Kinek van szüksége egy 60 éves nőre?

indította: Tünde
Maria
Maria küldte
augusztus 20. 17:48

@Csaba: Oh, nagyon szépen köszönöm:-) Örülök, ha így látod.... A két vödröt viccnek szántam .... További gyönyörű estét kívánok! Marika

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 20. 17:39

@Maria: A feldühíteni erős szó. Ahhoz rosszindulat is kellene, ami hiányzik belőled. :)

Maria
Maria küldte
augusztus 20. 13:49

@Csaba: Kedves Csaba! Nem akartalak feldühíteni.... Viszem.... 2 vödörrel megyek, az egyikben a víz jéghideg lesz, a másikban 35 fokos víz lesz, fürdősóval. További gyönyörű napot kívánok! Marika

Csaba
Csaba küldte
augusztus 20. 13:38

@Maria: Igazából csak attól lettem harapós, hogy az elterelést javasoltad. Ha ég a házam, javasolhatod, hogy menjek kerti party-ra, vagy koncertre, de nem fogom tenni, s morcos leszek, ha efféléket javasolsz. Inkább hozz egy vödör vizet!

1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 20. 13:31

@Emese: Első és legfontosabb az okostelefont ballisztikus pályára állítani. Eldobni minél távolabbra, de legalább is amikor utcán, tömegközlekedésen, bevásárlóközpontban van az ember, akkor ne legyen semmi köze a telefonhoz, ne legyen az egyed fülében fülhallgató. Mindez azért, hogy a másik szemébe lehessen nézni, egyáltalán észrevegyük a másikat. Következő javaslatom a woke ideológiával való leszámolás. Nem, a másik ember megnézése nem zaklatás, hanem lehetőség az ő megismerésére, a vele való kapcsolat felvételére. Nonverbális kifejezése a szimpátiának, vonzódásnak. Akkor is, ha ez egyirányú, legfeljebb a másik fél nem él a lehetőséggel. Nyilván nem valamiféle grimaszolásról, meg kellemetlen fixírozásról, bámulásról beszélek. Érdemes figyelni a másik tekintetét, fürkészni, észrevesz-e. További gondolatom - itt már én elbukok -, ki kell lépni a komfortzónából. A legnagyobb probléma a szürke hétköznapokkal van. Munka, utána valami eledel vásárlása, majd haza, és így tovább. Érdemes nézni programokat, azokra elmenni. Minimálisan tanulni táncolni, az olyan mozgáshülyék, mint amilyen én is vagyok, bátran járjanak többször kezdő tánctanfolyamra. Standard, latin, boogie-woogie. Amit Mária írt, az szerintem már extrém műfaj, mint a bungee jumping. Erre van valós példám. Egyszer egy volt kolléganőm feltűnően csinosan ment be dolgozni. Meg is jegyeztem, hogy nagyon csinos ma. Mármint akkor. :) Mondta, igen, mert szakított a barátjával. Meglepődtem a válaszon. Aztán mondta, hogy így szokta, ha magánéleti szomorúság éri, kiöltözik, amitől önmagában is nő az önbizalma, jól érzi magát, nem mellesleg jó eséllyel felszedi valaki, s probléma megoldva. Kutyaharapást szőrével. Én nem lennék képes rá, nem vagyok ehhez elég erős. Ahogy írtam, férfiak lehetőleg kerüljék a szandált, zoknival tilos, öltönyhöz nincs rendben az edzőcipő, nőknek előnyös a szoknya, de nem edzőcipővel. Valamint a mosoly csodákra képes. Sajnos én keveset mosolygok, nem érezném magam őszintének. Nem teszem minden mondatom elé, hogy „szerintem”, akinek ez a becsípődése, bátran képzelje oda. Ha én írom, akkor nyilván szerintem.

1
Maria
Maria küldte
augusztus 19. 17:22

@Emese: Szia drága Emese:-) Örülök, hogy írtál. Felírtam magamnak az időpontot, aztán egy kicsit gondolkodom és írok.:-) @Csaba: és @Mindenki: Akkor segítek megválaszolni a kérdést: Ilyenkor gyors és hatékony megoldásra van szükség.... Gyorsan megrázod magad és fejben eldöntötöd, hogy azt szeretnéd, hogy jól legyél // rendbe gyere.... Eddig meg van?! Ok.... Elhatároztad?! Tisztában vagy vele, hogy lesznek közben hullámvölgyek és nehézségek?! Akkor rázd meg magad még egyszer és lépj a bátrak útjára.... Ahol előbb-utóbb sikeres leszel és nagyon nagyon boldog.. Gondold végig: miért adnád fel? Önbizalom kérdése az egész..... Itt van egy idézet, ami alátámasztja, bizony sokszor nem könnyű... "Az igazi szerelem útja egyszer sem sima.” William Shakespeare Tehát már akkor is tudták, hogy ismerkedni, szerelem, nem könnyű dolgok ... Akkor mi a megoldás: merni kimozdulni, nem magadba szakadni, nem agyalgatni éjszakánként, hanem egy jót aludni ... Ha nem sikerül 1x, akkor tovább lépni, arra gondolni és hinni benne erősen, hogy egyszer TE is sikeres leszel és nagyon nagyon boldog.... Egyszerűen nagyon ártasz magadnak és másoknak, ha magadba szakadsz... Amúgy sírjál, adj időt magadnak, de aztán rázd meg magad és lépj a varázsmezőre.... Plusz a hited, amit soha ne felejts el... Mert mindig van lent, mindig van rossz, de aztán jön a fent, a jobb... Ennyit mára tőlem..... A következő bejelentkezésemig további gyönyörű estét kívánok! Marika

1
Emese
Emese küldte
augusztus 19. 13:41

Aug 23 és szept 6 között otthon leszünk a gyerekkel, tehát ha meg tudunk egyezni egy időpontban, ott leszek. Mindkét hétvégén van egy kurzusom de este 7 után szabad vagyok.

2
Emese
Emese küldte
augusztus 19. 13:38

Kedves Csaba, Szerinted mi a probléma hatékony megoldása, illetve milyen erőfeszítéseket lehet tenni a megoldás irányába?

Maria
Maria küldte
augusztus 19. 07:30

@Csaba: Nagyon szépen köszönöm! Ahogy látod, én nem azért írok ide valamit is, hogy másokat bántsak, megsértsek vele ... Ezt garantálni tudom. . Sajnálom, hogy Neked ez jött le.... Az én szakmáimban az embert -lelki síkon a feje tetejétől a kis lábujja legkisebb idegsejtjével bezárólag tisztelek .... Ez az alap, ahol bántás kizárt. Teljesen egyértelmű, hogy a döntő többség szeretetre, tartós kapcsolatra gondolatik... Két lábon járó szeretetgombócok.... Addig viszont nagyon nagyon ki kell tartani:-) Látom, több alkalommal is, hogy nagyon nem érted a lényeget: minél jobban részletezed az egyedüllétet, annál inkább ártasz magadnak és a többieknek.... Az én mondtaim nem arról szólnak, hogy ne tudnám, milyen rossz egyedül és milyen nehéz lenne sok embernek .... Tudom és érzékelem, itt és a gyakorlatban is: miért van annyi mozgási probléma?! A lelki problémák tüneteit lehet megtapasztalni: izomcsomók, állandó fájdalom, kialvatlanság.... Az a lényeg, hogy ezen felül kerekedj... Saját technikáid legyenek arra vonatkozóan, hogy ne mindig ezen kattogj.... Már megint egyedül vagyok és miért vagyok egyedül??!!! Ezt kell elkerülni, mert ezzel nagyon ártasz magadnak és másoknak is..... Főleg lelkileg és itt a bejegyzéseimmel nagyon nem ez volt a célom .... A Te álláspontodat olvashattuk az előbb, az enyémet is... Nem szégyellem, hogy rendkívül pozitívan, talán sokak számára nagyon idegen pozitivitással állok az egészhez ... A szakmáim ártalmai ... Megítélésem szerint teljesen fölösleges elkeseredni, vannak hullámvölgyek, ez okés, de tartósan .... Ne tedd, legyen kellő önbizalmad és tedd meg a Tőled telhetőt. A találkozót is azért írtam ki, hogy kimozdítsalak Benneteket:-) Hogy lássátok egymást, élőben.... Ez egy fantasztikus dolog... Itt csak JÓ dolgok történhetnek Veletek, ha nem is azonnal, de idővel... Hit nélkül semmit sem ér az élet.... Akkor bízni, amikor a leglehetetlenebb.... Ez a lényeg. Az élet is azt diktálja, hogy erősnek kell maradni, kell, hogy legyen tartásod.... Te csak ne kételkedj, állj a dolgokhoz pozitívan.... Légy szíves:-) Ne akarod, hogy sokan szomorkodjanak!

1 1
Csaba
Csaba küldte
augusztus 19. 01:57

@Maria: Irigyellek az optimizmusodért, amelyet nem tartok életszerűnek. Egy éhezőnek mondhatod, hogy ne gondoljon az éhségre, csak tegye a dolgát. Aki harmadik napja nem alszik, azt sem hiszem, hogy efféle eszmefuttatásokkal rendbe lehet tenni. Aki kapcsolatra gondolatik, annak szerintem olaj a tűzre, ha megpróbálják kiszúrni a szemét olyanokkal, hogy tegyen valami attól eltérő dolgot, kiránduljon, olvasson, akármi. „csak azt tedd, amihez kedved van” Gondolom, ismerkedéshez lenne kedve, csak hát épp az nem megy. Máshoz meg miért is lenne kedve, ha ebben szenved hiányt? Ez nem helyettesíthető, mint ahogyan az alváshiányt sem fogod tudni hullámvasutazással megoldani. A jó szándékot értem, csak szerintem ebben a formában nem működik. Lelki alkat kérdése, de én általában az olyan típusú segítségnek mondott tanácsot, amelyik a probléma hatékony megoldása helyett a probléma elfogadására, vagy a megoldás irányába tett erőfeszítések helyett valamiféle pótcselekvésre irányul, kifejezetten sértőnek, bántónak találom. Nem elég, hogy az embernek hiánya van valamiből, de megoldás helyett még hülyének is nézik. Aztán van, ami mindent visz, amikor egyesek odáig merészkednek, hogy azt javasolják, az érintett sírja ki magát. Miért, attól talán bekopog az ideális férfi, vagy leányzó - igény szerint -, vagy ezt hogyan képzeljem? Pontosan ugyanúgy nem old meg semmit, mint az alkohol. Mondom, nem támadásnak szánom, érzem a szándékot, csak kételkedem a hatékonyságában.

2
Maria
Maria küldte
augusztus 18. 18:40

@Tünde és @Mindenki: Sziasztok:-) Szerintem ezt ne kérdezd meg, sokkal inkább bízz magadban... Még pedig nagyon: ha nem bízol magadban, akkor az pont nagyon nem jó.... Magad miatt és kérlek szépen, hogy ne haragudj meg rám, hogy őszintén írok Neked és sok sorstársadnak.... Csak jót akarok... Rendben?! Jó, van olyan időszak és vannak olyan időszakok az ember életében, amikor nagyon nehéz... Sőt még érzékenyebbé válik az ember.... Ezen felül kell kerekedni: helyezd a fókuszodat más dolgokra.... Nem mondom, hogy ez könnyű, de talán, ha nem annyira koncentrálsz a társkeresésre, akkor egyszer sikerrel jársz.... És járj rendszeresen ide-oda, ahová van kedved elmenni:-) Keress programokat, fedezd fel a közvetlen környéket és a távolabbi környéket, csak azt tedd, amihez kedved van... Itt is vannak társak, akik hasonló korúak és talán van kedvetek együtt elmenni ide-oda.... Botanikus kert, gyalogló-labirintus, virágkiállítás.... Remélem, hogy egy kicsit tudtam segíteni: és ne felejtsd el, hogy drukkolok, hogy minden a terveid szerint alakuljon... P.S.: Ha Rád talált a Szerelem, akkor megígéred, hogy azt megosztod velem és Velünk is:-) Nagyon boldoggá tennél vele..... Szeretettel üdvözöllek: Marikától

1
Maria
Maria küldte
június 13. 14:57

Szia kedves Ágika! Tegnap regisztráltam ide újra: nem olyan régen olvastalak. Nagyon kedves vagy, hogy érdeklődtél és még érdeklődsz most is. Meglátjuk, hogy mit tudunk kihozni az idei évből: -szabad-e ilyen személyes találkozót ezni, Veletek, -van-e kedvetek találkozni, ismerkedni, beszélgetni, -hol és -mikor. Addig is olvaslak, látlak Benneteket! Üdvözlettel: Marikától 🌷😊

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország