Időzítés és a megfelelő levél írása!

indította: László
Krisztina
Krisztina küldte
július 19. 22:27

@Lajos: Abszolut jogos. Rád az a jellemző, én pedig pedig ellenkezőjét szeretném. Levelezés mellett szóbeli beszélgetés is volt. Kevesebb, mint 5 perces, pedig messengerhívást kezdeményezett. Én örülök, hogy idejében kiderülnek az ilyen apróságok.

Lajos
Lajos küldte
július 19. 21:38

@Krisztina: Ez egy nagyon érdekes történet. Én is képtelen lennék heteken át sziporkázóan levelezni. Talán rám szokták mondani, hogy jó hallgatóság vagyok, ami levelezésben kifejezetten hátrány. De van akihez csak az ilyen tipus illik.

Krisztina
Krisztina küldte
július 19. 19:35

@László: szia! Velem pont mostanában fordult elő és én voltam, aki már nem figyelte a leveleket, üzeneteket. Leveleztem egy férfival. Elején érdekes volt, mint mindenki, aki új levelezőtárs. Majd kb.10 nap után megbeszéltük, hogy találkozunk. Részéről jöttek a semmit mondó üzenetek, mint a: "hogy vagy?" Erre a válasz kb.annyi, hogy I'm fine, thanks. És ennyivel az esti beszélgetést le is tudtuk. 3 ilyen este után, már nem néztem az üzeneteit csak több óra múlva. Majd le is mondtam a találkozót, hiszen, ha ennyi idő után -azt hiszem 2 hét- nincs miről beszélgetni, mi lesz 5 év múlva?

Emese
Emese küldte
július 19. 14:23

Kismet = végzet Török szó mely állítólag Nelson admirális utolsó szava volt a trafalgari csatában. Ha azt hisszük hogy mindent mi döntünk el, a mi cselekvéseink, tévedünk. Nem mindent tudunk befolyásolni. Kicsit tenni kell, kicsit sodródni az áramlattal. Évek óta van egy páciensem, gimnáziumi tanár, nagyon értelmes és művelt ember, mellesleg kellemes külsejű is. Rendszeresen jár hozzám kezelésekre amik alatt mindenről szoktunk beszélgetni, így tudtam meg hogy 8 éve (!) szingli. De csak tudomásul vettem, sosem gondoltam rá mint férfire. Most hogy felébredtem Csipkerózsika-álmomból és újra van életkedvem, eszembe jutott hogy milyen jó lenne megint látni, hallgatni őt amint érdekes témákról magyaráz...de most már máshogy néznék rá...mint potenciális vőlegényre. Meg is jelent - a barátnőjével/ élettársával! Azalatt az év alatt találtak egymásra amíg én kómában voltam. Mit mondjak? Végzet! Láttam hogy milyen boldogok együtt és csak örülni tudtam neki. A sors így akarta, nem ő lesz az enyém hanem valaki más.

Évica
Évica küldte
július 18. 15:27

Kedves Laci! Ne vonj le ebből rossz következtetéseket, mert ebben a fázisban még nincs semmiféle elköteleződés. Naponta változhat a helyzet akár nála de akár Nálad is. És azt ne is sajnáld, aki ilyenkor nem jelez vissza, és nem tisztel annyira, hogy visszaírjon, hogy másként alakultak a dolgai. Ez alap lenne. De számos több érthetetlen dolog is történik itt. Egyedülálló, de a telefonhívás az dolog. Nyilván társa van. programozik itt. Vagy: jól sikerült randi után ígéret, hogy felhív másnap, és mégsem. Szóval annyi minden történhet akár egy hét alatt is, hogy ezekkel nem is kell foglalkozni. És ezek a dolgok ugyanúgy lehetnek jellemzőek akár nőre is.

László
László küldte
július 13. 20:10

Jártatok úgy hogy, egy illetőnek írtatok levelet és tetszett neki és szimpatikusnak talált? a válasz levelemre írta hogy , tetszett amit írtam neki és jó lenne megtudni azt is milyen hatással lehetünk egymásra valamilyen közös programon akár. gyors reagáltam rá és elkértem elérhetőségét.kb 3 hét telt el, és egy másik vonalon komolyabbra fordult valakivel az ismerkedése. nem nagyon figyelte a leveleket ezután. szóval létezik a jókor jó helyre megírt levél? meg fordult a fejemben mi lett volna ha előbb vettem volna fel vele a kapcsolatot. (ki tudja lehet én lettem volna az igazi neki)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország