Hogyan és mivel kedveskedjek a páromnak?

indította: Balázs
Maria
Maria küldte
július 19. 03:22

@Balázs: Szia kedves Balázs! Köszönöm szépen, hogy írtál: minden rendben van. További gyönyörű hétvégét kívánok Neked! Üdvözlettel: Marikától

Emese
Emese küldte
július 15. 13:51

Szerintem az ember tegyen a dolgokért de legyen kicsit fatalista is. Nem minden függ tőlünk, vannak befolyásolhatatlan tényezők. Fenn vagyok társkeresőkön de nem görcsölök rá. Nem attól vagyok boldog az életben, hogy van egy társam. A boldogság több kisebb-nagyobb részből rakódik össze. Persze megdobná a szintet... de ha nyavalygok, hogy szegény szerencsétlen szingli vagyok, jobb lesz? Nem... sőt, biztos elijeszteném őket. 😀 Ebben a "vonzás törvényében" nem hiszek, mint a rezgésekben meg egyéb angyali dolgokban. Azt gondolom hogy a jó öreg latin mondás érvényes a "vonzás" helyett: hasonló a hasonlónak örül.

2
Csaba
Csaba küldte
július 14. 22:56

@Maria: :)

Maria
Maria küldte
július 14. 22:46

@Csaba: Én is óvatos vagyok, sok mindent megértem már.... Nem félek. Az emberek alapvetően gondolatnak a szeretetre, az őszinte szerelemre, a boldogságra, a boldog párkapcsolatra, én ezt tapasztalom. Biztosan vannak olyanok, akiknek más a célja, több szálon folytatott élet, változatos képfelhozatal, stb.... Ez az ő dolguk. További gyönyörű estét kívánok Neked és Mindenkinek! Marikától

Csaba
Csaba küldte
július 14. 22:36

Bocsánat, van ott egy felesleges vessző, de már nem tudom javítani.

Csaba
Csaba küldte
július 14. 22:31

@Balázs: Nem bántom Máriát. Így érezted? Nem akarok negatív hangvételű dolgokat adni az embereknek. Sokkal inkább elképedek azon, hogy egyesek akkor is vakok a valóságra, amikor az már nem csupán fenyegető realitás, hanem megtörtént, effektív valóság. Nyilván, mint mindenki, én is hordozom a keresztemet. De ami ennél is fontosabb, jól érzékeled, bár nem mondtad ki: félek. Szeretném hinni, hogy alaptalanul, csak nem megy. Talán éppen a természettudományos ismeretek okán.

Csaba
Csaba küldte
július 14. 22:26

@Maria: A szándékaidban nem kételkedem. Egy dolog zavar. Olyannyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy akár írhattál volna a hétfejű sárkányról, királyfikról, lovagokról és lovaginákról :), üveghegyen túlról, varázslókról és csillámpónikról. Ha kihagytam valamit, bátran tedd, hozzá, ebben nem vagyok túl jó.

Balázs
Balázs küldte
július 14. 21:56

@Csaba: Te egy nagyon fura ember vagy! A karcos stílusoddal szándékosan provokálod az embereket, átérezed, ez látszik! De hogy még olyan embert is, aki mindenkihez csak kedvesen és szeretettel áll hozzá? Téged nagyon bánthatott az élet, hogy csak negatív hangvételű dolgokat szeretnél vissza adni az embereknek!

1
Maria
Maria küldte
július 14. 21:26

@Csaba: Biztosan ismered a vonzás törvényét. Eszerint azt vonzod be, amire a leggyakrabban gondolsz.... Ha lehet, akkor mindig pozitívan állj az élet dolgaihoz! Amikor csak lehetséges.... Nem szabad elkeseredni! Csak egy egyszerű jótanács, Neked és Mindenkinek az oldalon.... Szép estét kívánok: Marikától P.S.: Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet. Csak jószándékú gondolatokat osztottam meg Veled és Veletek, kedves Mindenkivel az oldalon....

Maria
Maria küldte
július 14. 21:16

@Csaba: Hinni kell abban, hogy egyszer nagyon-nagyon boldog leszel.... Amikor az oldalra belépsz, legfelül csodálatos idézeteket olvashatunk. Ott olvastam Adrienn és Balázs idézetét is, miszerint "Aki nem hisz a csodákban, ...." Olvasd el egyszer! Mindenképpen bízni kell, ez fontos. A legfontosabb, hogy magadban higgy.... Hogy képes vagy boldog lenni, valakivel az oldaladon.... Hogy képes vagy akár egyedül is felfedezni, mi tesz boldoggá, később hogyan tudsz valakit boldoggá tenni.... További gyönyörű estét kívánok Neked és Mindenkinek az oldalon! Üdvözlettel Marikától

Csaba
Csaba küldte
július 14. 21:04

@Maria: Irigyellek a naivitásod és az optimizmusod miatt. Nézz körül a világban, légy reális! Nem kezdek bele a példák sorolásába. Olvass híreket!

Maria
Maria küldte
július 14. 15:23

@Csaba: Szia kedves Csaba:-) Itt az áll, hogy elsősorban olyanoknak írta ki Balázs a kérdést, akik már voltak előzőleg párkapcsolatban:-) Ezért nem is feltételeztem, hogy nem szeretik egymást tiszta szívből... Eleve úgy kell felkelni kedves Csaba és kedves Mindenki, hogy ha nem is azonnal, de rövid időn belül minden sikerül az életünkben.... És ha nem, akkor is kell, hogy kitartsatok: itt vagyok én és ha nem is érezhető mindig, de küldöm Nektek a csodatévő energiát, a kitartásÉSteljessikerÉSnagyonnagy,mindent-elsöprőszerelemelexírt,csodakapszulákat.... Legalább elolvastátok és egy kicsit megnevettettelek Benneteket:-) Már ez is hatalmas örömmel tölt el.... Meg kell tanulni hinni, hinni, hogy jobb lesz egyszer.... Akkor is, ha minden ellenetek van.... Nincs mese, egyszer jön egy jobb korszak, erre gondoljatok... Lehet, hogy a boltban, bevásárlás közben találsz rá életed Szerelmére vagy síelés közben .... Nem tudhatjátok:-) Mindent nem tudunk elintézni: kell sokszor a türelem, az idő, hogy minden rendeződjön.... És sokszor kell , temperamentum, hogy egy kis szín legyen az életetekben.... Hogy minden szokatlanul felforduljon az életetekben és végre igazán boldogok legyetek, vagy legalábbis úton a boldogságotok felé.. Ha nem szeret és ha nem tudja // akarja értékelni azt, amit adsz neki, akkor.... Itt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit akar: én nem adhatok erre választ, mert nem akarok beleszólni senki magánéletébe. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit is akar. Lehet, hogy túl nagy az egyik oldalon a szerelem tüze, lehet, hogy nehéz a válás... Ezt nem tudhatjuk, egyet tudok: mindenki döntését tiszteletben kell tartani, akkor is, ha az ellenünk való.... Azért vagyunk a Földön, hogy boldogok legyünk: akkor miért ne lehetne Mindenki boldog... Előbb vagy utóbb, de megtaláljátok azt a személyt, aki igazán boldoggá tesz.... Megítélésem szerint gondolatni kell arra és sokat kell tenni azért, hogy boldog és igazán szerelmes legyél:-) Hogy soha nem szabad feladni azt a gondolatatokat, hogy boldogok legyetek.... Miért vagy itt?! Mit keresel az oldalon: ezt, pontosan ezt és ez nem azonnal jön... Benne van az izgalom: Mindenki tetszeni akar a másik félnek, ez teljesen természetes... Mi NŐK is azért szépítkezünk, hogy tetszünk Nektek, FÉRFIAK-nak, ez annyira aranyos dolog... És a FÉRFIAK is olyan aranyosan írnak itt, hogy mit meg nem tesznek értünk, NŐK-ért... Ki kell tartani és hinni kell magatokban.. .És egyszer csak ott lesz Ő, aki igazán bejön majd Nektek... Akivel bejöttök egymásnak... Párkapcsolatban pedig megtanuljátok, hogy mit jelent egymás tisztelete, elfogadása, megértése, mit jelent szeretni a másikat.... Az izgalmat, a feszültséget, a kémiát, ami két ember mindennapjait olyan érdekessá teheti..... Ha mindent kiírok magamból, hol marad az izgalom, a meglepetés ereje?! Olyan sokat írtam, most ennyi jutott eszembe: vigyázzatok magatokra nagyon:-) Remélem, hogy egy kis mosolyt tudtam csalni az arcotokra a hozzászólásommal. Üdvözlettel Marikától

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország