Ismerkednél tömegközlekedési eszközön?

indította: Balázs
Ferenc
Ferenc küldte
április 22. 23:07

Köszönöm az eddigi és esetleg későbbi reagálásokat, talán segít megfejteni nekem a megfejthetetlen misztériumot, amit úgy hívnak: NŐ. Mondom ezt egy házassággal, és tizenegy év párkapcsolattal a hátam mögött. De hát a jó pap és a reménytelenül hülye, mint én, holtig tanul.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 22. 22:47

@Ferenc, nagyon jó írás!! A földön járó valóság.:) Férfi szemmel.

Ferenc
Ferenc küldte
április 22. 21:52

Ez a tuti témakör ! Gondoljatok csak bele ! Az abszolút véletlen, a nagybetűs sorsszerűség. Látod. Fizikai valójában, látod a gesztusait, ha jó megfigyelő vagy és az első másodperc sokkhatása alól kikerültél, egy pillanat alatt rengeteg információ árad feléd. (persze ehhez az is kell, hogy ne csak a dekoltázst bámuld.) Az öltözködése, az alakja, a tekintete, már ha nem azt a gyűlöletes telefont imádja, a reakció hogy másképpen nézed, nem csak bámulod, (megérzik, mindig megérzik) az ezernyi apró részlet külön külön, kivesézhető egy másodperc alatt, a szemöldök íve, a szem színe, az ajkak, a karcsú bokák, (és ha szerencséd van, legalább közép magassarkút vett fel, nem lapos, igénytelen tornacipőt, korunk divatját, minden, minden ott van előtted. ELJÖTT A PILLANAT. Sorsod, sorsotok pillanata. Visszafordíthatatlan, megismételhetetlen. Szólsz e hozzá ? Hogyan szólsz hozzá ? Hogyan reagál ? Megmarad e a varázs, amikor válaszol, fokozódik e ezáltal az eddig is magas, meghatározhatatlan izgatottság, ami minden fáradtságot, ólmos zsibbadást elűz testből s lélekből ? Ő is lát. Lehet, hogy épp borostás vagy, lehet, hogy bevásárló szatyrot fogsz, nem kinyalva öltönyben virágcsokrot fogva, bárgyú vigyorral arcodon. Lehet, hogy csak egy hét. Tíz vagy húsz év. Vagy egész hátralévő életetek. Sosem derül ki előre. De ha nem szólítod meg, és nem értél révbe, életed utolsó pillanatában bánni fogod, hogy nem tetted meg. És akkor most szépen leszállunk a földre. Nem néz fel. Telefon. (ó, hogy gyűlölöm.) Átnéz rajtad. Nem is lát téged, az előzőleg olvasott üzenet pereghet a szemei előtt. Ha szólsz, valami perverz majomnak néz, mert ez már nem divat. A következő megállónál gyorsan kiszáll. Szigorúan nem hátranézve, merev, ki ha én nem tartással. A parfümje illatát még hátrahagyja, hadd kínlódj egy kicsit. (Másik oldal, ugyanez a nő, negyven év múlva.) Lassan megy, megöregedett, az élete nem sikerült. És bármit, bármit odaadna azért, ha még egyszer úgy nézhetne ki, hogy egy fiatal férfi megszólítsa, vagy akár a melósok utánafüttyentenének az utcán és azt kiáltanák: -De jó s...ed van kisanyám ! A mesének vége.

3 3
Csabi
Csabi küldte
március 17. 21:08

Laci! Ez konkrétan az életem összes területére kihat. Szó szerint mindenre!!! Úgyhogy nekem nem okoz gondot a jelenlegi helyzet (karantén), meg nem is félek tőle. Mivel úgy sem mozdulok ki, és ennél sokkal brutálisabb dolgokon mentem keresztül... (fizikailag is a gyógyszerek miatt) - konkrétan többször voltam a halál szélén... Egy kis koronavírustól nem ijedek meg. Amúgy is sűrűn mosok kezet és odafigyelek a higiéniára valamint az immunrendszerem erősítésére.

Andrea
Andrea küldte
március 13. 07:11

Vonattal járok dolgozni. Igen, ismerkednék szívesen a fél óra alatt. De a tapasztalatom, hogy az emberek nagy része a mobiljukkal nagyon jól elvan. Már arról is leszoktunk, hogy köszönjük egymásnak...

Levente
Levente küldte
március 11. 16:30

Alapvetően igen. Most így vírus-szezonban kevésbé. :)

Margó
Margó küldte
március 11. 13:22

Igen,ismerkednék,ha kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak,de ma már ez nem "divat".

Szilvia
Szilvia küldte
március 11. 02:21

Igen persze érdeklődő szemmel kell járni. Volt pár ilyen esetem. Pl. Egy vonaton utaztam a fiatalemberrel. Korán reggel volt én elszundítottam a vonaton ő meg már ott kiszurt magának. Egy 40 perces vonat út volt majd metrózás vagy buszozás a sulimig. A szallagavatós szallagom a táskámra volt tűzve amit ő még a vonaton megnézett , hogy hová is tartok. Mikor leszálltunk a vonatról nem mert leszólítani csak követett, kicsit ijesztő volt azért mert én éreztem hogy valaki néz és jön utánnam. Majd a buszról is leszállva összeszedte a bátorságát és leszólított persze úgy mintha pont azt az utcát keresné ahol a sulim volt. Na onnantól kezdve megszünt a követő figyelő érzés megnyugodtam🙂☺ jött velem a suliig és tök jót beszélgettünk. Végülis ennyi maradt belőlle. Miután végeztem elhívott teázni, sajnos én akkor már a tételekre a tanulásra és a vizsgáimra koncentráltam így kapcsolat nem lett belőlle. De jó volt megmaradt nem felejtettem el.

László
László küldte
március 10. 23:56

Csaó,igen,persze,miért ne!! Szem kontaktus,kis mosoly és valami téma indítása beszélgetésre,ennyi :)

Péter
Péter küldte
március 10. 19:57

Mivel ritkán utazom tömegközlekedéssel, így eleve kevés lehetőség adatik, viszont az előző hozzászólások adtak egy jó ötletet mivel lehetne egy ilyen helyzetben a szemben ülő figyelmét felkelteni miközben a telefonjába van merülve, feltéve ha nincs zsinór a fülébe dugva és hall. :) Tény, hogy minden csillagnak együtt kell állni, hogy ilyen szituáció előforduljon.

Laci
Laci küldte
március 10. 18:34

És Csaba, ez a szopciális hétköznapokban is jelen van, vagy kifejezetten ismerkedésnél vagy ilyen?

Csabi
Csabi küldte
március 10. 14:11

Beáta írta: "Ismerkednék buszon vagy vonaton, de én nem mernék kezdeményezni ilyen helyzetben. Ha egy férfi megszólítana és szimpatikusnak találnám, akkor beszélgetnék vele." - Beáta, ott a pont. Pont ilyen vagyok!!! Csak nálam ez annyira durva (annyira zavarban vagyok és rosszul érzem magam emberek között - közben pedig nagyon sok szimpatikus, vonzó lányt látok), hogy még ha netalán tán engem nézne valaki, azt sem venném észre. Eleve rá se nézek senkire, így nem is találkozhat a tekintetünk. Sajnos mint már rengetegszer írtam, ez nálam egy betegség miatt van így. Nem tudok mit tenni ellene, mert annyira durva a helyzet, ez még a pánikbetegségnél is durvább. Vagyis nem, mert ott rosszul van az illető. De ez teljesen más.... Egyszerűen menekülnék onnan, de nem tudok. De ez nem pánik, láttam már pánikbeteget múltkor a pszichiátriai gondozóban pánikrohammal: fuldoklott, rosszul volt, alig kapott levegőt meg azt mondta annyira fáradtnak érzi magát, hogy úgy érzi, összeesik. Pont akkor voltam bent a dokinál, mikor szóltak neki hogy valaki rosszul van. Azért tudom, hogy mi volt. Nálam ilyen nincs, én egyszerűen csak bénázok olyankor, mert annyira zavarban vagyok (tegyük fel ha dohányboltba kell mennem - mert ott kérni kell), hogy szerintem full hülyének néznek. Szó szerint úgy kapkodom össze amiket megvettem meg a tárcát hogy ne kelljen beszédbe elegyedni, szó szerint hanyatt-homlok menekülök a helyzettől. Akkor el tudjátok képzelni, mennyire mernék megszólítani valakit!! :D

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország