Jókedvü, kötetlen beszélgetés mindenröl...

indította: Lajos
Laci
Laci küldte
március 29. 21:45

A napokban kezembe került egy jópofa kis táblácska amire ez volt írva: KERESEM Azt a nőt, aki tud halat pucolni, főzni, szereti a kukacot és van egy saját halászcsónakja motorral. Fényképes választ kérek a csónakről és a motorról. 😂🤣

2
Laci
Laci küldte
március 13. 20:38

@Emese! Ezt mifelénk úgy mondják, hogy "aranyásók"! A szélesebb ismeretségi körömben is van ilyen. A férfi 70-en felüli, a nő szintén nyugdíjas. A nő rávette ezt az egyedül élő jóhiszemű férfit, hogy vegye el feleségül, persze úgy, hogy ezt mindenki előtt eltitkolták. A nő arra hivatkozott, hogy ő vallásos és mivel az első férjének holtomiglan-holtodiglant esküdött ezért biztos elitélnék. Elég jó szöveg, a férfi bevette. Szóval sem a férfi gyerekei sem egyéb rokonai is csak akkor értesültek a házasság tényéről amikor már megtörtént. Azóta persze már külön élnek, a nő vett magának egy saját házat vidéken, ott él, de amikor Pestre jön akkor persze fuvaroztatja magát a "férjével", kölcsön kér Tőle amit persze sose ad vissza. Gondoskodni, főzni, mosni persze esze ágában sincsa a "férjének" A férfi gyerekei külföldön élnek, de most már különösen ügyelnek arra, hogy a bankkártyán csak annyi pénz legyen amennyi az apjuk igényeit fedezi. Sajnálom a férfit, de nem lát az orránál tovább. Az, hogy elváljon, szóba sem jöhet!

2
Leonárd
Leonárd küldte
március 12. 09:18

@Emese: Már majdnem átfurakodtam a dömper és az aszfaltozó henger között, mikor Cyrano Parkinson odatámasztotta a biciklit és könnyíteni kezdett magán a C és D tengely között. "Merrrrdune Vecchio!!!" -ordított a salernói dömperes kolléga, mikor mondtam neki a kabinból: "- No pasaran segnor, esto uno seniore in stato compromitato debajo lo remolque!" Rövid úton elcsomagoltatta a szerszámát Cyranóval és visszaültette a pótkocsinak támasztott biciklijére. Nyolcvan évest életemben nem láttam olyan gyorsan eltekerni. :D :D :D

Emese
Emese küldte
március 11. 23:26

Kedves Csaba, Igen, nagy valószínűséggel véget fog érni ez a kapcsolat. - Bár láttam boldog házasságokat is nagy korkülönbséggel.- Nem ez a baj. Hanem az, ami valószínűleg történni fog: a nőci kiforgatja a vagyonából és otthagyja. Arra a jószívű, rendes férfire szenvedés vár. De semmit sem tudunk tenni, mert az orránál nem lát tovább. Ahogy itt mondják: "Non c'é scemo piú scemo del vecchio scemo". Nincs butább egy öreg butánál. Valamint: " Tirano di piú due peli di gnocca che sei buoi" Jobban húz két p.nciszőr mint hat ökör. 🙂 Szeretem a közmondásokat, kevés szóval nagy igazságokat foglalnak össze. Mint írtam, egy fehérnemű-modellről van szó akit állandóan fotóznak... ez a mestersége. Nehéz modellnek lenni a privacy figyelemben tartásával. Igaz, valaki mondhatja, a magánélete nem tartozik nyilvánosságra. De szerintem ha valakinek van már szociális platformja, azon komunikál de beállítja hogy "szingli", miközben a társa által finanszírozott utak alatt készített szelfiket teszi fel az oldalára... ott valami nagyon nem stimmel.

3
Csaba
Csaba küldte
március 11. 22:05

@Emese: Sok az a 22 év. Semmi baj ezzel, ha mindketten beleépítik a gondolataikba, egyszer vége lesz, de addig lehet örülni neki. A vége fájni fog, de ha fel vannak rá készülve, lehet annak örülni, hogy megtörtént, s nem azon bánkódni, hogy elmúlt. Tíz év múlva a férfi biztosan hanyatló életszakaszban lesz, a nő pedig a legszebb női korban, amikor már minden szorongástól, gátlástól megszabadult, s még gondolatik megélni mindent, amit egy férfivel meg lehet élni. „Viszont nem akarja fotóztatni magát a férfivel” Ki hogyan áll a kérdéshez. Egyszer anyám - születésnapja volt - kezdett étteremben fotózni okostelefonnal. Felálltam, faképnél hagytam a társaságot. Rólam készült képet senki se tegyen fel közösségi oldalra.

1
Emese
Emese küldte
március 11. 18:29

Nem tudom hová tenni, ezért ideírom az alábbiakat: 57 éves férfi ismerősöm 35 éves nagyon csinos fehérnemű modellel jár néhány hónapja. A férfi irodai alkalmazott de nagy vagyont örökölt, hozzátartozói meghaltak, kötöttsége nincs. Intelligens, kulturált. Alakja jó de amolyan szerencsétlennek látszó típus, sovány, görnyedt hát, életöröm 0. A nő tényleg gyönyörű, mutatta. Viszont nem akarja fotóztatni magát a férfivel, semmiféle szociális platformon nincsenek közös képeik. Ide-oda viszi, hétvégék, ajándékok. Mi, kollégái, akik a férfit évek óta ismerjük, csodálkozunk, ugyan mit talált rajta ez a nő. És aggódunk is mert attól tartunk hogy a nő részéről ez a titkolódzás nagyon rossz jel. Először kihasználja aztán otthagyja, jön majd a nagy pofára esés. Egy barátja próbálta figyelmeztetni de a férfi sértődötten kijelentette hogy a nő őszintén szerelmes belé.

1
Emese
Emese küldte
szeptember 26. 15:06

😀 Kedves Lili, A lyukas atléta az igénytelenség jele. Szerintem otthon, kertészkedés közben se hordjon az ember olyan ruhákat, amikben úgy néz ki, mint egy koldus. (Persze én se estélyiben takarítok otthon, de azért decensen vagyok felöltözve.) Főleg, ne ilyen fotókat tegyen fel a társkeresőre! Utána meg dohog, hogy senki se keresi, hogy a nőknek micsoda elvárásaik vannak. Igen, a nők nézik a külsőt is! Olyan értelemben, hogy rögtön, szinte ösztönösen meglátják, ha az a cipő ki van-e tisztítva, vannak- e foltok a ruhán stb. A látványból pedig következtetünk arra, milyen lehet a pasi otthon, mennyire piszkos vagy rendetlen. Az az igazság, hogy mi, 40-50 évesek már nem akarunk valaki után takarítani vagy rendet rakni. Természetesen más az, ha valaki a randira menet beleesik egy pocsolyába- azon látszik, hogy friss kosz. A krónikusan piszkos emberen látszik és érződik (szag) hogy nem barátja a szappannak. Másik kedvencem a hordóhason keresztbe csíkos póló/pulóver 😀 ami Vasarely stílusban plasztikussá teszi a dombulatot. Ez nem igénytelenség, csupán ízlésficam. Jelzi hogy az illetőt kicsit ki kell kupálni ruhaügyben... de mondjuk ez egy olyan feladat, amit sok nő szívesen vállal. A halas fotó engem nem zavar. A pasiknak szüksége van arra, hogy időnként elmerüljenek a "semmi-dobozban". Megértem őket, én is ugyanezt csinálom a konditeremben: csak húzom a súlyokat és semmire se gondolok. Pihentető. Sőt, néha vele mehetek, ő horgászik, én olvasok az árnyékban. Miért ne? A halat viszont sem pucolni, sem sütni nem szeretem.

1 2
Laci
Laci küldte
szeptember 23. 11:45

Lili@ A hab a tortán az lenne, ha megvarrnád a lyukas atlétát és megpucolnád, vagy legalább segítenél megpucolni a halat. Hidd el, finom!😀

1
Leonárd
Leonárd küldte
szeptember 19. 14:58

Hegyen megyen egykedvvel egy kecske Nekem megérkezett egy menyecske. E kecske csecse csecsében tejecske, Menyecskében meg egy gyerekecske. Gyere kecske! Kell a tejecske, Mert enyém e gyerekecske...

1
Lili
Lili küldte
szeptember 18. 18:17

@Emese: a hab a tortán pedig egy lyukas atléta és egy nagy hal a kézbe!😁

1
Emese
Emese küldte
szeptember 16. 22:00

Trottyos nadrág Nem tudom, ki hogy van vele, számomra kifejezetten lelombozó ha a pasi nadrágja trottyos, még rosszabb, ha piszkos is.

Tibor
Tibor küldte
május 07. 18:07

@Zoltán: köszönöm, igazán rendes Tőled! Találd meg a boldogságod Te is!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország