatot, akkor közösen sokszor meglehet találni azt a megoldást, ami mindkettőjüknek egyformán jó. Persze nálam is vannak kizáró okok, mint pl a túlzott alkoholfogyasztás, de olyan dolgokon biztos hogy nem fogok fennakadni, mint amilyeneket fentebb már le is írtam.

1
András
András küldte
április 23. 14:36

Zsolt! Bocsánat fordítva 50 éves korosztályig több a férfi mint a nő.

András
András küldte
április 23. 14:33

Zsolt! Az utópia! Már csak azért is mert az országban úgy 50 éves korisztályig több a nő mint a férfi. Zsuzsi! Köszönöm, neked is szép napot!

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 23. 13:03

@András: Semmiképpen ne érezd úgy, hogy miattam bármit is MÉG EGYSZER el kell elmondanod. Nincs rá szükség. 🙂 Legyen szép napod.

András
András küldte
április 23. 13:00

Kedves Zsuzsi! Igen tudtam, akkor mégegszer. ROSSZ TAPASZTALATOK MIATT SZÁMOMRA ELKÉPZELHETETLEN!!!! Dédmamámnál álladóan becsináltak a macskák, a kutyáktól nem lehetett nyugodtan enni, az ismerősünk husky kutyát tartott. Mikor felállt mert épen ahhoz volt kedve hogy kijöjjön a konyhából, hozta a hátán a konyha asztalt. Plusz már így is 4:20-kor kelek. Nem fogom még a kutya ugatását is hallgatni, még korábban kellni, hogy levigym sétálni. NEM ÉS NEM. Épen elég a szomszéd néni papagáját hallgatni. Olyan mint 1 elromlottt riasztó.Ha valakinek ez nem tetszik tovább lehet állni. Amúgy epilepsziás vagyok 33 éve szóval pontosan tudom milyen. Van előjele ha rosszul leszek így le tudok feküdni, és nem kell hozzá a kutya.

1
András
András küldte
április 23. 12:50

Sziasztok! Lehet, hogy a munkahely dologban van valami. Ahogy a hölgyeket tánc estre szoktam hívni és egyből mondják nem tudnak táncolni, próbálom nyugtatni, hogy semmi gond, csak engedje magát vezetni. Azt ő nem tudja engedni. Mért nem tudnak a nők nőként táncolni? Ergo kapcsolatbsn hogy fog nőként élni ha még táncban is képtelen lazítani elengedni magát. Ráadásul a kubai salsa 1 erotikus tánc ahol kifejezheti a női mivoltát mégis inkább feszengenek már a gondolattól is hogy eljöjjenek velem táncolni. Tisztelet a kivételnek, sajnos még nem találtam meg.

1
Mária
Mária küldte
április 23. 11:57

Igen, hajlandó is vagyok, meg szoktam is egy egészséges mértékig. Mivel a kapcsolatok is - úgy általában - a kölcsönös kompromisszumokról szólnak, szerintem mindenki szokott engedni (úgy gondolom) Lehetséges, hogy az élet egyéb területén tett túl nagy kompromisszum (munkahely, család) késztet bennünket arra, hogy pont itt akarjuk kevesebbet engedni ...?? szerintetek??

Nóra
Nóra küldte
április 23. 11:54

Soha ne mond az,hogy soha,de... Ahogy Márti is írta,vannak dolgok amiket a saját bőrünkön tapasztaltunk, és nem kérünk belőle(soha többé)! Minél őszintebbek vagyunk,és minél jobban önmagunkat adjuk kényszer nélkül,annál nagyobb az esély az összhangra. A páromtól sem várom el,hogy miattam változzon meg,csak,ha azt Ő is szeretné és nem kényszerből!

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 23. 11:49

@András: Tudtad, hogy vannak már arra kiképzett kutyák, hogy bizonyos betegségek esetén, a rohamokat, rosszulléteket előre jelzik a gazdinak, akik így biztonságba tudnak vonulni pl. az utcán, hogy ne érje őket baleset. Például, epilepsziás roham esetén, ha szól a kutyus előre, a gazdi le tud ülni a legközelebbi buszmegállóba, kerítésre, akár a járdán a földre, így nem töri össze magát, vagy nem esik az autók alá, stb. A kutyus meg őrzi addig. Láttam erről egy remek dokumentumfilmet.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország