Hogyan kell nem nagyon akarni, hogy társra leljünk?

indította: Krisztina
Péter
Péter küldte
május 05. 10:14

Ha meg volna a hajlandóság a kedves hölgyekben arra, hogy esélyt adnának a megismerkedésre, nyilván nem lenne görcsös, erőltetett. De mivel úgy általában rengeteg levelet kapnak (ki többet, ki kevesebbet), így teljességgel lehetetlen egy-egy személyre jobban fókuszálni, mert mindig van esetleg jobb. Jól ki van ez találva. Már maga a kérdés felvetése ellentmondásos: hogyan kell nem nagyon akarni? Ha nem nagyon akarom, akkor nem akarom, nem? 🙂 Ha folyamatosan eltűnnek ismerkedés közben, vagy eleve esélyt sem kapok, akkor előbb utóbb tényleg nem fogom akarni...ez ilyen. Hiányolom a kedvességet, érdeklődőságot, bizalmat. Ha ezek nincsenek meg, persze, hogy elmegy a kedvem és már nem akarom.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
május 03. 16:50

Ha nagyon görcsölsz nem fog menni

Péter
Péter küldte
május 01. 03:32

Szia Valéria, nem szabad feladni. Bár tudom mennyire nehéz, mindenkinek valami más miatt. Engem pl mostanában egy volt tanítványom biztat, hogy ne adjam fel. Oltóponton találkoztunk múltkor a regisztrációnál.

Valéria
Valéria küldte
április 30. 21:58

@Péter: szia.nagyon jokat irtál és elhiszem h a pasik csalodtak és ezért nem fektetnek energiát egy kapcsolatba.de akkor igy h is lesz kapcsolat?? Beszélgetés nagyon fontos.onnan indul minden.mondjuk már fell adtam h itt találok párt magamnak.

Krisztina
Krisztina küldte
április 30. 10:19

@Péter: Kedves Péter! Valóban van mindig érdeklődő? Talán csak nem érzékeljük? Olvasva a másik hozzászólásodat, és megkaptam a választ! :)

Emese
Emese küldte
április 30. 10:06

Kedves Péter, igazad van. Egy (néhány) fotó alapján nem lehet megítélni valakit. Találkozni kell, beszélgetni, megérteni hogy milyen, hogy viselkedik különböző helyzetekben. Tapasztalatom hogy az elsőre nem húdeszuper külsejű emberek mennyi értéket rejt(het)nek míg más fantasztikus kinézetűek, ha a felszínt megkapargálod...egy csalódás lehet belőle. Nekem is hiányzik egy értelmes ember, aki kíváncsi a világ dolgaira, akivel jókat lehet beszélgetni (is). Ahhoz hogy egy párkapcsolat jól működjön, szerintem két dolog kell: szerelem/szeretet és kompatibilitás: kultúrában, erkölcsben, célokban, stb. Szerencsés aki ilyen párt talál!

1
Péter
Péter küldte
április 30. 03:56

@Valéria, szia. Elhiszem, hogy a férfiak többsége nem szeretne nagyobb energiát ráfordítani az ismerkedésre, sajnálom. Azonban nem mindenki ilyen felületesen kezeli az ismerkedést. Én pl nagyon örülnék, ha volna olyan hölgy, akivel akár több témáról is el tudnék beszélgetni. Ne az legyen, hogy pár fotó alapján ítéljenek meg, ez olyan degradálóan hat. Nekem az a problémám, hogy lehetek bármennyire tájékozott, érdeklődő, kedves, figyelmes, sajnos ilyen helyen háttérben marad. Hidd el, a férfiak jó része éppen az érdektelenség miatt már egyre kevesebb energiát fektet bele az ismerkedésbe. Részben ez vezet ahhoz, hogy egyre felszínesebbé válik az ismerkedés. Én abban bízom, hogy lesz újból valamilyen személyes találkozás, beszélgetés, közös program. Örülnék egy kerékpáros kirándulásnak vagy ha tényleg lesz nyitás, akkor múzeumos városnézős programnak. Régebben tárlatvezetőként dolgoztam Balatonfüreden, sok emberrel találkoztam, ismerhettem meg. Szerintem akkor lehet nem akarva megismerni valakit, ha olyan környezetben vagyunk, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak. Van egy közös kapcsolódási pont. Leírom a saját esetemet. Elég fárasztó nap volt a múzeumban, ahol dolgoztam. Esős fülledt nap, sok látogató érkezett, csoportok. Két igencsak szimpatikus tanárnő külön idegenvezetést kért és vagy jó másfél órán keresztül beszélgettünk. Először persze a kiállításról, majd aztán a szakmai dolgokról, mivel történelem tanár vagyok eredetileg. Tényleg megvolt az a hangulat, hogy a végén meg mertem kérdezni, hogy volna-e kedvük este a sétányon tovább folytatni a beszélgetést. Elmosolyogtak és azt a választ kaptam, hogy igazán értékelik a bátorságomat, viszont másnap mennek haza Debrecenbe, így sajnos nem aktuális. Hát ez van. Egy másik társaságnál meg az egyik lányt a következő héten Veszprémben salsa órán megismertem és egymásra nevettünk, hogy mi már ismerjük egymást.

1
Anita
Anita küldte
április 29. 20:55

Nekem ez a "Nem kell nagyon akarni és akkor jön, amikor jönni akar." nem jön be. Biztos én állok mindig rossz helyen, de eddig mindig csak akkor jött, ha nagyon akartam. Ahhoz viszont az kellett, h igényeket letisztázni, elvárásokat elengedni. Szóval, ha olyan kapcsolatot akarok, ami xxxx (itt jön az igénylista: nálam pl, h mindenről tudjunk beszélgetni, azonos a humorunk, az értékrendünk, vonzódunk egymáshoz mint nő-férfi). Kell ehhez az, h 180 cm magas legyen? Nem igazán. Kell ehhez az, h diplomája legyen? Nem feltétlenül. Korban pár évvel idősebb? Nem ezen múlik. És ezzel már esélyt is adtunk egy egy csomó olyan emberkének, aki egyébként kiesett volna a rostán. + aktivan nézelődni, szivecskézni, "leejteni a zsebkendőt", ha férfi, felveszi, ha nem akkor megette a fene.

3
Valéria
Valéria küldte
április 29. 19:56

@Péter: szia. Hidd el a nöknek is ugyan olyan nehéz párt találni.igaz h irnak a pasik.de szinte egy szavas.mondatos leveleket.udvarolni nem akarnak.söt a legtöbb csak kellemes idötöltést szeretne.

1
Péter
Péter küldte
április 29. 19:28

Sziasztok! Azt gondolom, hogy a hölgyeknek nem kell nagyon akarniuk, mert mindig van érdeklődő lovagjelölt. Ellenben nekünk férfiaknak valamennyire akarnunk kell, hogy legyen valami, valaki. Legalábbis nálam még nem történt olyan, hogy nem akartam és csak úgy jött volna magától egy kedves hölgy. Mondjuk az más történet, hogy hiába akarok, szeretnék ismerkedni, ha a kedves hölgyek meg nem akarnak...hát ez van.

1
Emese
Emese küldte
április 25. 23:46

Teljesen egyetértek Lajossal, beszélgessünk, ismerkedjünk, nyugodtan, görcsölés nélkül! Mi nők előbb-utóbb megtaláljuk a, ahogy ő mondja: "fehér szőrű lovagot" 😀 mint ahogy a férfiak is rátalálnak majd az ő királylányukra!

Lajos
Lajos küldte
április 22. 11:48

@Krisztina: Akkor csak valamit félreértettem. Az elözö hozzászólásom törlendö. Azt hittem azt várod, hogy valaki leírja: 42!!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország