Kor különbség a nő javára a társkeresésnél

indította: Anna
Csaba
Csaba küldte
május 13. 00:25

@Marci: Van olyan életkor, amikor valóban sok. A környezetemben él olyan pár, ahol 14 év a korkülönbség. Bár nyilván az is sokat segít, hogy elfogadható életszínvonalon élnek. (Ez a konkrét esetben néhány tízmilliárdot jelent.)

Marci
Marci küldte
május 12. 04:57

Esetemben nyolc év volt a legnagyobb különbség. Imádtam azt a nőt. Őszintén. De utólag visszagondolva sok volt. Csak nekem is időre volt szükségem, hogy ezt belássam.

Agnes
Agnes küldte
május 11. 19:30

Nem is igazan ertem ezen miert filozofalunk amikor tok egyszeru. Igazabol miert erdekel hogy mit valasztanak az emberek? Miert kell mindent velemenyezni vagy meg kerdo jelezni? Leegyszerusitve Azt valaszt akit akar meg ami neki jo. Ne masok mondjak meg hogy valaki eletet mi teszi boldogabba az ket ember kemiaja es dontese eletkortol fuggetlenul. Leggyakoribb mikor egy fiatalabb keresi az idosebb holgyeket. MIERT? az egyik udvarlom szerint akinek akar az anyja is lehetetrem volna egy Randi utan 😆 mert nem hajtom a penzt es karriert , elfogadom az elet kicsi oromeit, nyugotabb vagyok, nem vagyok penz ehes, tovabbis van mondjam meg? 😆 De pl. Ugyanezt megtalalhatod egy idosebb uriemberben. Nem porog tul nyugodtabban, meg van egzisztencia, van ideje rad, etc.

1
Dániel
Dániel küldte
december 09. 16:51

Én úgy gondolom,hogy a férfi legyen idősebb ami szerintem max. 5 év korkülömbséget jelent.Nem tudom elképzelni,hogy a nő legyen idősebb a férfinál!

Áron
Áron küldte
november 22. 22:41

Én nem véletlen állítottam a felső korhatárt oda, ahová, azért vannak számomra komoly érvek pl. a 40-45 közti nők mellett is: - Jó eséllyel szintén nem akar gyereket (eldöntötte és kész, vagy már van neki, és nagykorú, vagy közel jár hozzá). - Az ismerkedéshez való hozzáállás átlagban kedvezőbb (az már sokat elmond, hogy az utóbbi időben a randialanyok bő fele betöltötte a 40-et) - Még simán lehet hogy "passzolunk" külsőre, hobbi, stb. (itt jöhetne az előző zárójeles rész megint). Ez már azért így kicsit több, mint kísérletezgetés... :D (És semmi bajom a velem majdnem pont egyidősekkel sem, abszolút szívesen ismerkedem velük is, de ehhez képest semmilyen pluszt nem tudnak felmutatni.)

1
Lili
Lili küldte
november 22. 21:59

Szerintem, ha egy nő fiatalos, akkor simán lehet a férfi pár évvel fiatalabb. Nálam ez max. 5 év lehet. Érdekes módon nálam sokkal fiatalabb férfiak is próbálkoznak, de egyértelműen csak azért, mert tapasztalatot akarnak szerezni. Nem véletlenül van korhatár beállítva, se a jóval fiatalabbak, se a jóval idősebbek nem tudnak írni nekem. Ez nem egy új trend, régebben is voltak ilyen "kísérletező természetű" fiatalemberek. Forditva pedig léteznek a fiatal nők, akik vmiért idősebb férfiakkal szeretnének ismerkedni. Hívhatjuk őket kincsvadászoknak is akár. Ki tudja, mi jár a fejükben...🤔🫣

1
Reverencia
Reverencia küldte
november 22. 20:16

@Anna: Kedves Anna! Online társkeresős tapasztalatom szerint a fiatalok kíváncsiak, ezért keresik az idősebb nőket. Az csak a beetetés része, hogy komoly kapcsolatot keresnek ilyenkor. A generációs különbségek előbb-utóbb előkerülnek, és problémát okoznak. A valóságban én a fiatalabb pasiknak jövök be, mert fiatalabbnak látszom, mint amennyi idős vagyok. De én tudom, hogy csak a saját generációmmal érzem igazán jól magam. A többiekkel legfeljebb jó barátság alakul ki, igazi vonzalom nem. A hiúságomat nem legyezgetik az efféle kapcsolatok, pedig az online térben éppen erre próbálnak hatni a fiatalabbak. Úgy érzem, mintha a 30+ gyerekeim barátaival társalognék, amikor a 30-40 évesek keresnek meg. Ezen az oldalon likvidáltam az 50 év alatti korosztályt, pedig tudom, hogy a népszerűsítési algoritmusok úgy működnek, hogy minél több látogatója legyen az adatlapomnak, annál nagyobb az esély arra, hogy kiemelődjön a lapom. De nem gondolatom arra, hogy a fiataloknak magyarázkodjak arról, hogy miért nem akarok velük ismerkedni. Van bőven elég barátom a valóságban. Társat keresek, nem barátokat. Pár év korkülönbség nem okoz gondot, hiszen szüleimet is 55 évi házasság után választotta szét a halál. Édesanyám volt néhány évvel idősebb. Sosem jelentett problémát köztük ez, és én sem érzem úgy, hogy néhány év ide vagy oda gondot jelenthet egy párkapcsolatban. Az én korosztályomnál sokszor az a gond, hogy 50+ pasik akarnak még gyereket. Ezt én már rég nem vállalom be, hiszen 45 éves korom óta unokáim vannak. Ehhez jóval fiatalabb nőre van szükségük, mint én, de az már nem ennek a topiknak a témája.

Csaba
Csaba küldte
november 22. 16:45

@Anna: Igazán nincs mit, én köszönöm a fórum téma indítását, nekem kifejezetten hasznos volt. Korábban azt gondoltam, hogy ez egy nagyon ritkán előforduló jelenség, nem is feltételeztem ennek az új trendnek a létezését, ahol a fiatalabb férfiak próbálják az idősebb nőket "levadászni". Ha az életkorunkról van szó én is azt gondolom, hogy az csak egy szám, ami az élethez való hozzáállásunkat nem sokat befolyásolja. A párválasztás, azért más téma. Lehet fizikailag vonzó egy idősebb nő, de egy párkapcsolat nekem ennél többről szól...🙂

2
Matild
Matild küldte
november 22. 16:38

@Lajos: Szia Lajos!Mindenkinek szíve- joga eldönteni hogy hány évesnek érzi magát.

1
Anna
Anna küldte
november 22. 15:54

@Csaba: Köszönöm a hozzászólásodat! Én magam jól tudom, hogy ez mind fellángolás. Kíváncsiság és valahol türelmetlenség. Könnyebb útnak gondolhatják. Viszont elég kimerítő folyamatosan azt hallani, hogy a kor csak egy szám. Tudjuk jól hogy nem csak az. Mégis jön a győzködés, hogy ő tényleg komolyan gondolja😊 Én is a korhatár betartását😊

Csaba
Csaba küldte
november 22. 15:09

Számomra meglepő és furcsa ez a téma, nekem eszembe sem jutna 10-15 évvel idősebb nővel komoly vagy komolytalan kapcsolatot kezdeményezni. Itt azért már generációs különbségek is felmerülnének… (példának akár Gabi egyéb fórum hozzászólásait is említhetném, nekem olyan azokat olvasni, mintha más bolygón élnénk 🙂) Egyébként olvastam, hogy ez egy új trend a fiatalabb férfiak körében, ami majd idővel esélyes, hogy lecseng. Addig is, akinek ez vonzó állítsa be úgy az éveket az adatlapon és találja meg a társát.

1
Gabi
Gabi küldte
november 21. 22:35

Lajos én is 60-as vagyok, de ha egy csinos, jól öltözött, jószagú (jó illatú), kedves, intelligens 45-50-es közeledne, talán én is elgondolkodnék. De ilyennel még Pesten nem találkoztam vagy már foglalt volt. (Nem rohangálhatok állandóan Milánóba) Anyukám mondta mikor fiatal voltam. Kislányom ha valakivel megismerkedsz, nézd meg a kezét és a cipőjét. Hát itt van a kutya elásva és hagyjuk a keresztfát rajta.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország