Merre tartunk a párkeresés során

indította: László
László
László küldte
december 20. 12:47

@Csaba: Nagyon szívesen! 😊

Csaba
Csaba küldte
december 20. 10:37

@László: Köszönöm a pontosítást, ez így rendben.

László
László küldte
december 20. 09:20

@Csaba: Kedves Csaba az "ideig-óráig" alatt azt értem akik megjátszott dolgokat adnak úgymond érdekből lépnek be valaki életébe s amíg jól érzik magukat az adott személyel! Bízom benne így már érted a megfogalmazásom!

Csaba
Csaba küldte
december 19. 23:51

@Edit: Ez egy érzékeny témakör, tekintve, biztos olvassák ateisták is a hozzászólásokat. Viszont mindenképp érdekes ez a megközelítés, ezért azt mondom, engedjünk ennek teret. Mit gondolsz arról, ha valaki nem találta meg életében az ideális társát? Örök boldogtalanság lesz osztályrésze? Vagy eleve elkárhozik? Az alapján, amit írsz, nem nagyon látok más utat. Azért tűnt el a hozzászólásom, mert átjavítottam. Azt írja ugyanis az ajánló, hogy kerülni kell a negatív hozzászólásokat. Egyfelől szakmai ártalom, de gyakran észreveszem a formális logikával szembemenő hozzászólásokat, ugyanakkor óvatos vagyok, mert volt már kitiltásban részem. Igyekszem nagyon defenzíven írogatni.

Edit
Edit küldte
december 19. 22:27

@Csaba: volt ezt megelőzően egy posztod, ez arra volt reagálás részemről, de valamiért eltűnt. Egyetértek veled, hogy életünk itt e bolygón véges, ,,,,ideig- óráig,,,, vagyunk jelen.... Egy párkapcsolatot nem erre a tézisre kell alapozni! László sztem arra értette, aki nem tartósan marad mellette.

1
Csaba
Csaba küldte
december 19. 21:04

@Edit: Ezt értem, de László hozzászólása szerintem nem volt alapos, mert az „inkább töltöm egyedül mintsem olyannal aki csak ideig óráig van mellettem” azt jelenti, hogy mindig egyedül marad, tekintve, hogy mindenkiről elmondható a véges életünk kapcsán, hogy csak ideig-óráig van mellettünk.

Edit
Edit küldte
december 19. 20:52

@Csaba: pontosan ezért az ,,,ideig-óráig,,,, eltöltött kevés időnk legyen minőségi mindkét fél számára

Csaba
Csaba küldte
december 19. 20:45

@László: Ezt érdemes volna alaposabban átgondolni. :) Eredetileg nem ezt írtam, de a szigorú moderáció miatt javítottam. Nehéz megfelelni annak az elvárásnak, hogy ne posztoljuk negatív tartalmat, ha épp az életről beszélünk.

Csaba
Csaba küldte
december 19. 20:33

@Emese: Arc nélkül? Jó, tudom, vannak konzolos, terminálos böngészők, amelyek nem alkalmasak kép megjelenítésére, ilyen például az elinks, de manapság a felhasználók többsége grafikus felhasználói felületet használ. :)

Anita
Anita küldte
december 19. 20:25

@Edit: Ott a pont.

László
László küldte
december 17. 23:05

@Edit: Teljes mértékben igazat adok! Ezzel én is így vagyok,inkább töltöm egyedül mintsem olyannal aki csak ideig óráig van mellettem!

Edit
Edit küldte
december 17. 22:26

@László: én igen is válogatok!🙂 Válogatok: a magassagom miatt ( 160-170 cm magasság, nem tudok mit kezdeni), inkább szeretek felnezni egy ffire, mint sem le.... Válogatok: mert fontos az intellektualitás, enélkül nincs kommunikáció, kommunikáció nélkül meghal a kapcsolat ( nem a diploma adja a széles látókört) Válogatok: mert az érdeklődési körünknek is valamelyire közelitenie kell egymáshoz... És válogatok: mert igényes vagyok önmagamra, és tarsamra. És pont ezért mert válogatós vagyok, az idén is az ünnepeket egyedül töltöm. De inkább egyedül, mint egy nem kívánt, felszínes kapcsolat/barátság.

2 1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország