Honnan tudom, hogy ő lesz az igazi?

indította: Balázs
Ferenc
Ferenc küldte
július 09. 17:21

@Imre: Szerintem nincs igazi, csak adott élethelyzetben valaki, akit felruházunk ezzel a címkével, mert az akkori igényeinknek pont megfelelő, kielégíti azt. Fiatalabb koromban a volt feleségemre is azt hittem, hogy ő az igazi, aztán évek múlva kiderült, hogy számomra nem ő az igazi, csak akkor rá volt szükségem.

2
Imre
Imre küldte
július 07. 18:39

Itt érdemes feltenni azt a kérdést is, hogy egyáltalán létezik - e ez a bizonyos "igazi" ?

1
Gitta
Gitta küldte
július 06. 10:11

Veszélyes azt az életet választani hogy "csak Vele, Érte, Miatta, stb"... megtapasztaltam:). Társfüggővé válik az ember, anélkül hogy tudna róla... és amikor ezt a másik észreveszi, azaz azt, hogy beleadsz mindent, lényegében "elvesztetted" önmagad,... már nem kellesz. De nem fogja bevallani, Te pedig azt hiszed, Te vagy a hibás hogy eltávolodott. Ott maradsz üresen a kérdéssel: Mi van??? Hosszúúú. Tudni hogy Ő az igazi sem elég a hiszed is mellett, mert ez is csak az egyik fél döntése, tele illúzióval/kitalált lehetőségekkel hogy majd hogy lesz. Igazi-vá válik két ember egymás számára, ha MINDKETTEN így döntenek, ÖNSZÁNTUKBÓL, hogy egymás számára ŐK lesznek az IGAZI-ak, mert így érzik, ez az első lépés. A döntést jellemességük, igaz-hiteles lényük, e szerinti cselekedeteik fogják alátámasztani/erősíteni, közben átérezik-támogatják egymást a fejlődésükben-változásaikban, ha kell vitába szállnak a követendő irány-érték tekintetében, stb... DE EGYÜTT döntenek az életüket meghatározóan. Hogy érdekesek maradjanak önmaguk és a másik számára is, önállóan is fejlődnek, gyarapítják önmagukat, tehát szeretik magukat is!. "szeresd felebarátodat, mint tenmagadat" :) Ha találkozol egy lehetséges IGAZI-val, a fentiek is csak segíthetnek.. a hiteles elköteleződés szintje viszont a döntő tényezők egyike.

1 2
Anna
Anna küldte
július 05. 22:56

Onnan, hogy tenni akarok érte!! Onnan, hogy értem, akarom , és átérezem. Onnan , hogy nincs Ō és én... Hanem vagyunk mi . Ez egy folyamat. Ahol azt érzem, hogy még és még akarok belőle , értünk.... Biztos, hogy mindig mindennek miertje legyen????

2
Lajos
Lajos küldte
július 05. 21:41

Józsi bácsi, azt kívánom, hogy én is együtt legyek a menyasszonyommal 60 évig... Édes fiam, azt te ne kívánd, hanem most döntsd el!

Ilona
Ilona küldte
július 05. 21:20

Nem tudom, hanem érzem.......

Emese
Emese küldte
július 05. 20:42

Na ez egy százezer dolláros kérdés! Ha lenne rá egy biztos válasz, mindenki boldog házasságban élne! Családi orvosként láttam 30-40 éves házasságokat felbomlani hiteletlen okok miatt... Szerintem ezt előre TUDNI nem lehet, csak remélni és TENNI hogy úgy is maradjon. Valamint remélni hogy akkora szerencsénk legyen hogy egy irányba változzunk meg az idővel... Hogy ki a megfelelő? Olvastam, emlékszem eléggé meglepett: az akivel együtt lenni olyan mintha egyedül lennél! Ezzel azt hiszem arra gondol hogy a másik társasága kellemes, nem idegesítő, összhang van a felek között.

4
Balázs
Balázs küldte
július 05. 18:09

@Szilvi: Nem tudtam előre, egyszerűen csak jól alakultak a dolgaink :) Persze lehet másnál más a helyzet, kíváncsi vagyok a többiek véleményére is.

Szilvi
Szilvi küldte
július 05. 16:13

Kedves Balázs! Mivel te itt ismerted meg a barátnőd, oszd meg velem légy oly kedves, hogy volt-e és milyen jele annak, hogy ő az igazi? Vagy majd az idő dönti el? Üdv: Szilvi

Balázs
Balázs küldte
július 05. 08:30

Van-e bármilyen jel, amiből eldönthető ki lesz végül az igazi? Esetleg ezt csak az idő tudja jól eldönteni?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország