Ismerkedéskor előny vagy hátrány az ékszer a férfiakon

indította: László
Moncsi
Moncsi küldte
október 24. 14:09

@István: meg egyáltalán, persze kinek mi a fontos, milyen értékrenddel rendelkezik, ha már ez egy kizáró ok, nem igen lennénk egy hullámhosszon .

István
István küldte
október 24. 09:16

Ha valaki az alapján hoz döntést - társválasztásban - , hogy a másik személyen milyen materiális javak vannak felaggatva, az tévúton jár.

László
László küldte
október 16. 09:51

Köszönöm a kedves hozzászólásokat mindenkinek.

László
László küldte
október 16. 09:33

@Ilona: Igazad van kedves Ilona.

Ilona
Ilona küldte
október 04. 10:01

Ha már fülbevaló....akkor mi a helyzet a testékszerrel? Az se maradjon ki.... Ha valakiben meglátod a boldogság lehetőségét és hajlandó is vagy tenni érte kit érdekel, hogy van- e fülbevalója, testékszere, tetkója, szemüvege, fogtömése....stb.... Minden ízlés, elfogadás kérdése.... 😉✌️❤️

4
Lajos
Lajos küldte
október 02. 21:20

Nálam egyáltalán nem az a döntö...

Emese
Emese küldte
október 02. 20:34

II. Rákóczy Ferenc gyönyörű férfi volt 😍 okos, bátor és vonzó! A férfi is viselhet ékszert, miért is ne? Karkötő, nyaklánc, gyűrű, mandzsettagombok, nyakkendőtű... De szerintem ne legyen túl sok egyszerre! Nagyon inek tartom a bőr/acél nyakláncot, igaz nem minden alkalomhoz illik. A férfi fülbevalóval egyelőre nem tudtam megbarátkozni.

1
Gitta
Gitta küldte
október 02. 12:21

Érdekes a kérdés... visszavezethető a "régi idők" divatjához, s mivel a divat "forog"... miért is ne találhatna párt magának! A 60-as évek végén a fiú tesóimnak hosszú volt a hajuk, piszokul jól állt nekik, a lányok rajongtak értük. Nekem megmaradt ez a "kód" is... pl nagyon tetszik a férfi ápolt, sűrű, hosszú haj. Mint II.Rákóczi Ferencnek volt :). A férfiakon az ékszer hordás divatja sem új..szakmai végzettség végén/ egyetem/főiskola befejezése után diploma-gyűrűt csináltattak. Volt aki a házasodása alkalmával pecsétgyűrűt/kísérő gyűrűt vett=kért magának. A fülbevaló a "módosságot" közvetítette, - a nyaklánc, a karkötő, a márkás óra, a személygépkocsi, stb.. is! lehet hogy ezért van ellenérzése valakinek, ha van. Ma minden divat! Hogy ehhez ki hogyan viszonyul... lényegében a belső tiltakozása jelenik meg ha nem ért egyet valamivel. Eleinte nekem sem tetszett, (írtam egy helyen már a neveléskori kódolt "értékrendet") de nem himbálózó fülbevaló nekem már nem visszatetsző. Ez az a kategória szerintem hogy; Ízlések és pofonok...

László
László küldte
október 01. 13:30

Ha egy férfi fülbevalót visel van esélye annak,hogy kap párt magának?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország