Hosszú vagy rövid adatlap a társkereső oldalakon

indította: Petya
Valéria
Valéria küldte
szeptember 01. 21:03

Szia Petya! Szerintem akár hosszú az adatlap akár nem, a fotó a lényeg! Abból sok minden kiderül! Hogy néz ki a nő vagy a ffi. A szemek beszélnek, szokták mondani! Az arc sokat elárul! Egy mosoly, egy grímasz, az ajkak görbülete! Én például, csak a fotókat nézem meg először! Mikor az elárul az egyénről valamit, vagy nem,mert van ilyen is. Akkor olvasom végig amit ír, mágáról, vagy kit keres! Utána a naplóját! Mert valamikor régen is, a két szem, az arc találkozása volt a szikra! Átéltem már én is, ezeket a pillanatokat, csodálatos érzés volt, sok éven keresztül! Sajnos már vége! Azért vagyok itt, hogy újra megtaláljam!

Valéria
Valéria küldte
szeptember 01. 20:46

Sziasztok! Több éve már , hogy a társkereső oldalokon vagyok, mert sajnos máshol nem tudok ismerkedni! Érdekes dolgokat írtok, öröm őket végig olvasni! Eszembe jutott egy sztori, amit szeretnék veletek megosztani! Pár hónappal ezelőtt, rám írt egy ffi, mas társkereső oldalon! Szeretne velem megismerkedni! Szimpatikusak voltunk egymásnak, első pillamtásra! Szikra! Meg volt köztünk! Tegező viszonyban írtunk egymásnak! Elkezdtünk levelezni, 2-3 levél váltás után, megkérdeztük egymástól, kinek mi a foglalkozása! Mikor leírtam neki, hogy ápoló vagyok! Abban a pillanatban, megváltoztatta a hangnemét a lévélének és elkezdett ,magázni! Mikor megkérdeztem miért, az volt a válasza, hogy mert ő azt gondolta rólam, a fotómat megnézve, hogy nem vagyok nála intelligensebb! És eltűnt az éterbe! Szerintetek?

1
Péter
Péter küldte
augusztus 31. 16:23

Szerintem a lényegre törő, pár mondatos bemutatkozás a jó. Kiemelve, hogy milyen kapcsolatot keresek, merre élek, miket szeretek csinálni és a végére valami kis vicces zárást. Pl. Szeretek futni, velem tartanál a kalóriák üldözésében? Egyszer olvastam egy lánynak az adatlapján a bemutatkozó szövegét, valami iszonyat hosszúra sikeredett. Ha azóta talált magának társat, nem irigylem szegény srácot...🤣🤣😂

Tünde
Tünde küldte
augusztus 31. 14:12

A rövid, 3 mondatos bemutatkozásoknak is megven az üzenete. Nem sok beszélgetés lesz belőle. Van a regényeket író férfi is, akinek a bemutatkozását *szerintem* nem fogják sokan elolvasni. Itt azért kivétel, ha olyan jól építi fel a szöveget, hogy olvasod tovább, viszmagával. Talán most ideje megnéznem a saját bemutatkozómat, mert olyan rég írtam, nem is tudom akkor milyen hangulatban voltam.

1
Valinka
Valinka küldte
augusztus 31. 07:59

Egy ember férfi vagy nő,kimeríthetetlenül sok részletből tevődik össze. Ezért érdekes miden ismerkedés.Amit a kérdésekre válaszlehetőségként megadnak,nem fedi a valóságos árnyaltságot.Séma,ami sok emerre igaz, de a gépek már csak ilyenek.Én,kitöltöttem,az összes- válassz - görgess típusú ablakocskát. Szerintem,csak tulajdonságaink vannak.Bővebben,a személyes bemutatkozóban kívántathatjuk meg magunkat. Itt ijednek el a férfiak........te jószagú orgona........ha ennyit ír,:) mennyit beszél?Rögtön eldől a sorsom..Ám ha például a FORMA-1ről írék,mint kedves vonásom, vagy a Bayern-Müchen labdarúgóiról.................lehetnék akár szószátyár is.Szívesen olvasnék a férfiakról,önmagukról a saját szavaikkal.Már az is bemutatja,milyen szavakkal írja le önmagát,a leendőbelijét. Kinyílhatunk,mint egy könyv,esély adatik a hosszabb, alaposabb bemutatkozással.Sőt ,a csalódás esélye is kisebb egy bimbózó kezdet esetén.Nyíltságpárti vagyok,és punk-tum.

1
Ákos
Ákos küldte
augusztus 25. 17:56

Én ezt a hosszú-rövid bemutatkozót kicsit árnyaltabbnak érzem. Nekem nem mond semmit, ha valaki hosszú mondatokban fényezi magát. Ezek a jelzők többnyire szubjektívek. Valaki csinos, kinek? Ki tudja milyen az ízlésem... Valaki humoros? Akkor írjon valami vicceset és eldöntöm, hogy tetszik-e a humora. Nem tudom a megoldást, de olvastam már egy mondatos bemutatkozót, amihez gratuláltam az írójának, mert felkeltette a figyelmemet. Amitől viszont kész vagyok, az a mondat, hogy ne írjanak ilyenek meg olyanok... Bocsánat, majd én eldöntöm, hogy kinek írok és te eldöntheted, hogy kinek válaszolsz... A másik kedvencem pedig, olyan beállítottságú urat keresek, mint én. De kérem, ismerkedés előtt döntsem el, hogy olyan vagyok-e. Erre lenne a levelezés meg a randi. Ahogy már Balázs is írta, figyelem felkeltő és egyedi. Talán csak annyit módosítanék, hogy nem feltétlenül hosszú...

3
Csaba
Csaba küldte
augusztus 17. 16:46

@Évi: Kedves Évi! Nagyon igazad van, így mint férfi társkereső azt mondom, hogy azoknak a hölgyeknek, akiknek nehezükre esik a bemutatkozó szöveg megírása, rád kellene hallgatniuk. Ennek igen egyszerű az oka, hogy azok a férfiak, akik komoly társkeresési szándékkal vannak itt, azok türelmesen végigolvassák és valóban egy kiindulási pont lehet a számukra egy komolyabb bemutatkozás. Nagyon lehangolóak a néhány soros, de főleg a néhány szavas bemutatkozások a hölgyek részéről. Előfordulhat az is, hogy a férfi a fényképek alapján először nem tud dönteni, ezért nem is mutat érdeklődést, de egy érdekes és kérdéseket megfogalmazására sarkalló profil, már jóval esélyesebbé teszi a kapcsolatba kerülés lehetőségét.

3
Mihály
Mihály küldte
június 27. 08:02

@Kata: Kedves Kata! Köszönöm🙂

Kata
Kata küldte
június 27. 05:22

@Mihály: Kedves Mihály! Akkor Te kivétel vagy, mert a férfiak többsége nem olvassa el a bemutatkozókat, ezért le is szoktunk róla. Nem érdekli őket. Vannak akiknek csak az a fontos, hogy ők mit szeretnek és ahhoz idomuló nőt keresnek, mert önzők és egoisták. Nekik javasolnék egy retró bólogató kiskutyát beszerezni. Tisztelet azoknak a férfiaknak, akik valóban érdeklődnek a hölgyek személyisége, egyénisége, érdeklődési köre stb. iránt is.

1 1
Mihály
Mihály küldte
június 26. 20:46

Lenyűgöz az értelmes bemutatkozó szöveg, főleg, ha hosszan és árnyaltan ír magáról és a leendő kedvesről, szeretek olvasni. Persze az is rögtön kiderül esetleg, hogy nálam klasszisokkal értelmesebb emberről van szó, így nem is merek kezdeményezni, még ha kedvesen, értelmesem utasítana is vissza, valószínűleg...

Csaba
Csaba küldte
június 22. 14:35

@Timi: Aztán ha ,,pofára esel", nézel mint a moziban ..

1
Péter
Péter küldte
június 15. 19:15

Szerintem minimum kell valami bővebb infót megadni magunkról, mit szeretünk, kit keresünk minimum pár mondatban. Személy szerint jobban kedvelem a regényes adatlapot olvasni, mert ebből hamarabb felismerhető, hogy őt keresem-e vagy csak megtetszett a szeme színe. Azzal nem értek egyet, hogy nem lesz mit kérdezni, éppen ellenkezőleg támpontot ad, hogy miről érdemes beszélgetni vele, és részletezni egy-egy hobbit vagy bármit. Megmondom őszintén, néha megnézem-egy-egy férfi bajtársam adatlapját, hogy mások mit emelnek ki, magukról, ebből is lehet tanulni, ötletet meríteni. Nekem spec tetszik, Ferenc hosszú bemutatkozása, mert nem árul ezáltal zsákbamacskát és megkíméli önmagát és másokat is a fölösleges körök futásától. Hölgyeknél gyakran látni, hogy csak idézet szerepel, vagy mellé egy mondat, hogy komoly kapcsolatot keres. Ez nagyon kevés, mert akkor csak a kép és a száraz adat alapján lehet szimpatizálni.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország