Legyél Te is az Első Találkozás Patreon támogatója

indította: Balázs
Balázs
Balázs küldte
május 02. 08:47

Mostantól EXKLUZÍV tartalmak, kizárólag a Patreon támogatók számára!!! Támogatóként nemcsak plusz kreditekhez juthatsz, de belenézhetsz a fejlesztési naplóba is a kulisszák mögé! Megmutatom, hogy éppen milyen funkciók készítésével foglalkozom és előzetes képernykőképeket is posztolok a Patreon-on, mi hogyan fog kinézni! Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást és kérem azokat, akik megtehetik, hogy támogassák az Első Találkozás társkereső fejlődését! Értetek van és nektek íródik! Csak veletek lesz sikeres! 1024 Köszönet!

4
Tünde
Tünde küldte
április 12. 06:34

Kedves társkereső tagok! Szeretnék egy pár gondolatot a figyelmetekbe ajánlani. Nagyon sok ember szeret kapni, bizonyos szolgáltatásokat igénybe venni, főleg amik ingyenesek, de néha adni is jó plusszban! Nekem legalábbis nagyon, hisz én ilyen vagyok.. S a tapasztalatom az, hogy egy jó szó egy figyelmesség egy csoki.. egy érintés vagy ölelés sokszor mosolyra pillanatnyi örömre adhat okot, s néha még adrenalint is. Mindig mindenkinek van véleménye mindenről. Viszont mint én nem értek mindenhez, de azt látom, hogy egy év alatt, hatalmas pozitiv változáson fejlesztéseken ment át az oldal. Ami természetesen Balázsnak köszönhető. S persze a tagoknak is, akik segitik az oldalt bármilyen formában, akár javaslattal, észrevétellel, amivel eddig élhettünk is. De most megjelent, ez az új lehetőség az anyagi támogatás. Nagyon örülök, hogy önkéntes és mindenki eldöntheti megéri neki ez a lehetőség és kis közösség ,amiben igen sokan jol érzik magukat, hogy még tovább fejlődhessen . A regisztrációk folyamatosan változnak..jönnek mennek a tagok...majd visszatérnek. Vajon miért... Biztos rengetegen vagyunk..ha napi szinten több százan regisztrálnak,s a támagatók..mindösszesen tizen pár ember. Én egyetlen dologra gondolok..némi információ hiány az, ami miatt nem támogatják a tagok az oldalt. Szerintem kevesen tudják, de szeretném leirni, hogy magyar bankszámláról is lehet utalni...mert a bank átkonvertálja dollárba az összeget. Én is igy oldottam meg..nem kellett deviza számla hozzá. Azonnal leemeli és láthatóan forintositva is az összeget. .Egy finom csoki..egy jó kávé..a min. 2$-os párszázft-os támogatás +áfával is még 1000 ft alatti összeg, s akár egyszeri..időszakos vagy hosszútávú..lehetősége. Persze aki megengedheti vagy épp úgy érzi az adott pillanatban..Többet is áldozhat mindannyiunkért...Akár az 5$....vagy a 7$-os összegben.. Azt gondoltam bonyolult az utalás mert nem vagyok netguru.. S lám..egyszerű értelmes kevés információval történik minden. S még egy fontos dolog. A támogatásért nem kevés kredit jár..300,600,1300 amit bármire báválthatunk a siker érdekében. Ne féljetek kipróbálni, akár most az ünnepek alatt is, hogy az "Első találkozás "tyúkocskája..s.nyuszija is megtölthesse a kosarát ,amiben ott váratnak még magukra.: ..A kedvetekre való kivánságok..ajándék kreditek..s lehetőségek. Bárkinek kérdése van, szerintem itt Balázs is szivesen válaszol rá. Persze locsoló versre is 😊szükség lehet mára😄.. Boldog húsvétot kivánok mindenkinek.!

2
Balázs
Balázs küldte
április 10. 07:05

@Gábor: Nagyon Köszönöm. Küldtem is a támogatáshoz kapcsolódó kuponkódot, ne felejtsd el beváltani!

1
Gábor
Gábor küldte
április 09. 21:11

Természetes mindennek ára van,ez is egy szolgáltatás aminek fenntartási költsége van!Mivel jónak találom az Első Találkozás oldalt én is szívesen támogattam a max támogatási lehetőséggel.Remélem egyre több felhasználó is így gondolkodik,hogy a további fenntartási és fejlesztési költségek segítésével az oldal továbbra is nívós és egyre jobb lehessen!

1 1
Balázs
Balázs küldte
április 09. 18:10

Sziasztok! Ezzel a témával szeretnék mindenkit arra buzdítani, hogy csatlakozzatok a Patreon támogatókhoz! Mint tudjátok az Első Találkozás egy ingyenes társkereső oldal (és ahogy ígértem az is marad), ettől persze még vannak költségei, amiket most jómagam állok! Ilyen a fejlesztési és tesztelési eszközök, üzemeltetési munkálatok, erbérlés, marketing, magazin cikkek, facebook oldal karbantartása, nem számítva a rengeteg szabadidőm, amit az oldal fejlesztésébe teszek nap mint nap! Voltak olyan ismeretek is, amelyeknek nem voltam a birtokában, ezeket pl. fizetős tanfolyamokon sajátítottam el. Ha van kedved Támogasd Te is az oldal fejlődését, cserébe kreditekkel ajándékozlak meg minden hónapban, amit szuper kiemelésekre válthatsz be! A támogatásokból az alapköltségeken túl marketingre szeretnék fordítani, azért hogy minél többen legyenek az oldalon és így Te is hamarabb párt találj! Az eddigi támogatóknak pedig hálás köszönet, hogy hozzájárulnak az oldal sikeréhez!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország