Mennyire fontos a helyesírás a társkereső oldalakon?

indította: Krisztina
Lajos
Lajos küldte
november 05. 21:04

Szerin tem nem fongos, ha valaky ojan szép pél. mint én 💔

1
Csaba
Csaba küldte
november 05. 18:35

Nagyon. :)

Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:53

Meg nyilván kivehetőnek kell lennie különben nem fog érteni!

Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:51

Szerintem amíg a helyesírás helyett nem hesdlyyreesaéyxtráast irnak nem lesz gond!🤣

Éva
Éva küldte
április 07. 09:22

@Matild: Szia! Igen ez így van! Magyar tanárnő is erre tanított bennünket,ha valamivel nem vagyunk tisztában hogy kell helyesen leírni, mindig hallás után tegyük.

1
Emese
Emese küldte
április 06. 20:20

Egy nagy L kettő kicsinek számít 😀

1
Zoltán
Zoltán küldte
április 06. 18:10

Kedvenc, általam gyakran olvasott óhaj: (ne legyen ilyen, olyan, amolyan, viszont...) legyen inteLigens!

2
Matild
Matild küldte
április 06. 18:09

@Zsuzsa: Állítólag a jóhallás ami kell a helyes íráshoz. Nem én találtam ki olvastam valahol. Tény hogy nagy a baj e téren!

Lajos
Lajos küldte
április 03. 21:50

@Marci: Nem értem a csodálkozásodat... Ezeket a dolgokat az ember 7. osztályos korában tudta a legjobban. Utána csak felejti... És ebben az sem segít, ha még akkor sem tudtad és azóta is a word- re hagyatkozol...

Marci
Marci küldte
április 03. 16:59

Engem az döbbent meg leginkább, hogy még felnőtt -elvileg tanult- emberek is mennyire nem tudják az igekötőket használni. Már nem lep meg annyira, de néha annyira feltűnően írnak helytelenül kifejezéseket, hogy megáll az ész.😀

Zoli
Zoli küldte
április 02. 23:41

@Emese: Kedves Emese, Kevesebb volt a tanulnivaló, az biztos. És valóban az én osztályomban is mindenki megtanult rendesen írni-olvasni. Most pedig azt olvasom hogy a magyar lakosság 25%-a funkcionális analfabéta... https://femina.hu/gyerek/funkcionalis-analfabetizmus/ Zoli

1
Emese
Emese küldte
április 02. 21:47

Most azt lehet hallani hogy a lakosság 5, sőt 10 százaléka diszlexiás ami rengeteg! Hiszek a szakembereknek de furcsállom mert se általános iskolában, se gimnázium alatt nem voltak osztálytársaim akiknek hasonló gondjaik lettek volna és környezetemben se hallottam ilyen gyerekekről. Volt ki korábban, volt ki később de megtanultunk írni-olvasni-számolni mindannyian. Lehet hogy azért mert nyugisabb volt a tempó és a gyerekek nem voltak ennyire leterhelve? Emlékszem hogy az általános iskolában odafigyeltünk aztán otthon megírtuk -egyedül!- azt a kis házi feladatot amit adtak. Fél óra elég volt aztán irány biciklizni! Lányom most negyedikes de látom mennyire fáradtan jön ki a suliból és még otthon kell szenvednünk egy-két órát a házi feladatokkal... rémálom.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország