Megcsalást követően tudnál újra bízni a párodban?

indította: Balázs
Edina
Edina küldte
augusztus 07. 22:04

Nem tudnék többé hozzá, nem tudnám többé férfinak látni, és tisztelni. Felelős ember nem veszélyezteti a kedvesét az ösztönei miatt.

Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 16:41

Még párkapcsolatom nem volt,de már most azt mondom nem bízok semmit a véletlenre!

László
László küldte
január 10. 14:01

@Emese: Rendben, majd írj üzenetet, hogy el tudjam olvasni, mert nem szoktam mások oldalát külön olvasni a naplók miatt, vagyis társkeresés miatt szoktam adatlapokat nézni, ezért nagyon ritka az, amikor valaki naplója miatt nézem meg a profilját.

Emese
Emese küldte
január 10. 12:49

Kedves Laszlo, mivel a tema kozerdeku es komplex, irok rola egy naplot amint van idom. Udv Emese

László
László küldte
január 10. 11:41

@Emese: Ezek a úton terjedő betegségek hogyan észlelhetőek? Ennél arra gondolok, hogyha valaki megfertőződik, de mondjuk műtét miatt vizsgálják, akkor úgy kiderül? Én először és utoljára 2011-ben nyáron eltem*1*, amikor volt barátnőm. Ekkor óvszer nélkül is eltem a lánnyal, voltam már sokszor orvosnál, de azok az agykárosodáshoz kapcsolódó vizsgálatok vagy más, például vakbélgyulladás, sérv, vagyis ilyesmi, de nem betegség miatt. *1*Ennél nem a darabszámra gondolok, hanem nyár előtt soha nem eltem és nyár után soha nem eltem.

Emese
Emese küldte
január 09. 17:13

Kedves Lajos, voltak női pácienseim is de azok a félrelépő férjüktől kaptak el valamit. Ők, mint írtam, NEM érzik magukat ösnek, NEM szégyellik magukat, mondván: nekik kell a , ha a feleség nem adja, keresnek máshol. Mit mondjak? Hogy a nők angyalok? Biztosan nem de nekem ez a tapasztalatom: no - férfi kikacsint-betegség. Többször történt hogy a férj elkapott valami olyan banális fertőzést ami szinte kizárólag (99%) csak uális úton terjed és továbbadta a feleségnek. Ilyen esetekben a házasságot megmentendő hajlandó voltam leírni hogy az adott betegség nem csak úton terjed -ami igaz mondjuk 1 % -ban de ezt nem írtam bele - hogy a férj kimagyarázhassa magát a piszkos közös munkahelyi wc-vel. Amikor viszont olyan betegségről volt szó ami bejelentés köteles pl. szifilisz, na ott sajnos beszélnem kellett a nővel is mert ha nem tesztel vagy kezelteti magát, abból súlyos baj lehet. Az is lehet hogy -nagyon helyesen!- a (félrelépő) nők óvszert használtatnak partnerükkel ezért kevés fertőzést szednek össze.

Lili
Lili küldte
január 09. 16:47

@Emese: én már hallottam ilyen sztorikat és nem igazán tartom fairnek, ha csak ezért keres egy pasi partnert. Inkább meg kéne beszélni a párjával, ha vmi gondja, hiányérzete van. Volt, aki nekem büszkén mondta, hogy mit csinált, amikor a felesége nem akart vele szerelmeskedni... aztán ugyanez a férfi több évvel a válása után még mindig a volt nejét szidta több más dolog miatt. Az egészben az a legszebb, hogy a férfiak annyira buták (tisztelet a kivételnek), ha már félrelépnek, hogy még óvszert se használnak...🤪

1
Lajos
Lajos küldte
január 09. 16:03

@Emese: Nekem csak egy kérdésem lenne. A bugyuta magyarázatoktól eltekintve... Ilyen problémákkal csak férfi pácienseid vannak? A nök immunisak az ilyenkor összeszedhetö betegségekre, vagy férfi háziorvoshoz járnak? Hogy neked mivel maszatolják el a saját szégyenüket ezek a férfiak, az egy külön téma...

Emese
Emese küldte
január 09. 14:27

Van egy nagyon érdekes dolog amit már többször megfigyeltem főleg amíg háziorvos voltam. Az hogy vannak férjek akik minden szívbaj nélkül más nő után kajtatnak ha nincs otthon . Nem szégyellik vagy nem érzik ösnek magukat. Azt mondják hogy nekik szükségük van a rendszeres re, élettani okokból "különben fáj". Ezen mindig elcsodálkoztam mert számomra érzelmek és együtt vannak de orvos létemre nem ítélkezek csak gyógyítok. (Mert ugye összeszednek mindenfélét.) Ki mit gondol erről a jelenségről? Tudom hogy itt senki se fogja bevallani... ez normális... csak kíváncsi vagyok. Nők is, ha akartok válaszolni.

Gábor
Gábor küldte
december 10. 22:37

3,5 év alatt kétszer csalt meg a volt párom. Nem lefeküdt mással, hanem csókolózott. Én a másodiknál genya voltam vele, mert 1-2 intim dolgot kibeszéltem. Meg lehet érte kövezni, de akkor átérezte azt a lelki fájdalmat, amit ő okozott nekem. Ha közelitene felém akkor sem adnék neki esélyt. Így is most probálok felállni a padlóról...

Nikolett
Nikolett küldte
december 10. 20:47

Kizárt dolog,hogy újra megbízzak benne!

2
Zsolt
Zsolt küldte
december 10. 02:59

Aki szeret, az nem csal meg. Magyarul, ha megcsal nem szeret. Ha nem szeret a párom akkor az egy értelmetlen kapcsolat, amiből ki kell lépni. Aki egyszer megteszi, az megteszi máskor is.

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország