Kedvenc szabadidős tevékenységek a párkeresés mellett

indította: Péter
László
László küldte
június 18. 19:10

Szeretek autózni, motorozni, ócskapiacokra járni, de ha az idő nem engedi, olvasni, rajzolni, filmezni, vagy zenét hallgatni is jó. Meg hát faluhelyen amúgy se nagyon lehet unatkozni.

1
Norbert
Norbert küldte
június 18. 13:35

Sziasztok Én szeretek moziba járni. Igazából kis srác koromban voltam először. A Verdák 2-őt néztem a testvéremmel 3D-be 2011-ben. Ezt követően 2012-ben a Madagaszkár 3-at szintén 3D-ben. Ahogy visszaemlékezem ezekben az időkben voltak a filmeknek jó 3D hatásai. Bár azóta felnőttem én is. Nem járok gyerekfilmekre. De még esetleg ha a gyermekkori filmet folytatnák vagy rebootolnák nosztalgiaként talán megnézném. Én igazából szerintem ezek végett ragaszkodom a 3D filmekhez jobban. Mára többnyire Marvel filmekre ülök be. Ezeknek a filmeknek a többsége 3D-ben megtekinthetőek. Illetve amit 2D-ben lehet nézni a Halálos Iramban mozikra szoktam elmenni. De szoktam nézni más filmeket is. Illetve még szoktam járni retro bulikba ritkán. Nagyon szeretem a retro zenéket hallgatni. Én Szegeden szoktam ritkán a Hungiba járni bulizni. Igazából van egy olyan álmom hogy elvégzek egy Dj tanfolyamot. Mivel nagyon tetszik ez a munkakör. De ezt csak hobbiból tenném le. Emellett imádom a régi játékokat mint a Tetris vagy a Nintendo játékokat. Van egy régi Nintendo alapján készült játékkonzolom amin nagyon szeretek játszani. Szeretek a szabadban autózni, kerékpározni vagy csak sétálni. Értékesnek tartom a szabadban élő élőlényeket illetve a természet csodáit. Gyakran megszoktam várni hogy teljesen sötétedjen be ha sétálok. Én úgy tartom akkor a legszebb kint sétálni. Jobban meg lehet figyelni az élőlényeket.

Judit
Judit küldte
november 10. 18:29

-Imádok bogarászni a kertben..nagyon szeretem a növényeket.. a virágokat.. -Szeretek sütni..mellékes bevételi forrásként készítek tortákat..😊😉 Az élet úgy hozta hogy ez idáig sok szabadidőm nem volt,és ami kevéske maradt azt otthon töltöttem mindig...de nem bántott soha a dolog.

Mária
Mária küldte
szeptember 04. 10:56

Ha egyéb fontosaabb teendő nincs, akkor Szeretem - na nem a focit- a kézilabda sport közvetítéseket, esetenként az élő mérkőzéseket. Szeretem a hétvégén a termelői piacok hangulatát. Szeretem a napfelkeltét nézni. Szeretem könyvet olvasni.🌼

Gitta
Gitta küldte
szeptember 03. 09:09

Tisztelettel kérek elnézést... szétszórt megnyilvánulásomért . Szabadidő: kötelezettségek utáni-idő? Munkavégzés-alvás-szabadidő? Így gondoljuk?? Akkor: - munkavégzés a házi munka, sőt, MUNKAHELY IS! ebben a tekintetben, mert ha mi magunk csináljuk, nem kell fizetést adni a; takarító nőnek, a szakácsnak-felszolgálónak-mosogatónak, a patyolatnak, a víz-vezeték, tv szerelő, stb szakiknak, STB! - de munkavégzés az a kötelező magunkkal való minimális törődés is hogy; a) legyünk, tiszták, leg és lelkileg is, (rendszeres tisztálkodás, érzéseinkkel való törődés, stb) b) erőnk biztosítása (önfenntartás, továbbélés ;étkezések, folyadékbevitel víz!, mozgás, pihenés-alvás) c) alkalmazkodó képességünk fenntartása (leg, szellemileg, érzelmileg, stb) - a fentebbiek feltételeinek a biztosítása is MUNKAVÉGZÉS!! Kötelességünk magunkkal szemben. Biztosan nem teljes ez sem... szóval szabadidő??? Ami ezeken felül adatik idő: no itt van az hogy ülök és nézek ki a fejemből, vagy megnézek egy filmet, vagy festek egy képet, vagy csavargok a rolleremmel a városba, vagy elmegyek a kedvesemmel ( ha van) Welness-be, kimentem papíralapra a kislemezen lévő képeket-ha még lehet, digitalizálom a családi fotókat/filmeket (ha tudom?) stb. Talán így igazabb hogy mi is az a szabadidő???

Gitta
Gitta küldte
szeptember 03. 08:15

Én bajban vagyok a "válogatással"... mert olyan sok dolog van amit szeretek, meg szeretnék... hogy az éppen aktuális hangulatom szerint kezdek el valamit: - varrok (átalakítok, szétszedek, megjavítok, befejezek,... stb) - barkácsolok (gyöngyöt fűzök, hímezek, vízvezetéket javítok, égőt cserélek, karbantartást csinálok..) - főzök mert enni is kell, - festek képet, olvasok, zenét hallgatok, gyakorolok a tánc-tanulásban, - sportolok, tornázom, rollerrel csavargok a városban, - gyógyítom magam; relaxálok, vannak gyógyulást támogató matracaim, eszközeim, lézerlámpám.. - szépítkezem, arc-test kezelések, bőrápolások, stb.. - száj-harmónikázni tanulok stb.. Nem írok ide mindent, mert szerintem úgyse érdekel senkit, inkább csak azt gondolom, ötletet adok, ha valaki unatkozna???

Emese
Emese küldte
szeptember 02. 21:40

Munkám mellett egy 8 éves gyerek anyja vagyok ezért a szabadidő gyakorlatilag ővele telik. Viszem magammal sportolni, együtt biciklizünk, nyáron úszunk a tengerben, télen usziba megyünk, kertészkedünk, tanulunk, filmet nézünk. Újabban próbálom hímezni tanítani egyelőre kevés sikerrel. Esti mese után jön a buli 😀 kb egy-két órát tudok magamra szánni, kedvenc elfoglaltságom az olvasás.

1
Péter
Péter küldte
augusztus 30. 14:58

Sziasztok! Ki mivel tölti legszívesebben a szabadidejét? Azért a munkaidőn túl van időm kikapcsolódni. Elég nehéz munkát végzek, lakatosként dolgozom, több száz kilós vasakat hegesztek össze... Nekem ilyenkor nyáron a kerékpározás és a futás jelenti az aktív kikapcsolódást. Szerencsés vagyok, hogy a Balaton partján élek és szebbnél szebb helyekre kerekezhetek bármikor. Közben zenét hallgatok. Tavasszal és ősszel inkább futni járok. Télen, szürke időben meg maketteket készítek, és szeretek rajzolni. Tavaly pl lerajzoltam Gabriela Spanic-ot, sajnos nem tudtam személyesen odaadni neki, mert a járványhelyzet miatt már nem engedélyezték a közönség -és rajongótalálkozót vele. Van egy hatalmas tanulmány gyűjteményem történelemmel kapcsolatos dolgokból. Eredeti szakterületem történelem rajz tanár... Ti miket szerettek csinálni? Péter

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország