Merre tartunk a párkeresés során

indította: László
Krisztina
Krisztina küldte
október 18. 22:02

Semerre se tartunk...én legalábbis... Ami jellemző: elindul írásban egy párbeszéd, majd a másiknak nem tetszik valami, ezért szó nélkül eltűnik, ghostingol...komolytalan az egész és tisztességtelen... Mi az, ami az illetőnek valószínűleg nem tetszett? Sokat dolgozom, csak hétvégén van szabadidőm...bocs, valamiből meg kell élni...ápolom az Apukámat...nem fogom cserben hagyni... Vannak családon belül megoldatlan problémáim...dolgozom rajta, de nem csak rajtam múlik, sikerül-e... Aki igazán akar, elfogad ezzel a csomaggal..minden más csak kifogás...

2
Maria
Maria küldte
október 12. 16:36

@László: @Mindenki: A hozzászólásokat nem olvastam, így írom le a véleményemet: Az embert bárhol érhetik pozitív és negatív élmények, hatalmas csalódások, igazi pofonok.... Ezek hatnak az emberre, rendesen... Van, akit jobban megviselnek a történések, van, aki lazábban, könnyedebben veszi az akadályokat... Mindennek ellenére merem azt írni ide, hogy kitartást és sikereket kívánok Mindenkinek:-) Add meg magadnak az esélyt, hogy boldog leszel valakivel, valaki oldalán.... Ne hanyagold el magad! Legyen egyéniséged, emeld ki a lényeget magadon // magadból! Ne hajszold a boldogságot, adj időt magadnak és magatoknak! Próbálgasd a fényképezést, meglátod, egy idő után egyre klasszabb képeket készítesz // készítetek magadról! Megkérheted a barátaidat is, hogy készítsenek Rólad több fotót... Változtasd a környezetet, ahol készíted a klassz fotókat! Legyél mindig ápolt, vonzó, i és ellenállhatatlan! Legyenek titkaid, nem kell mindig mindent elárulnod magadról, ha még úgy érzed, hogy nincs itt az ideje... Ajándékozd meg magad néha-néha egy kis "én"-idővel, amikor csak magaddal foglalkozol, tegyük fel, imádod a forró vizes fürdőt, akkor készítsd el a varázslatos fürdőt és kapcsolódj ki teljesen... Mára ennyit tőlem:-) További gyönyörű vasárnapot, kellemes estét, ejtőzést kívánok:-) Szeretettel üdvözöllek: Marika Megjegyzés: Az "ejtőzés" azt jelenti, hogy azt csinálod éppen, amihez kedved van: egy jó kis torna, edzés a szobában, zenehallgatás, főzés, vagy éppen írogatás kedvetek szerint valakivel, aki nagyon nagyon tetszik Neked... Ezt Rátok bízom, teljes mértékben:-)

1
László
László küldte
december 20. 12:47

@Csaba: Nagyon szívesen! 😊

Csaba
Csaba küldte
december 20. 10:37

@László: Köszönöm a pontosítást, ez így rendben.

László
László küldte
december 20. 09:20

@Csaba: Kedves Csaba az "ideig-óráig" alatt azt értem akik megjátszott dolgokat adnak úgymond érdekből lépnek be valaki életébe s amíg jól érzik magukat az adott személyel! Bízom benne így már érted a megfogalmazásom!

Csaba
Csaba küldte
december 19. 23:51

@Edit: Ez egy érzékeny témakör, tekintve, biztos olvassák ateisták is a hozzászólásokat. Viszont mindenképp érdekes ez a megközelítés, ezért azt mondom, engedjünk ennek teret. Mit gondolsz arról, ha valaki nem találta meg életében az ideális társát? Örök boldogtalanság lesz osztályrésze? Vagy eleve elkárhozik? Az alapján, amit írsz, nem nagyon látok más utat. Azért tűnt el a hozzászólásom, mert átjavítottam. Azt írja ugyanis az ajánló, hogy kerülni kell a negatív hozzászólásokat. Egyfelől szakmai ártalom, de gyakran észreveszem a formális logikával szembemenő hozzászólásokat, ugyanakkor óvatos vagyok, mert volt már kitiltásban részem. Igyekszem nagyon defenzíven írogatni.

Edit
Edit küldte
december 19. 22:27

@Csaba: volt ezt megelőzően egy posztod, ez arra volt reagálás részemről, de valamiért eltűnt. Egyetértek veled, hogy életünk itt e bolygón véges, ,,,,ideig- óráig,,,, vagyunk jelen.... Egy párkapcsolatot nem erre a tézisre kell alapozni! László sztem arra értette, aki nem tartósan marad mellette.

1
Csaba
Csaba küldte
december 19. 21:04

@Edit: Ezt értem, de László hozzászólása szerintem nem volt alapos, mert az „inkább töltöm egyedül mintsem olyannal aki csak ideig óráig van mellettem” azt jelenti, hogy mindig egyedül marad, tekintve, hogy mindenkiről elmondható a véges életünk kapcsán, hogy csak ideig-óráig van mellettünk.

Edit
Edit küldte
december 19. 20:52

@Csaba: pontosan ezért az ,,,ideig-óráig,,,, eltöltött kevés időnk legyen minőségi mindkét fél számára

Csaba
Csaba küldte
december 19. 20:45

@László: Ezt érdemes volna alaposabban átgondolni. :) Eredetileg nem ezt írtam, de a szigorú moderáció miatt javítottam. Nehéz megfelelni annak az elvárásnak, hogy ne posztoljuk negatív tartalmat, ha épp az életről beszélünk.

Csaba
Csaba küldte
december 19. 20:33

@Emese: Arc nélkül? Jó, tudom, vannak konzolos, terminálos böngészők, amelyek nem alkalmasak kép megjelenítésére, ilyen például az elinks, de manapság a felhasználók többsége grafikus felhasználói felületet használ. :)

Anita
Anita küldte
december 19. 20:25

@Edit: Ott a pont.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország