Hölgyekkel ismerkedés a társkeresőn

indította: Csabi
Zoltán
Zoltán küldte
május 06. 19:30

Ismerkedés? Azzal nincs is gondom hogy netán nem válaszolnak. Szíve joguk. Viszont az már nagyon gáz, ha csak megmerem nézni valaki adatlapját, azon nyomban le is tílt. "Hibernálta" magát.Hát persze! Hogyne! Természetesen! Én úgy gondolom, hogy az ilyen Nőknek, semmi keresnivalójuk nem volna egy ilyen oldalon. A tapasztalat az, hogy Ők kapcsolatra alkalmatlanok. Megérteném, ha azért tílt mert netán zaklató üzeneteket kap részemről. De úgy látszik, Nekik már az is zaklatás ha rá mersz nézni az adatlapjára. Azért eléggé fenn kell hordani valakinek az orrát ahhoz, hogy így reagáljon. Nárcisztikus jellemre utal. Ez azért zavaró tud lenni.

Csabi
Csabi küldte
február 16. 15:29

Hát persze hogy nem, mert akiknek én bejövök, Ők nekem nem, akik pedig nekem tetszenek, nekik én nem.. Ennyire egyszerű. Az ha kölcsönös, évente 1-2-szer adódik meg, pedig viszonylag sokat használom a társkereső oldalakat... Bár régebben sokkal többet használtam, de már elment a kedvem tőle... De ettől függetlenül nem adom fel!!!! 😉

Roland
Roland küldte
február 16. 13:15

Egyszerű: nem találkozik az általad mutatott szint az ő (magas és kifinomult) elvárásaival, így marad a passzív közöny, mint hozzáállás. :)

1
Csilla
Csilla küldte
február 16. 12:24

Ha tudnánk, hogy miért van ez így, akkor biztosan már változtattunk volna rajta. És itt jön: --mert messze van -mert nem tetszik - mert nem kék pólóban van - mert ketté áll a füle...és még sorolhatnám. Én is úgy gondoltam, hogy megnézi az adatlapom és tetszem --> rám ír, de nem így van.

1
Csabi
Csabi küldte
február 16. 00:02

Vajon miért ilyen "egyszerű" a nőkkel ismerkedni? :D Ráír az ember 10-20-30-ra és semmi választ nem kap... Vagy 1-2-őt arról hogy ezért meg ezért nem.. Nem valami programos az biztos :D Habár a hallgatás egy olyan érv, melyet nagyon nehéz megcáfolni, csak rettentően unalmasi! ;)

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország