Humorral könnyebb a társkeresés!

indította: Ancsi
Matild
Matild küldte
június 28. 07:22

@Máté: Találkoztam olyan emberrel aki mást sem tudott csak vicceket mesélni. Nem volt humoros! Viszont ha nincs humor érzék akkor "sótlan az étel"!

Matild
Matild küldte
június 28. 07:14

@Csaba: Mindig azt mondogatom és igaz hogy. Önmagam számára a legszórakoztatóbb személy ÉN vagyok!/ jókat röhögve a hülyeségeimen./😂

Éva
Éva küldte
június 26. 07:52

- A maga férje olyan, mint egy focilabda. - Miért? - Minden reggel a kapuban találom, berúgva... Látod azt a két nőt? A barna hajú a felségem, szőke meg a barátm! - Érdekes nekem is, csak pont fordítva!

4
Lajos
Lajos küldte
június 25. 17:44

Mmm, ismerkedtem valakivel. Kémiatanár vagyok. Meséltem neki egy viccet. Nem történt reakció. ;) :D

1 2
István
István küldte
június 25. 10:53

Miért ír fel az orvos 2 X 3 szem gyógyszert a betegének? Mert az hat...

1
Emese
Emese küldte
május 23. 08:54

Nem tudom ki emlekszik ra, Hofi egyik vicce volt. A kapitany leszol egy csovon keresztul a gephazba: "Mennyi?" A gepesz vissza: "Harminc!" Kapitany: " MI harminc?" Gepesz: "Ami mennyi!" Nos, a fel orszag ezen a viccen nevetett es en meg most is remekul el tudok szorakozni rajta. Viszont, ha leforditom egy olasznak, csak ertetlenul nez ram pedig jol forditom, erthetoen, megsem ertik meg benne a humort. Egyszer tortent hogy harsogott rajta valaki de utana kiderult hogy nem olasz szarmazasu az illeto. Masik kedvenc viccem: Hogy kell kiirtani a csotanyt a lakasbol? Meg kell figyelni altalaban merre jar. A szokott utvonalon szappannal bedorzsolni a padlot majd marvanyport hinteni kore. Jon a csotany, elcsuszik a szappanon, beuti a fejet a marvanyporba es meghal. MIndezt mimikaval szoktam eloadni, mint a futyoreszo csotany akinek fennakad a szeme amikor elcsuszik majd logo nyelvvel kileheli a lelket a marvanyporon. Szigoruan barati korben kulonben elvesztem hirnevemet mint komoly szakorvos! : ) 30 eve hallottam ezt a viccet es meg mindig nagyon jol szorakoztat, ki tudja miert.

2
Piroska
Piroska küldte
december 04. 22:03

Megtörtént eset A kisebbik fiam hazahozta a bizonyítványát , kinyitva adta oda, ment a nagy örömködés Danikám ez jobb, mint amit vártam, hogy lettél 4-es környezetből? Gondoltam motiválni akarják a tanárok , kölyök pezsgő pukkant , gratuláltam, erre lejön a nagy , mondom nem értem , erre becsukja , Anya bakker ez nem is az övé, hanem a padszomszédjáé! Utána már csak azon aggódtam , hogy a Gergőt agyon ne verjék otthon😃😀😀

3 3
Attila
Attila küldte
november 22. 15:57

Két misszionárius találkozik. Az egyik trabanttal rendelkezik a másik egy fekete mercivel. Te , hogy hogy fekete mercédessel? Hát te, hogy hogy trabanttal? Az úgy volt imátkoztam, legyen 4 kereke és ne ázzak meg. Kaptam trabantot. S te? Én meg ha már imádkozásba kezdek akkor így szóltam : Legyen egy nagy fekete merci, belül fehér, vagány, kényelmes , hosszú..:)

2
Emese
Emese küldte
november 22. 13:03

Két hímnemű beszélget. Az egyik mondja a másiknak: - Kicsi vagyok, pocakos, kopasz, nagy a fejem, rövid a lábam, fogam sincs, pénzem se... mégis odavannak értem a nők!! Ki érti ezt? - A másik: -Érdekes, én is ezt tapasztalom. Lehet azért mert újszülöttek vagyunk?-

3 3
Piroska
Piroska küldte
november 22. 11:40

A férfiak ígérnek fűt fát.... Először csak a fát gondoltam elfogadni, de ha így haladunk, nem utasítom vissza a füvet sem 😁

4 4
Piroska
Piroska küldte
november 22. 11:13

Te váltasz nemet? Ha eddig nem, akkor a hátralévő időre már meg leszek kuki nélkül😃 Pedig éppen most akartam eladni, nem érdekel? Az nem, de ha van eladó agysejted az igen😀

3 1
Ágnes
Ágnes küldte
november 15. 14:52

- Te most alszol? - Nem, csak becsuktam a szemem és messzire utazom.... - Dehát horkolsz.... - Traktorral utazom!

1 5

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország