Ismerkedős program a Margitszigeten

indította: Éva
Judit
Judit küldte
november 27. 19:42

@Lajos: 😃😃 Roland sokat dolgozik.. Jucus is sokat.. 🤭csak az ő neve merült fel először.. mert ő futkos..és más sport embert itt nem ismerek. Viszont szívesen venném sport ember segítségét ..😊jövőre sportolni szeretnék.. és vissza venni a nagy falatozásokbol..életmód váltást szeretnék beeszkozolni az életembe. 😔megszakítanám a zsíros kenyer hagymával való kapcsolatom..a koromporkolt szopogatásával...és tunkolásásaval egyetembe. Régen sokat sportoltam..de ma már semmit...ha csak nem nevezhető annak a munkahelyi szaladgálás a tűzhelyek körül c. napi tragikomédia..

Lajos
Lajos küldte
november 27. 19:13

Reméljük Roland olvassa és érti...

Judit
Judit küldte
november 27. 19:03

Szép volt ,most volt először hogy ott jártam a csoport talin..pedig nincs messze tőlem Szerintem pont megfelelő egy randihoz..igazán szép.. gyönyörű.. romantikus..😊 Láttunk 🐿🐿🐿 És sok sport ember is kocog..fut..ott..úgyhogy ha Roland elhívna egyszer kocogni..szívesen szaladgálnák ott..igaz először csak 100métert...🤭🤭🤭😃aztán majd egy padon leroskadva levegő után kapkodva megvárnám.😄😄

1
Béla
Béla küldte
szeptember 09. 23:25

Jó hely az a Margitsziget! Hajrá, visszatapsoljuk!

2
László
László küldte
szeptember 09. 17:22

Amennyiben az ügyfélszolgálat ez hasonlót, akkor valószínűleg hamarosan lesz, mert jön a kijárás szigorítása, és akkor már nem lehet ilyent rendezni.

Ágnes
Ágnes küldte
szeptember 09. 15:38

@Éva: Szia! Tényleg kellemes és vidám élményekkel lettem gazdagabb én is a margitszigeti találkozó után 😊 és nem utolsósorban annak köszönhetem, hogy megismerhettem néhány kedves embert 🙂.. köztük téged is! 😘

1
Pál
Pál küldte
szeptember 09. 15:29

@Éva: Szia..., volt ilyen?

Éva
Éva küldte
szeptember 09. 08:33

Sziasztok! Szeretném megkérdezni az oldalhoz tartozó, illetve aki ebben kompetens, lesz-e idén még valami közös program? A margitszigeti ismerkedési séta számomra kellemes élmény volt, jó lenne megismételni ugyan ezt,vagy hasonló programot az idő is most még kedvező!🙂

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország