Ismerkedés fázisban kellene egy jó téma

indította: Reni
Emese
Emese küldte
március 16. 21:44

Szerintem ismerkedési fázisban a jó téma a másik ember akire kíváncsiak vagyunk és meg akarjuk ismerni... mint neki mi vagyunk az.

1
Reni
Reni küldte
március 12. 22:58

Kedves Lili, az előző bemutatkozóm tele volt kapaszkodóval. De köszönöm a mostani működik🙂

Lili
Lili küldte
március 12. 22:19

Reni, a te bemutatkozódban nincs semmi kapaszkodó, amitől elindulhat egy beszélgetés, ezért kapsz csak sablon kérdéseket. Adj meg valami hobbit, érdeklődési kört és írj kicsit többet magadról, akkor a férfiak is tudnak majd kérdezni!😉

1
Lili
Lili küldte
március 12. 22:15

Szerintem nem egy téma kell, azt hamar kibeszélik a felek. Érdeklődőnek kell lenni a másik felé. És ahogy Zsolt mondta, az a jó, ha széleslátókörű vagy, akkor sosem fogytok ki a témákból. Azt vettem észre, hogy sok férfi szeret magáról beszélni és a nők inkább figyelnek, hallgatnak. Ez élőben vagy telefonon jellemző.

1
Reni
Reni küldte
március 12. 15:30

Hát ezért irtam, hogy milyen fontos a jó, érdekes, közös téma. Csak ezzel lehet fenntartani az érdeklődést.Sajnos többségében sablon mondatok vannak és az egyik, másik fél ettől azonnal kihátrál.

3
Zsolt
Zsolt küldte
március 12. 15:16

@Reni: Arra celoztam hogy ha valaki ugy tesz mintha meghallgatna a masikat , kozben nem erdekli amit mond.

Reni
Reni küldte
március 12. 15:12

Senki sem beszélt mások érzelmeinek játszásáról.

Zsolt
Zsolt küldte
március 12. 15:06

Eleg erdekes tema . Engedni a megismerendo partnert hogy beszeljen magarol , engedni kibontakozni , kozben megfigyelni hogy mi az erdeklodesi kore, hobbija, mellyek azok a dolgok amik prioritas az eleteben. Az emberek imadnak magukrol beszelni , ferfiak nok egyarant. Csak hagyni kell oket. Nos, akinek szeles latokore van megtalalja a kedvenc idotoltesevel kapcsolatos kerdeseket. Ha a hallgato felteszi a megfelelo kerdeseket , akkor maris szimpatikus az illeto a beszelonek. Ez szintiszta pszichologia. Ezzel nemcsak konnyen lehet ismerkedni de a hazassagot is meg lehet menteni es boldogga lehet tenni egymas. Az emberek ki vannak ehezve a figyelemre , ha megkapjak ezt a figyelmet (valodi erdeklodest) megnyilnak es szimpatizalnak azzal az emberrel aki meghallgatja ot. Mint a fentiekben emlitettem jo az ha valaki szeleslatokoru , sok minden erdekli. Informacioszerzeshez kivalloak a megfelelo tartalmu konyvek , utazasok , eloadasok latogatasa vagy akar csak eszmecsere bizonyos forumokon. Nem szep dolog a masik erzelmeivel jatszani , szinlelni azt hogy odafigyelunk a masikra, elobb-utobb kiderul .

2
Reni
Reni küldte
március 12. 14:54

@Lajos az együtt ücsörgés csendben már egy következő szint. Én nem erről beszéltem.

Lajos
Lajos küldte
március 12. 14:50

@Reni: Azért mielőtt ítéletet hírdetsz a véleményemre alapozva, szerintem hallgasd meg másokét is, mert nekem csak a szám jár... Sőt két ember közösen még csendben is ücsöröghet egy kicsit, ha minden klappol....

1
Reni
Reni küldte
március 12. 14:03

@Lajos igazad lehet... Akkor egyenlőre nem jók a kilátások🤭

Lajos
Lajos küldte
március 12. 13:58

Az ismerkedés fázisában te vagy a jó téma a másiknak. Ha ez nem tartja fent az érdeklődését, akkor megette a fene. És fordítva is ...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország