Kedvenc páros programok a koronavírusos időszakban

indította: Mária
Béla
Béla küldte
december 09. 22:49

Én ugyanúgy randiztam a vírushelyzet alatt, mint előtte. Szerencsére, akikkel összefútt a szél szintén hasonló gondolkodásúak voltak a vírus tekintetében, és nem modoroskodtunk, nem tartottuk be a távolságot, se fizikai, se érzelmi téren.

1
Krisztina
Krisztina küldte
november 17. 22:17

@Tamás: Ez jó :D

1
Tamás
Tamás küldte
november 17. 21:14

@Mária: Szerintem a sziklamászás ideális,össze vagytok kötve egy kötéllel és még is tartjázok a másfél méteres távolságot.

1 1
Mária
Mária küldte
november 10. 13:40

Kedves Mindannyian, Nagyon örültem a hozzászólásaitoknak, meglátásaitoknak, véleményeteknek, ötleteiteknek :) Sajnos a kérdés feltevés óta még rosszabb lett a helyzet és a hidegebbre forduló idő sem igazán kedvez nekünk (legfeljebb csak a bátrabbaknak), no meg az, hogy még több korlátozás lépett életbe, az is befolyásol bennünket, ha nem is a szándékainkat, a hangulatunkat mindenképpen... Balázs szerint kezdődik a csúcsidő az Első Találkozáson :) Nagyon szeretném, ha igaza lenne és semmi sem venné el - főleg a férfiak kedvét 😉 - az ismerkedéstől 😉

2
Ági
Ági küldte
november 10. 10:44

@Tünde: Kedves Tünde. Már sok minden eszembe jutott, az első randit illetően. De az még nem, hogy Gesztenye Gusztit készítsek, együtt a lehetséges pár-jelölttel. Igazán kreatív nő vagy. Köszi az ötletet. :DD Ugyanis éppen elakadtam, egy ismerkedésben. Az első találkozáskor a pasi elni akart volna velem. A saját lakásában. És a második randira se volt más (jobb) ötlete. Bizonyára nagyon fog örülni, a makramé lehetőségének. És mielőtt „kibeszéléssel” vádolnál – te, vagy bárki más – az eset nem itt történt. Ölellek. Szeretettel.

4
Imre
Imre küldte
november 09. 21:03

@Mária: igazándiból lassan a szabadtéri sétálgatást is ellehetetlenítik, így lassan konkrétan párkeresésre sincs lehetőség.

Tünde
Tünde küldte
november 05. 20:56

Kedves Marika! Az hogy a randi hogy sikerűl nem lehet előre tudni. Viszont ha Ő is szeretné,biztos hogy találkoznék a férfivel. Nekem nem gond,megoldanám. Ha pedig szigoritanának nővérnek beöltözve sietnék a helyszinre,elsösegély nyújtás gyanánt.

3
Anita
Anita küldte
november 05. 10:32

Siman elmegyek randizni. Termeszetesen a masfel meter tavolsagot szigoruan betartva!

2
Tünde
Tünde küldte
november 04. 17:01

@Mária: Kedves Marika! Kinti programnak a termény gyűjtögetés, s abból valami készítés igen szórakoztató programnak ajánlom. 🙂 Gondolok itt pl.: makramé készítést, amibe a begyűjtött és léháncsólt ágakból, nagyon szép díszt lehet készíteni. A bogyós bokrok begyűjtött terméseit, meg lehet főzni lekvárnak, s el lehet készíteni aszalványnak is. (Természetesen csak az ehető bogyósokra gondolok. ) S szintén asztali díszt is lehet készíteni a bogyós bokrok terméseiből, fűfélékből, tobozokból. Gomba szedés is jó elfoglaltság, amit ha nem értesz hozzá, el kell vinni szakértőhöz. A túraútvonalak bejárását, is tudom ajánlani. De, vannak egyes helyeken, felnőtt méretű torna eszközök kihelyezve, érdemes kipróbálni, nagyon klassz ám! 🙂 Van ahol teke van kihelyezve, szóval csak egy kicsit körül kell tudakolózni, hol vannak ilyesmik. Ezek szinte semmibe sem kerülnek.

1
Mária
Mária küldte
november 03. 12:13

Sziasztok, Szeretném megkérdezni a véleményeteket, hogy manapság - amikor inkább kicsit bezárkózunk és óvatosak vagyunk - mik a kedvenc elfoglaltságaitok azok közzül, amit párosan is lehet művelni? Nekem mondjuk csak a közös séta és kirándulás ugrik be elsőre, más nem nagyon jut eszembe ... Merthogy jó kerékpározni is, de annyira nem vagyok kondiban, hogy erre mostanság be mernék nevezni... lovagolni, szabadtéri sportoknak hódolni kicsit költséges, a sziklamászás túl nehéz és nem igazán páros elfoglaltság :) A mostani időszakban - óvatosságból - a beltéri elfoglaltságok - nálam - nem is igazán jönnek szóba :), sőt a séta és a kirándulás is akkor, ha könnyedén és biztonságosan elérhető számomra... szóval nagyon beszűkültek a lehetőségeim... Ti hogy vagytok ezekkel a dolgokkal? Nektek mi a véleményetek?? Egyáltalán kimozdulnátok manapság egy - bizonytalan kimenetelű - randi kedvéért, vagy inkább kivártok ??

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország