Írni vagy nem írni a társkereső oldalakon

indította: Dániel
Veronika
Veronika küldte
november 30. 19:33

Dánielnek nem tudok válaszolni, mert úgy nézem megunta a társkeresést, vagy jobb esetben megtalálta az igazit. Ezért hát csak úgy leírom a véleményem. Nézelődöm, érdeklődöm, ezért kattintok rá az adatlapokra. Ha szimpatikusnak találok valakit, akkor jelzem felé.. Levelet sosem szoktam írni, inkább szimpatikusnak jelölöm.

Judit
Judit küldte
november 30. 14:09

@László: 😊🤗 Én nem adok fel semmit az életben,így azt a reményt se hogy valakinek majd én kellek úgy ahogy vagyok...linzerek pörköltek ide vagy oda.. 🤭 Siettetni nem fogom mert mindennek megvan az ideje... Aranyos vagy köszönöm amit írtál! Sikeres párkeresést kívánok!

1 2
László
László küldte
november 30. 12:47

@Judit: Szia Judit! Sokan vannak akiknek bejönnek a linzerek és Te is,csak nincs elég bátorságuk a kezdeményezéshez. Kár,hogy nem Magyarországon élek mert szívesen megkóstolnám a linzereket,imádom. És nem csak azt 🥰 . De nem írok ennél többet 🤐 Szerintem nagyon is kelendő és kívánnivaló vagy. Biztosan bekopog az a személy az ajtódon akit teljesen levettél a lábáról a bájos mosolyoddal. Kérlek ne add fel soha mert eljön az akinek majd a világon mindennél többet jelent egy független,önálló Nőnek a társasága és szerelme. https://ibb.co/r28cwVy Ezt kívánom tiszta szívemből.

1
Éva
Éva küldte
november 30. 10:58

@Dániel: Szia Dániel! Szavaidat idézve: De mi van ha valaki csak megnéz és nem jelöl engem szimpatikusnak? Az azt jelenti hogy nem vagyok az? Vagy csak nem mer megjelölni, mert a fiú kezdeményezzen? Vagy csak túlgondolom az egészet? ... Ez jellemző rám :) Szóval ha valaki megnéz azért teszi,mert ismeretlen vagy,még nem látott,s ha szimpatikusnak talál téged,jelezni fogja feléd szimpátiáját. Ellenkező esetben ha nem talál szimpinek megy és keresgél tovább.. Tehát ha valaki megnézi a reglapod az nem jelenti azt hogy tetszel is neki. Egy könyvnek a tartalmát is úgy ismerjük meg,ha kiolvassuk azt a bizonyos könyvet :)

1
Ottó
Ottó küldte
november 30. 06:29

Sziasztok! Elolvastam az alapfelvetést és az összes hozzászólást, ebből látszik milyen sokrétűen gondolkodunk. Azzal a véleménnyel értenék egyet aki az utcai sétához hasonlította a nézelődést. Persze ez csak akkor igaz ha megnéz egyszer, de ha naponta, vagy hetente többször azt az egyik barátnőm fogalmazta meg jól: ha nem vett észre elsőre elsétálok elötte mégegyszer, egy fél óráig sétálgattam a háza előtt mire kijött hozzám!😃 Ilyenkor szoktam levelet írni és jó esetben elkezdünk beszélgetni! Viszont olyan tapasztalatom is van hogy a levélre nem válaszol: - ilyenkor Végleg eltűnik, ez nem lehet komoly szándék - lefagy és egy idő után újra kezdi a nézelődést, ekkor fogalma sincs mit keres, valószínűleg szimpatikus vagy neki, de nincs mersze, ereje, bátorsága belevágni még csak eg beszélgetésbe se, nem hogy egy kapcsolatba.

2
Judit
Judit küldte
november 30. 05:42

Jóreggelt!☕ Én nem írok az tuti! Majd ha írnak válaszolok..de úgy vettem észre hogy 🤔most keresgélik a férfiak a tollakkal.. 🤭ugyanis nálam nem csenget a postás levelekkel.. Hát ez van..egy független önálló nő nem kelendő a mai világban.. pláne ha nem szőke..csupán csak vörös..😔és nem 25éves hanem 46. Na ott egye meg a rossebb..😁😁 nem adom fel..talán valakinek majd csak bejönnek a linzerek..mézeskalácsok😉és én.😊😊😇

3
László
László küldte
október 06. 13:14

@Dániel: Ahogy azt az LGT is énekli "Mindenki másképp csinálja...." Vannak akik sűrűn megnézik az adatlapodat, mivel szimpatikusnak találnak, van aki szívecskéz, és van aki rád ír. Férfi legyen a talpán, aki megfejti, hogy miért. Szerintem nyugodtan írj rá a szimpatikus hölgy(ek)re. Nincs mit veszteni, legfeljebb megtudod, hogy nem ő(k) az igazi.

2
Gitta
Gitta küldte
október 05. 19:19

@ Dániel. Nőként az utóbbi időben max a "szimpatikus" jelzéssel élek. Ha kapom, feltétlenül válaszolok is. Van hogy nekem viszont nem válaszolnak. Ez bántó, mivel "semmibe" vesznek. Ezt én nagyon nehezen kezelem... de ez van. A többszöri "megnézem" /ismét láttam, stb.. egy kicsit bonyolultabb; - a rendszer is küldi hogy kik nézték meg az adatlapomat.... tehát viszont megnézem (van hogy módosul valami.. azt is érdemes megnézni hogy mi..) - ha kifejezetten nézelődöm... van hogy nem emlékszem az illető adatlapjára, arra hogy milyen kitételei vannak, de szimpatikus lenne... tehát megnézem.. aztán látom amit kell.. de nem lexikon a fejem.. (nála jelzi hogy megnézték :)) én viszont konstatálom a jelen helyzetet, - ha azt gondolom szimpatikus, küldök egy szimpatikus jelzést.. de ezt most már a fentebb írt tapasztalataim alapján....meggondolom!, - ha hozzászólok egy témához, de természetesen elolvasom hogy mások mit írtak, van hogy akkor is megnézem a hozzászóló adatlapját... valószínű ezt a megnézést Neki jelezni fogja a rendszer "megnéztek" de hogy a hozzászólása miatt, azt szerintem már nem.. stb. Úgy gondolom, a "megnézett"- "megnéztem" olyan mintha az utcán sétálnánk és mivel azokat láthatjuk akik ott vannak, hát Őket nézzük :). Ha nincs ezen túlmenően reagálás.... tudomásul kell venni hogy nincs is semmi. A Konkrét kérdésedre a válaszom: - ha szimpatikus megjelölöm... lesz ami lesz... legfeljebb semmibe vesz.. - ha nem jelölöm be, pedig szimpatikus az azért van, mert az Ő kitételeinek nem felelek meg, vagy nekem van olyan kitételem, ami miatt nem tehetem (Pl;dohányzik, alacsonyabb mint én lapos sarkúban, az érdeklődési köre nagyon távol áll tőlem, stb.. - és persze akkor sem jelölöm be (még ha többször meg is néztem) ha nem szimpatikus [néha visszanézem.. mi volt ami nem tetszik? ;] Nem tudom mások hogyan gondolják... remélem olvashatom majd :)

4
Ferenc
Ferenc küldte
október 05. 11:29

@Dániel: Ha csak megnézi az oldalamat és nem küld valami jelzést szivecskézés képében, én nem veszem úgy hogy érdeklődik írántam, így nem írok neki. Lehet öreg hiba, de feleslegesnek itélt köröket nem futok.

Dániel
Dániel küldte
október 04. 17:31

Sziasztok! Leginkább tanácsot szeretnék kérni. Nemrég regisztráltam, és ahogy böngészem az oldalt úgy a számomra szimpatikus lányokat szimpatikusnak jelölöm. Természetesen ha valaki visszajelöl, akkor írok neki, és remélhetőleg beszélgetünk. Gondolom ez a "helyes" használata az oldalnak :) De mi van ha valaki csak megnéz és nem jelöl engem szimpatikusnak? Az azt jelenti hogy nem vagyok az? Vagy csak nem mer megjelölni, mert a fiú kezdeményezzen? Vagy csak túlgondolom az egészet? ... Ez jellemző rám :) Szóval kérdés a lányokhoz: Ti is megjelölitek a szimpatikus embereket? Ha nem jelöltök be valakit, akkor az azt jelenti hogy nem is érdekel? Kérdés a fiúkhoz: Attól hogy valaki nem jelöl be titeket ti még írtok üzenetet?

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország