Két hónapos határ a randizásnál

indította: Levente
Ági
Ági küldte
december 27. 19:02

Ez a két hónap a randinál olyan, mint az ideális korkülönbség. Statisztikákat lehet nézni és levonni következtetéseket, csak az épp senkire nem lesz igaz , mert átlagot mutat és senki sem átlagos, hanem valamiben eltér az átlagtól. Ezer dologtól függ, hogy mi történik 2 hónap után... Csak leveleztek vagy inkább személyes találkozás volt? Az is milyen gyakran? Szóval ezeken a dolgokon lehet elmélkedni, de felesleges esélylatolgatásnak tartom. 🙂

1
Krisztina
Krisztina küldte
december 27. 13:43

@Levente: Kedves Levente! Kétlem, hogy erre lenne recept, mert minden kapcsolat más és más.... Szerintem fölösleges ezen agyalni...:)

Mária
Mária küldte
december 27. 12:41

A barátnőm egy korábbi megfogalmazása szerint nála a 3-as dominált: kiderült, hogy valami működik 3 hétig, 3 hónapig, vagy 3 évig (innentől már működőképes, csak vannak még később mélypontok, amit csak együtt lehet átvészelni). Önmagamnál azt figyeltem meg, hogy nincsen szabály az időpontra, csak arra, hogy mikor fogy el a türelmem, mikor adom fel, (mert úgy érzem nincsen számomra értelme, nincsen számomra tovább:). Az nálam szinte biztos, hogy ezt a döntést - hogy nincsen tovább értelme számomra, csak addig tudom meghozni, amíg nem szerettem meg a másik embert :) Amint megszerettem, már sokkal toleránsabb vagyok és sokkal elnézőbb (bár még itt is lehet az a "nincsen tovább", ha számomra fájdalmas - mert ilyen is lehet! - a további folytatás :)

Edina
Edina küldte
december 18. 22:50

Kedves Levente! Nagyon jó kérdés. Vannak mindenféle ilyen "krízis" pontok. Az 1 év vagy a7 év egy kapcsolatban, vagy éppen ez a 2 hónap. Ez teljesen fejben van szerintem, illetve a társadalom bélyege ezek a "határok". Én abszolút nem foglalkozom vele, mert szerintem ez minden párnál más, és nem kell előre stresszelni, hogy juj att van a 2 hónap... Van aki még 2 hónap után is kedves, aranyos, de valahogy nem érintett meg annyira, hogy továbblépjünk, van aki már 1 hónap után is nagyon szimpatikus. De igaz, ami igaz. Szerintem az sem gond, ha mindkét fél érdeklődő rá, hogy csak írnak, nem figyelve az időre, akkor több hónap is eltel, mire az egyik felbveti, hogy mit szólnál egy komolyabb lépésre. Minden ember mást élt meg, más az elképzelése a félelme az életstílusa, így szerintem nem lehete egy modellt mindenkire használni.

Levente
Levente küldte
december 16. 20:34

Kedves Mindenki! Kíváncsi vagyok, hogy mik a tapasztalataitok azzal kapcsolatban, hogy létezik-e egyfajta "nyaktörő pont" a randizás (párkapcsolat) során, úgy kb. az ismeretség 2. hónapja (8. hét) környékén? Kitalálható, hogy számomra ez a tartomány tűnik leküzdhetetlen mumusnak. :-) De megkérdeztem erről két exemet is (van haszna, ha az ember jó viszonyban tud maradni az exeivel :-) ) és ők is arról számoltak be, hogy többszörösen is ennél a határnál mentek tönkre az előző (nem velem építgetett) kapcsolataik. Csak nekünk nem volt szerencsénk ezzel a két hónappal, vagy más is így "szokott" járni?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország