Humor a társkeresésnél

indította: Tamás
Emese
Emese küldte
március 29. 13:52

Kedves Zsuzsa, köszi! Most én is merítek.. mint írtam naplómban, feliratkoztam egy olasz társkeresőre is. 😀 Tapasztalataimat a következő napló(k)ban teszem majd közzé.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 28. 09:11

Kedves Emese ugyanazt jelenti -szerintem- mint a vegyes közönség.😉 Képzelj el egy jó nagy hálót amikor felszedik vagy kihúzzák a tengerből a halászok! Nos az egy nagy merítés, abban aztán van minden... Szerencse kell ahhoz, hogy kifogd az aranyhalat.

2
Emese
Emese küldte
március 27. 22:28

Kedves Zsuzsa, örülök hogy nevettél egyet. Sajnos, 30 év Olaszország után már elfelejtettem jó pár kifejezést és hirtelejében ez jutott eszembe. Van, amikor olasz szólásokat fordítok át magyarra és mulatságos dolgok sülnek ki belőle. Apám mérnök- közgazdász volt és tőle hallottam az IQ elosztás kifejezést amikor az intelligencia Gauss-görbéjéről beszélt... Viszont a " nagy merítés" csak találgatom, mit jelenthet.

Lili
Lili küldte
március 26. 21:28

@Zsuzsa: vicces a barátnőd, de ezen nem csodálkozom, hisz én is közgazdász vagyok.😁

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 26. 19:56

@Emese: Kedves Emese " ezt minden "vegyes közönséggel" foglalkozó ember tudja." Olyan jót nevettem ezen a meghatározásodon. Lehet, hogy Te nem a társkeresőkre gondoltál, de egy közgazdász barátnőmet juttattad az eszembe. Ő "újra elosztásról" beszélt és a "nagy merítéssel dolgozunk itt" aranyköpéseit nem lehet elfelejteni. 😅🤣😂

1
Emese
Emese küldte
március 26. 13:29

Kedves Lajos, Általánosságban beszéltem, sem a társkeresőre, sem egy bemutatkozásra gondolva. Mint írtam, személyes tapasztalatom mert megtörtént velem és láttam másokkal is csinálni: valaki egy másik embert kifigurázott vagy nevetségessé tett és amikor az tiitakozott, még azt is megkapta, hogy nem érti az iróniát és milyen sértődős. Nekem eléggé jó humorérzékem de a többé-kevésbé burkolt sértegetés nem humor és mivel rühellem ha hülyének néznek, kerec-perec megmondom az illetőnek, hogy hagyja abba. Nb : mivel Olaszországban élek, a tapasztalatom az itteni emberekre korlátozódik. Egyetértek Lilivel, az irónia használatához és megértéséhez intelligencia szükséges, ezt minden "vegyes közönséggel" foglalkozó ember tudja.

1
Lajos
Lajos küldte
március 26. 13:10

@Lili: Nagyon kedves Lili! Természetesen nem az itteni bemutatkozóra gondoltam, mert itt mindenki egyangyal... Nekem az volt az érzésem, hogy Emese beszélgetésre gondolt, ahol elég furcsan hangzik, hogy "Szép idönk van, jó fej vagyok és vicces..."

Lili
Lili küldte
március 26. 11:51

@Lajos: mindenki maga dönti el, hogy mit mond el magáról. Én azt szoktam mondani, hogy fejlett humorérzékkel rendelkezem.😜

1
Lili
Lili küldte
március 26. 11:49

@Emese: az irónia inkább egy stílus, a humor egyik válfaja. Én kedvelem az ironiát, a szarkazmust is. Aki ezeket használja, az intelligens.

1
Lajos
Lajos küldte
március 26. 10:06

@Emese: Nálam már akkor bekapcsolnak a kis piros lámpák, ha ilyeneket az embernek magáról kell mondania...

1
Emese
Emese küldte
március 26. 00:16

Nekem az az tapasztalatom hogy vannak emberek akik saját rosszakaratukat és frusztrációjukat a másikra ömlesztik úgy, hogy az egészet iróniának titulálják, miközben burkolt sértegetésről és kis aljas célzásokról van szó. Amikor a sértett tiltakozik, azzal hallgattatják el hogy " nem érti az iróniát". Ahogy az olasz mondja; oltre il danno, anche la beffa. Nemcsak kárja van, ki is nevetik. Tehát, ha valaki azt mondja magáról hogy irónikus (és nem azt, hogy jó a humorérzéke), nálam rögtön bekapcsol a vészlámpa.

1
Lili
Lili küldte
március 19. 17:17

@Lajos: és le is írtad, miért nehéz humoros férfit találni a neten!😆

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország