Kell-e csókolózni az első randin?

indította: Balázs
Márk
Márk küldte
április 27. 14:24

@András: Tiszteletem a tiéd András.. Igen csak jól látod és jol is itéled meg a helyyzeted ..Köszönöm.

Krisztina
Krisztina küldte
április 08. 13:18

Az úgyis jön magától.

Krisztina
Krisztina küldte
április 02. 18:06

Szerintem nem... Vegye észre a férfi, ha a nő még nem akarja... Volt ilyen...nem vette észre...nem is volt jó...

Csaba
Csaba küldte
április 02. 14:01

Érdekes volt végigolvasni ezt a fórum témát, amiből szintén jól látható, hogy nagyon nem vagyunk egyformák, ami jó dolog az életben. 🙂 Az én véleményem, hogy: Nem kell csókolózni, de szabad, tehát nem zárnám ki teljesen ezt az első randinál. A kölcsönös vonzalom már kiderül az első találkozásnál, ami akár bárhova vezethet, de csak akkor, ha valóban úgy érzitek, hogy egymást kerestétek. Abban az esetben, ha csak teszt célból szeretné valaki megcsókolni a másikat, azt megérezni, tehát kitérő manővert érdemes alkalmazni ilyen esetben. 😁

5
András
András küldte
május 19. 11:34

Szerintem nem kell. Sőt, még a harmadik randi után is lehet elköszönni az illetőtől úgy, hogy semmi nincs. A tapasztalatom szerint a férfinak nagyon kell figyelnie, hogy mikor jelez neki a nő, hogy már lehet kezdeményezni. A férfi részéről a tapintatlan és főleg rosszul időzített kezdeményezés csak elriasztja a nőt. A jelzés érkezhet már az első randin is, de érdemes kivárni, megismerni a másikat, hogy embernek, társaságnak, társnak milyen. A uális vonzalom szükséges, de nem feltétlen alakul ki az első alkalommal. A legjobb talán a jól sikerült, beszélgetős randi, ahol mindkettő jól érzi magát. Kicsi bizsergés, motiváció a második randira nem árt. De ne csak a lökje őket össze, ami könnyen megesik két gondolatakozó ember esetén. Ugyanakkor, ha a nő részéről nincs meg a vonzalom, és csak megfelelésből akar teljesíteni, akkor nem szabad belemenni.

1
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 16:04

Ja feltétlen,másszál rá,még véletlenül se,érdeklődj az álláspontjáról először!

Gitta
Gitta küldte
március 14. 16:54

Elolvastam a legtöbb írást, nagyon is megoszlanak a vélemények, ami tulajdonképpen jó.. szerintem. Ahány találkozás, annyi féle hatás, még ugyanannál az embernél is. Ha "kicsit" is azt érzed hogy pillangók vannak a gyomrodban, talán a gondolat az. Kielégíthető? Lehet hogy igen, s akkor az is kiderül/het jó e egyáltalán. Én azt gondolom, nem kellene mindjárt fejest ugrani, mert a gondolat az nem szerelem... nem is szeretet.... pillanatnyi impulus csak... szóval ha minden gondolatát így elégítené ki az ember, káoszba torkollana a személyisége/identitása. Egy idő után már nem lenne sem önuralma, sem tisztelete önmaga és a másik iránt.

Beáta
Beáta küldte
március 14. 15:11

Nem kell! Majd szépen lassan minden kialakul. Adni kell időt ! Ez nem lóverseny. :) Egy párkapcsolat kialakulásának vannak szakaszai. A fokozatosság a lényeg ! ! ! Van idő!!!!!!! bőven.....

1
Reni
Reni küldte
március 14. 12:32

Mindig úgy terveztem, hogy a harmadik randin estleg megengedem, hogy megcsókoljanak.... DE tervezni, taktikázni butaság, ha az ember sokáig éhezi a szerelmet és randizik, kölcsönös a vonzalom, akkor enged a csóknak. Ettől még se jobb se rosszabb nem lesz másoknál.😊

2
Lajos
Lajos küldte
május 21. 00:10

Az elsö randin csókolózni kell! Vagy valamit elrontottam... Eddig elég sokszor elrontottam valamit...

Ferenc
Ferenc küldte
május 20. 22:37

Örülök, ha bárkit elégedettséggel tölt el, ha a szavaimat kiforgatva vagy meg nem értve megerősítést talál a saját életfelfogásához.

Zoltán
Zoltán küldte
május 20. 22:30

@Lajos: Hidd el vannak olyan csajok akik az első Randin, simán csókolóznak. Sőt! Azt is elvárják hogy lefeküdj velük. Mert hát ha nem jó a , akkor minek a folytatás. Ja. Kemény! 😂Volt hogy azt mondták nekem, hogy tök jó volt a Randi, de kár hogy nem volt . Ezek általában Pestiek. Én Demi uális vagyok, úgyhogy nagy ívbe teszek a kémiára.😂😂

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország