Kutyaláncok a férfinyakakban az ismerkedéskor

indította: Andrea
Edit
Edit küldte
március 16. 19:25

Sziasztok. Számomra nem vonzó ha ilyen hivalkodó az ékszer. Szeretem ha van a Ffin ékszer, főleg ha ő is szereti, kedveli annak viselését. Szolid nyaklánc, pecsét gyűrű, vagy akár karkötő de a,,, kutyalanc nyaklánc,,, az nálam sem nyerő,még akkor sem ha anyagiakban megengedheti magának!

Matild
Matild küldte
március 11. 10:45

@Andrea: Szerintem pont az általad leírt jellemzőket , tulajdonságokat kompenzálni akarók viselik a "kutyaláncokat".

1
Reverencia
Reverencia küldte
március 11. 09:51

Nekem sem tetszik. Tulajdonképpen semmiben nem szeretem a túlzásokat.

1
Andrea
Andrea küldte
július 29. 16:29

Lányok, nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen agylövéses, de egyszerűen a fizikai rosszullét kerülget, ha egy férfi vaskos ékszereket aggat magára, pláne ha a - számomra hivalkodó _ aranyból készült. Brr. Az előbb nézegettem a fotókat, férfiakét , természetesen:) és minden második úriember nyakában ott díszelgett (vagyis inkább csúfoskodott :) ) valami borzalom. Miért, árulja el valaki miért kell ezeket a förtelmeket a nyakukba aggatni??. Én vagyok túlságosan konzervatív? Vidéki leány voltam, lélekben az maradtam, ott soha egyetlen férfi rokonom, ismerősöm, barátom , osztálytársam nem viselt férfiként ékszereket. Azóta is azt gondolom egy férfinak az ereje legyen az ékszere, továbbá az önbizalma és a mosolya.

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország