Hogyan illik megmondani, hogy nem vagyunk egymáshoz valók?

indította: Joe
Ágnes
Ágnes küldte
november 18. 14:47

Úgy érzem ,hogy nem téged kereslek ne haragudj! Igen...ezt leírni,vagy telefonon elmondani is kínosnak érezzük.De ez személyesen kínosabb tud lenni,főleg ,ha a férfi csak megnézi távolból a nőt,és annyira nem tiszteli meg ,hogy oda menjen hozzá,és megmondja a szemébe:Ne haragudj!Nem téged kereslek!Tudom!Ez csak őt minősíti,de nagyon kínos volt! Kaptam egy üzenet,pár perc múlva ,hogy nem vagyok az esete ne haragudj..Úgy hogy előtte látott fotón.De életem során ez a harmadik ilyen eset volt. Na ezt ne tegye senki senkivel!Tiszteljük meg a másikat,ha már megbeszéltük a találkozást,hogy oda megyünk hozzá,megiszunk vele egy kávét,és megköszönjük hogy a személyes találkozásra is szakított ránk időt....de nem téged kereslek...

2
Anzelm
Anzelm küldte
november 09. 11:11

"Nem ezt a droidot keresed!"😂🤣 - Írja Anna. Ez tökéletes, a szememben! Ebben van humor, kreativitás, ebben van önkritika és ez finom, . Szerintem ennél jobban nem lehet előadni. "Bevallom,anno volt,hogy nem válaszoltam valakinek. De az bunkó volt,vagy meguntam,hogy nem olvasnak adatlapit és keresést!!" Ha valaki bunkó, nem is irdomos a válaszra. Ha meguntad, annak is oka volt. Ha pedig valaki egy párkeresőn nem olvas adatlapot... az nem párkereső, az egy vadász. Ő sem érdemel meg választ, mert olyan, amilyen. Úgyhogy én veled vagyok, Anna...

Anzelm
Anzelm küldte
november 09. 11:05

Sajnálom Leonárd! Nagyon sok nő manapság valóban szánalmasan viselkedik, ebben a világban. Teljesen el vannak szállva maguktól, úgy, hogy nincs semmi teljesítményük az életben. Szóval mondjuk úgy, hogy inkorrekt. Vagy ahogy egy volt barátnőm mondta: WB. Gondolj rá WB-ként! WB: Wasted Body. Ez annyit tesz: "Elpazarolt test." Van egy ezet, ami működik. Szép, jó tapintású bőre van, lát a szemeivel, ver a szíve. A fizikai szíve ver, átvitt értelemben nincs neki. Érzései, empátiája, gerince, erkölcse nincs az ilyennek. És pont azért, mert WB, te emelt fővel menj tovább és éld az életet. Keress valakit, aki nem szánalmas, aki érez, aki még tudja, mi az erkölcs és tartja magát ehhez. Ne szégyelld magad, mert adtál neki valamit. Ő szégyellheti magát, mert nem tudta értékelni...

1
Leonárd
Leonárd küldte
november 08. 18:07

Hogyan lehet? Valaki üzenjen már Patriciának Görögországba hogy 5 leveles beszélgetés közben kinevetéssel és indoklás nélküli letiltással véget vetni a dolognak khm... mondjuk úgy hogy inkorrekt. Még csak a szemembe sem kell nézni, csak megírni annyit, egyenes gerinccel: bocs, mást keresek. Innét üzenem: sok szerencsét az összeesküvés-elméletekhez és az ezotériához! Én vagyok bolond: úgy kellett kiírnom az adatlapomra hogy most az egyszer, légyszi, legyél noooormális!

Anna
Anna küldte
november 06. 15:38

Simán!!! Köszi a megkeresést! Jólesett,de sajnos nem passzolunk. ....vagy.... "Nem ezt a droidot keresed!"😂🤣 De jobb megmondani,mint illendőségből dumcsizgatni... Vagy vergődni hagyni... Bevallom,anno volt,hogy nem válaszoltam valakinek. De az bunkó volt,vagy meguntam,hogy nem olvasnak adatlapit és keresést!!

András
András küldte
augusztus 10. 16:32

Egyszerűen és tisztelettel. Meglátásom szerint,ez a legegyenesebb út.

1
Norbert
Norbert küldte
augusztus 16. 21:31

@Lajos Az első kérdés: Addig nem mélyül el egy kapcsolat amíg nem valnak egymás iránt szeretet. Nem randiznak. Semmi nincs közöttük barátságon vagy jó ismeretségen kívűl. És az egyik fél komolyabb érzéseket kezd érezni. Ezt be is szeretné vallani egy randinál. Ezt úgy gondolom meg lehet érezni. És ha a másik fél viszont nem érez semmi komolyabb érzelmet iránta. Őszintén el kell mondani.(Pl: Nem szeretnék fájdalmat okozni neked. És ezt ezért is mondom el. Én úgy érzem nem vagyunk egymáshoz valók. Egy értékes ember vagy. Biztos megtalálod vagy rád talál az igazi. Én minden jót kívánok neked az életben). Ezzel is tiszteletben tartva a kezdeményező személyt. Hogy tovább tudjon lépni. Második kérdés: Egy komolyabb kapcsolat mint érintettem azután lesz mikortól megtörtént az első randi. És minden jól alakult. Én egy párkapcsolatot szoktam komoly kapcsolatként tekinteni. Hallottam olyanról hogy komolyabb barátság. Imádom a filmeket. Sokat foglalkozok velük. Van egy Facebookos csoport ahol filmekről írok kritikákat, érdekességeket, osztok videót vagy kérek filmet illetve segítek a megkeresésében ha tudok. Rengeteg időt fektetek bele ebbe a hobbiba. Idén más dolgokból kifolyólag kevessebbet tudtam moziban lenni. Ráadásul most lettem volna de technikai okok véget elmaradt. Nem szeretném tovább sorolni mert nem a kérdéshez vonatkozik. Viszont kiemelnék egy példát. Van egy film amit nagyon sokan leírnak. Én viszont zseniális alkotásnak tartok. A Halálos Iramban 10. Én megtaláltam magam személyében Dominic Toretto karakterét. Én komolyabb barátként nem tekintek senkit. Sőt barátomnak sem tekintek senkit. Én abban hiszek hogy akik ,,barátok" és mellettem vannak jóban - rosszban. Családtagként tekintek rájuk is. Viszont ha egy párkapcsolatban elromlik valami. Ezt is érezni lehet. És nem tartom helyesnek azt ha valaki megcsalja ezért a másikat. Vagy átveri a háta mögött. Sose szabad hátat fordítani annak akit szeretsz vagy szerettél. Mindent meg kell beszélni időben. Ha lehet még akkor meg kell probálni változtatni valamin. Ha annyira tönkre van menve egy kapcsolat akkor is le kell ülni megbeszélni hogy már nem érzi jól magát egyik se a másik. És közös döntésre szabad csak elválni vagy szakítani. Ezt tartom helyesnek.

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 16. 17:04

@Norbert: Csak két kérdésem lenne, azzal együtt, hogy teljesen egyetértek a hozzászólásoddal... - Meddig mondhatjuk, hogy nem alakult ki semmi komolyabb? (Órák, napok, hetek?... Randik száma?) - Mikortól alakult ki komolyabb kapcsolat és honnan tudjuk, hogy a vége elött vagyunk?

Norbert
Norbert küldte
augusztus 15. 18:25

Sziasztok Ez függ attól is hogy történt e mélyebb kapcsolat már vagy nem. Annyiban egyforma a kettő hogy őszintén el kell mondani amit érez az ember. Csak a levezetés más. Ha még nem alakult ki semmi komolyabb egyből meg lehet mondani őszintén hogy mit érzel. Viszont ha alakult ki komolyabb kapcsolat és a végen el romlott. Akkor találni kell egy olyan időt mikor mindketten le tudtok ülni. És ha fáj is el kell mondani őszintén a dolgokat.

Zoli
Zoli küldte
augusztus 14. 23:48

Őszintén

Edina
Edina küldte
augusztus 07. 21:47

Egy nagyon értékes ember vagy, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a párod, de úgy gondolom az nem én vagyok. Én ezt szoktam írni és így is gondolom.

2
Gábor
Gábor küldte
május 16. 17:47

Nekem a legjobban eddig az tetszett, hogy " úgy érzem, nem egymást keressük". Mert ebben benne van a másikra figyelés. A "nem téged kereslek" is jó, őszinte, s bizalommal fordul hozzád. Ha konkrét oka van, nem csak megérzés, pl. a távolság, abszolút más érdeklődési kör, más elképzelések a közös kapcsolatról, azt megmondom, azzal kezdve, hogy egy nagyon értékes embert ismertem meg, örülök, de... Természetesen arra nincs recept, hogy ne kapjál hideget-et, ehhez az interneten hozzá kell szokni :-) csak én ezt a valóságban is művelem, s ha valaki élőben elmondja, a legnagyobb örömmel, tisztelettel, köszönettel, szeretettel köszönök el. Persze én is sokat hibázok... örülök, ha viszonylag kevés a haragosom :-) Remélem.

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország