Mennyire számít a kapcsolat felvevő üzenet tartalma?

indította: Dávid
Edit
Edit küldte
március 16. 20:52

Sziasztok. Nekem fontos, figyelemfelkeltő mindenkepen egy rövidke bemutatkozás, melyben kinyilvanitja ismerkedő szándékát. A fotó sajnos csalóka, főleg ha jóval régebbi. A szimpatikus jelölés meg nem jogosít fel az ismerkedésre, pusztán csak,,, tetszem, tetszik,,,

Reni
Reni küldte
március 09. 17:45

Nagyon is számít!Én például válaszoltam már olyan férfinek,aki a fotó alapján ugyan nem fogott meg,de tetszett ,amit irt. Tudni kell írni,felkelteni és fentartani az érdeklődést.

1
István
István küldte
június 14. 15:46

Nyilván számít. Egy normálisan megfogalmazott kétsoros, többet ér mint a vélhetően leginkább ösztön vezérelt egyedek ,, csajozós" dumái... Inkább az a beszédes, hogy ha nem sikerül gyorsan ,, lenyűgözni" a másikat akkor kb halott az egész ügy... Hisz itt az internet..jöhet a következő... Szóval csak lazán, nincs értelme görcsölni, hogy jön e válasz vagy sem...😄

Áron
Áron küldte
június 12. 23:21

Eddigi tapasztalataim alapján csak minimálisan, idézőjelesen számít. Nyilván nem árt, ha rövid, tömör, nem mesélek magamról csak jelzem a szándékom, jó a helyesírás, nem vulgáris, nincs benne répa, stb... :D Egyébként meg úgy látom, az dönti el, hogy a címzett kb. melyik gondolkodási szisztémát vallja (kivéve ha tényleg eszement sokan írnak neki, és már fizikailag esélytelen, hogy eljusson csak az 1/10-éig a leveleknek pl.). - Vannak a maximalisták. Amennyiben minden követelménynek megfelel a levélíró ÉS külsőre is ÉS aznap nem írtak 2-nél többen ÉS éppen kedve is van TOVÁBBÁ odakinn szép az idő, stb. akkor ő válaszol. :D Persze az sem kizárt, hogy soha, pl. azért mert aznap lépett be utoljára amikor írtál neki. (Szerintem nagyon sokan vannak.) - Van az "arany középút", valamilyen köztes forma a két véglet között. (Szerintem ők nagyságrendileg kevesebben vannak, de nem elenyésző mennyiségben.) - Vannak akik csak az összképet nézik, és nem agyalják túl. Ha van elégséges mértékű szimpátia, az se zavarja, hogy a megszabott értékei felének nem felelek meg pl., és akár viszonylag hamar ugrunk is a telefonszám/találkozó témára. (Kb. homokszem a sivatagban, de ipari mennyiségű címzett esetén előkerülnek.... :D ) A maximalistát nem feltétlen hatja meg a személyre szóló üzi személyre szóló 1-2 kérdéssel sem, a legutóbb említettek meg simán élnek a lehetőséggel egy egyszerű 3 mondatos sablon esetén is.

1
Miklós
Miklós küldte
június 12. 19:51

Én úgy gondolom, hogy számít. Persze ha küllemre nem vagy a másik fél számára vonzó nem válaszol. Na de te se olyannak írsz aki nem tetszik. Ez lehet udvariatlanságnak is tartani, de gondoljatok csak bele, hogy egy vonzóbb hölgy egy nap hány levelet kaphat. Ha küllemre megfelelsz a számára akkor viszont már igazán számít az első leveled. Azzal mutatod be magad. Ez van ilyen az élet. Itt nincs véletlen apropó ami egy beszélgetés alapja lehet. Magadnak kell megteremteni a lehetőséget.

1
Atilla
Atilla küldte
június 12. 12:42

@Zoltán: A csajok többsége maga sem tudja hogy mit akar. Sőt, azt sem tudják hogy ki akarja... Hiszen fogalmuk sincs arról, hogy ők kicsodák. Ha a külseje tetszik, akkor biztosan csalódni fogsz benne. Már azért is, mert nem fog válaszolni. Tehát ez a tételem máris bizonyítást nyert...

1
Atilla
Atilla küldte
június 12. 12:39

@Attila: A csajok akkor tévednek a legnagyobbat, amikor az általános szempontok alapján válogatnak. Ilyenek a külső, a testsúly vagy a testmagasság, az életkor, és hasonlók. Ezek ugyanis a legtöbb esetben lényegtelenek. És éppen a csajok azok, akik nem tudják átudgrani a lécet. S emiatt lemaradnak mindenről, ami valóban fontos az életben. Aztán meg itt siránkoznak... Ez léc nálam például a gyermekvállalás. Érdekes, hogy éppen a csajok nem tudják azt, hogy mi fán terem valójában .

1
Zoltán
Zoltán küldte
június 12. 07:46

Én nem olyan rég vagyok itt, de már elég sok levelet írtam és még eddig egyik sem volt sablonos, mindenkinek mást írtam. Én a legtöbb esetben, az első üzenetben azt írtam, ami megfogott az adott hölgyben. A mosolya, a szemei, a kisugárzása, ami miatt valójában ráírtam. Itt az online világban egy vagy több fotó alapján döntjük el, hogy ki miért szimpatikus vagy nem a másiknak. De a való életből is tudok hozni példát, hiszen az majdnem teljesen ugyanaz, mert ha az utcán látsz egy hölgyet, aki valami miatt megtetszik neked, amikor odamész azt mondod neki ide jöttem mert megtetszettél és megfogott benned valami. És szerintem igenis van helye a bóknak akár az első üzenetben is, persze mértékkel, mert szerintem egy hölgynek jól esik ha már rögtön az elején dicséred a külsejét, attól függetlenül hogy még sosem találkoztatok. (De ha ez nem igaz akkor az itt lévő hölgyek kijavítanak) Az, hogy a levelek 90%-ra miért nem érkezik válasz az már egy más kérdés és szerintem nem ennek a fórumnak a témája, arról is lehetne hosszasan írogatni miért van ez a jelenség!

Attila
Attila küldte
június 11. 21:53

@Atilla: Ez egy nagyon jó összefoglaló. Szerencsére vannak kivételek, csak nehéz megtalálni. Hozzáteszem ha egy nő napi 10-20-30 üzenetet kap megértem, ha nincs kapacitása mindre válaszolni. De tudom nekünk pasiknak frusztráló, ha még egy elutasítást sem kapunk válaszként. Eddigi tapasztalataim azt mutatják ha egy nőnek olyan fotói vannak ami sok pasi érdeklődését kelti fel, akkor biztosan rengetegen fognak ráírni. Nagyon sokan olyanok is fognak írni akinek nulla az esélye. Ezzel is növelve az olyan üzenetek számát ami a hölgyet teljesen hidegen hagyja. Ezt sajnos bele kell kalkulálni amikor írunk valakinek

Matyi
Matyi küldte
június 11. 20:29

Boncolgathatjuk a "komoly kapcsolat" értelmét, de ezzel csak még távolabb kerülünk a témától. Számomra egyértelmű, hogy nem egy alkalomra keresek partnert, ez nem az a hely, aki olyat szeretne, az menjen máshova. Én nem is használom ezt a kifejezést, amikor levlelezek, mert nem besavanyodni szeretnék valaki mellett, hanem megtalálni a közös boldogságot. Ha először írok valakinek, akkor előbb mindig alaposan átnézem az adatlapját. Ha nem ír magáról semmit, akkor is lehet próbálkozni valamivel. Bókokat direkt nem szoktam írni, esetleg ha a randizásig eljutunk, addig nincs értelme, szerintem.

2
Atilla
Atilla küldte
június 11. 20:03

@Lili: A legtöbb kérdés arra kellene hogy vonatkozzon, hogy mit ért a bemutatkozásában közölt dolgokon. Nagyon sokan nincsenek tisztában a szavak, kifejezések jelentésével.

1
Atilla
Atilla küldte
június 11. 20:01

@Lajos: A jókedv az alapja mindennek!

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország