Igaz szerelem

indította: Zsóka
Norbert
Norbert küldte
június 06. 10:45

Sziasztok Én mikor tanultam a pék szakmát. Akkor kollégiumba jártam a 10-ik évfolyamtól. Mivel nem jött be a haza járás mert nem fogadta a ezetem. Kilencedik évfolyamban egy két oldali tüdőgyulladás majdnem elvitt engem az életből. És a kollégiumban találkoztam az elsővel először. Sokat beszélgettünk bemutattam a volt legjobb barátomnak is. Az akkori barátommal sokat kerékpároztunk Szabadkára és Kelebiára. Azonban figyelmetlen voltam egyszer.Neki mentem és letörtem a sebesség váltóját. Én szégyeltem magam mondtam neki hogy ki fizetem neki a kárt. Ezután az apjával együtt már egy új kerékpár árát kifizetették velem. Én ki fizettem neki. És a barátságunk evvel zárult le. Később azt hiszem az érettségi első évének a tanév kezdetekor. El hívtam a lányt az első randira. Moziban volt az első randi és a Mulán című filmet néztük. Volt még idő a film vége után bőven, leültünk egy padra. És ott történt az első vallomás is. Sajnos nem voltunk sokáig együtt. Mindketten hibáztunk. Egy alkalommal elhivtam Budapestre veterán autó kiállításra. Ő az édesanjára fogta hogy nem engedi mert tanulnia kell. Másnap mikor Pesten voltam felhívott hogy elment az exe foci meccsére. Onnantól nagyban próbáltam kerülni. De sokáig jött utánam ,ki békültünk. De ott mondtam neki hogy ilyet ne csináljon mert rosszul esik nekem. Karácsony volt együtt karácsonyoztunk. Meg volt beszélve hogy elmegyek én is hozzá. Addig is történtek események. Onnantól én is kezdtem hibázni mert mélyen megmaradt bennem ami Pestnél történt köztünk. Mégis igyekeztem legyűrni mert szerettem. Meg volt beszélve az időpont hogy mikor megyek hozzá. Én fel készültem vettem ajándékot neki. Az nap előtt mondta nem ér rá mert az édesanjával valahova mentek. Abban a percben összeomlottam lelkileg. Itt volt a végső szakításunk. Én nem találtam a helyem. Csak egy gondolat járt a fejemben mégpedig ő ,hogy mit csinálhat?. Akkor igyekeztem hogy az osztálytársaim ne lássanak összetörve kedvenc filmes karakteremnek a stílusát utánozni. Később fel keresett hogy legyünk barátok legalább, én bele mentem. Később fel dolgoztam a sérelmet. És bevallom hiányzik de nem megy a barátság. Mert a párja irigy és bár egyet értek olyan szempontból vele hogy félti de túl messzire megy vele. Én ebből az első kapcsolatból sokat tanultam. Ma már nem vagyok lelkileg sérült. Magamat adom. Arra gondolok hogy boldog lehet és csak ez számít.

Judit
Judit küldte
december 01. 20:49

Szerelem.. szép is az😊😊ha nem egyoldalú... Biztos vagyok benne hogy még én is újra átélhetem..jó is lesz nekem akkor...és elkényeztetem majd az én páromat...úgy hogy neki is jó lesz... 😃😃🤭🤭🤭🤭🤭 Ha megtörténik" A CSODA"feltetlenűl megosztom itt,nehogy valaki még nekem feladja a reményt.. 🙂🙂

1
Dénes
Dénes küldte
november 29. 14:37

Kedves Emese! Mindig.... A jó szavaknak mind itt a helyük. Kívánom, mindig legyünk erősek, mert van kiút a nehézségekből... Minden tapasztalat megerősít minket és tanulunk belőle, a fontos, hogy ezt előnyünkre fordítsuk. Ezután csak mosollyal előre!

Emese
Emese küldte
november 29. 12:29

Kedves Dénes, köszönöm szép üzenetedet és jókívánságaidat miket viszont kívánok! Biztos vagyok benne hogy van valahol valaki aki engem keres. Én is keresem őt de nem kétségbeesetten és nem minden áron. Eltelt 2 év, jól vagyok, sokat nevetek. Akkor teli voltam haraggal, fájdalommal és kételyekkel hogy ugyan kinek fogok én még kelleni, 52 évesen, egy 6 éves gyerekkel? Még el se "temettem" a régi kapcsolatot, máris újat kerestem. Hiba volt, szerencsére nem érkezett senki, ugyan ki akart volna egy szomorú és dühös nőt magának? Plusz a karantén, a bezártság... szóval nehéz volt. Mindent a maga idejében 😀

2
Éva
Éva küldte
november 28. 12:55

@Piros: Szia Kedves Piros!😊 Köszönöm szépen😊 Úgy látom hasonlóan alakult valamilyen szinten sorsunk a szerelemben. És érdekes amit írsz utolsó átélt szerelmedről. Velem is ez történt. Nagyon szerettük egymást,szoros érzelmek kötődtek mindkettőnk részéről,de tudtuk el kell válnunk egymástól. A búcsú nagyon nehéz volt. Sosem felejtem el a búcsú pillanatát,sírva,könnyzáporok arcunkon,álltunk egymással szemben néztük egymást,s tudtuk nincs vissza út. Tehetetlenek voltunk. Természetesen barátok maradtunk,néha hívjuk egymást,beszélgetünk😊 Újra nem szeretnénk kezdeni,ez így volt szép😊

Dénes
Dénes küldte
november 28. 10:24

Drága Emese! Korábban említett hozzá szólásoddal kapcsolatban szeretnék lelket önteni beléd. Esély egy költözésre, feladva mindent egy szerelemért igenis létezik. Az, hogy Magyarországon vagyok, nem rajtam múlt, nagyon bátor lépés, szilárd elhatározás kell, megtettem volna, sőt fel is ajánlottam a lehetőségét a munkámból adódóan. Az élet megy tovább, nyilván a búcsú fájdalmas volt, de tovább kell lépni. Mindezzel csak azt szeretném mondani, hogy esély mindig van, a kérdés, mekkora. Nem féltem és nem haboztam meghozni a döntést, de bátorság mindkét féltől szükséges. Légy mindig érdeklődő, igenis érezd jól magad! Ui.: Ha covid helyzet csitul majd, halvány esély van rá, hogy megyek Olaszországba szintén munka miatt...🙂

Emese
Emese küldte
november 28. 10:06

Kedves Judit! Csodálom a szakácsművészet gyakorlóit, kell hozzá fantázia! Érezni szavaidból hogy ūgyes vagy és odaadással csinálod! Köszi a bókot, apám cukorbeteg volt amitől nagyon félek ezért igyekszem jó kondiban tartani magam. Szerencsém hogy szeretek mozogni és az édességeket nem csípem. Nem, eddig egy pasi se rukkolt elő. Azt hiszem a legfőbb oka hogy csak most kezdek igazán jól lenni, nevetni tudni, nem gondolni a múltra. A férfiak érzik amikor "szabad a pálya". Kellett ez a két év. Nehezítette a helyzetet a karantén, itt szörnyű volt a szitu, rengeteg beteggel, korlátozással még most is. Biztos szép lesz a lakásod feldíszítve! Én egyedül leszek, gyerek apjánál, azt hiszem felmegyek a hegyekbe vagy Firenzébe vagy Rómába császkálni. Majd meglátjuk 😀

Piros
Piros küldte
november 27. 21:50

@Éva: 🤗 Kedves Éva! Tetszik, amit írtál! Szerintem van igaz szerelem! Nekem is 3 nagy szerelem volt az életemben, mindegyiket másképp éltem meg. Az első az egy hosszú diákszerelem volt, azt mindenki tudja hogyan éltük meg. Volt 24 évesen egy 35 év házassággal végződő szerelem és volt egy különleges, számomra is hihetetlen szerelem 60 évesen. Olyan lelki kapcsolódás, amit akkor sem tudtuk elszakítani, amikor elváltak útjaink. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megélhettem.🤗😇

Judit
Judit küldte
november 27. 20:39

@Balázs: 🤗😊😊😚 Hát..most nem kapok levegőt.. 😃😊😊 Ha most jó 10evvel fiatalabb lennék holnap felszállnák népligetnél a bonyhádi buszra...és...elmennek venni egy zománc lábast.. fedővel..😉😄😄

1 1
Balázs
Balázs küldte
november 27. 20:07

@Judit: Nem volt semmi nehéz tétel, amit csak egy bizonyos férfi segíthetett volna levenni a polcról? Hálából meghívod pogácsázni😀 Bár szerintem mosolyod is elég, hogy levedd a lábáról!

1
Judit
Judit küldte
november 27. 16:17

@Emese: 😔a spar-ba a fiam keresgéltem mert elvitte a kocsit a bevasarlo listával...úgyhogy senkire se toltam rá.. viszont annyian voltak hogy magamat is elhagytam. Húst nem vettem..de nők álltak a pult mögött.. (általában egy idős bácsi szokott kiszolgálni🤭🤭) Viszont feldíszítettem a lakást karácsonyi díszbe..hiszen holnap advent első vasárnapja,és én alig várom egész évben hogy megint karácsony legyen..😊😊a legszebb ünnep..😇🌲 Idén is azt kérem a jézuskától hogy a gyermekeim egészségben és jólétben éljenek.😊 Éljenek a krumplis pogácsák..ugyanis azt sütöttem. Emese szép lehet ott felétek..meglestelek hol laksz. Csini nő vagy!🤔Nem is értem egy olasz pasi még miert nem csavarta el a fejed...2pizza és 1spagetti közben.. 😉

1
Emese
Emese küldte
november 27. 13:53

Először is: éljenek a pogácsák!!! Másodszor: ez a bevásárlókocsis ötlet nagyon jó! Barátnőm mondta: hogy akarsz halat fogni ha nem mész el horgászni? Igaza van 😃 Erre a társkeresőre azért iratkoztam fel mert tetszett a színvonala bár tudtam hogy az esély igen kicsi, ki az aki 50 évesen feladná az életét egy társért es elköltözne hozzá külföldre? De igy is jó, beszélgetek, véleményt cserélek, néhány kedves emberre is akadtam. Egyelőre hagyom az olasz társkeresőket, valami visszatart. Követem azt amit egy cikkben olvastam es a barátaim is javasoltak: megpróbálom egyszerűen jól érezni magam. Nemrég kezdtem megint eljárni színházba, koncertekre, táncolni, sporteseményekre ... szóval olyan helyekre megyek amit en is szeretek csinálni! Igy egyrészt boldogabb vagyok, másrészt nagyobb a lehetősége hogy összeakadok egy kompatibilis valakivel. Nem keresek hanem nagyobb esélyt adok a sorsnak. Valamint mást is megtanultam amit most gyakorlok de erről később irok, amikor több tapasztalatom lesz 😃 Jó horgászást mindenkinek, akár élőben akár neten!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország