Mi a fontosabb, a test vagy az arc a társkeresés során?

indította: Emese
Matild
Matild küldte
június 11. 13:06

@Emese: Szia Emese!Egyértelműen az én saram volt a lavina elindulása , mivel nálam az adatlapomon fontos kitétel hogy "legyen foga" az illetőnek.De szívesen viszem el Veled együtt a "balhét"! Kellemes vasárnapot!

1
János
János küldte
június 11. 11:08

Kedves Emese. Kedves tőled, hogy így vélekedsz rólam. Nem az egész oldalról törlöm magam, csak ebben a témában úgy érzem ennyi volt az én véleményem. Nem vagyok sértődős tipus, szinte soha semmilyen témában. Természetesen elfogadom a véleményed, és mindenki másét. Nincs ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák.

1
Emese
Emese küldte
június 10. 11:31

Kedves János, Nagyon kérlek, csak eme "vita" miatt ne lépj ki innen. Nem bántottál meg senkit, a véleményedet írtad le, amihez mindenkinek joga van. Hidd el, én sem sértő szándékkal írtam. Csupán el akartam magyarázni, mit érez egy nő amikor egy fogatlan férfi mosolyog rá az első randin. Te biztos jó ember vagy mert bocsánatot kérsz egy olyan "ért" amit el sem követtél. Nagyon kevés ember képes erre és igencsak meg kell őket becsülni. Kár lenne, ha egy hölgyemény elszalajtana téged!

János
János küldte
június 10. 10:06

Nekem nincs problémám a fogaimmal. Jól elvagyok egyedülállóként is. Azért vagyok itt mert hátha, és mért ne, úgy gondolom elférek itt. Örülök a válaszoknak, és köszönöm is. Remélem senkit nem bántottam meg az írásommal, ellenkező esetben bocsánat érte. Részemről lezárom ezt a fog témát, és kiszállok innen. Mindenkinek sok sikert kívánok.

1
Emese
Emese küldte
június 10. 09:21

Kedves Matild, ne okold magadat! Azt hiszem en inditottam el amikor a topik nyito bejegyzeseben azt irtam " A fogak fontosak, barmilyen eletkorban" Azert irtam mert mas topikokban tobbszor olvastam nok reszerol, hogy az elso randin mekkora meglepetes volt: a kulonben kedves, apolt ferfinek nem volt(ak) foga(i)! De mint emlitettem, fog- ugyben szemelyesen is hasonlo a tapasztalatom... ki tudja miert, sok ferfinek nem fontos vagy annyira fel hogy nem megy el. El se tudom kepzelni, fogak nelkul hogy esznek, foleg az elulso, metszofogak nelkul? Valaki vagy a pepes etelekre kenyszerul vagy, ha nem tud rendesen ragni, csak nagyobb darabokban nyeli le az etelt ami rosszabbitja az emesztest. A mai vilagban mar annyifele megoldas lehetseges! Nemsokara 80 eves ex-anyosom ( akit nagyon szeretek, hosszu eletet neki) most rakat be implantatumokat. Tudom, sokba kerul. Ha valakinek nincs penze, hasznaljon egy kiveheto protezist, meg mindig jobb mint a fogatlansag! De a fogak fontosak, nemcsak esztetikailag, hanem funkcionalisan is!

Matild
Matild küldte
június 10. 08:20

Elindítottam egy lavinát a fogsorhoz való igényemmel! Okkal írtam! Volt egy találkám/ nem is egy . de ez az egy fontos volt! Ez a férfi azzal dicsekedett hogy az Amerikában élő lányánál egy- két évente három hónapot tölt el . Úgy hogy mindent ő finanszíroz. Ezzel ellentétben a szájában nem voltak fogak!Ez viszont természetes jelenség volt az életében! Elgondolkoztam hogy kinek mi a fontossági sorrendje? Vajon a lánya miért nem figyelmeztette hogy nem csak esztétikailag elfogadhatatlan , hanem egészségügyileg is káros hatásai vannak e teljes fogsor hiányának.Nyilván van nem egy ember aki fél a fogászattól, a nagyobb baj viszont az igénytelenség.

2
Mária
Mária küldte
június 10. 07:29

Ez a fog kérdés igen fogasra sikeredett. Távol álljon tőlem, hogy bárkit is rábeszéljek a fogpótlásra, aki jól érzi úgy magát! Honnan is venném azt a bátorságot, hogy beleszóljak más esztétikai és egészségügyi dolgaiba. Ugyanakkor engedtessék meg, hogy én viszont igényt tartsak erre a fajta igényességre!

Emese
Emese küldte
június 09. 23:27

Kedves János, Látom, ez a fog-kérdés szíved ügye. Semmi kétség, egy ember lehet fogatlanul is értékes és becsülendő. Ha úgy döntesz hogy nem csináltatod meg hiányzó fogaidat, maradj úgy. De! minden döntésnek vannak következményei! A tiednek az, hogy jóval kevesebb nőnek fogsz így tetszeni. Ez nem undor. Tetszik-nem tetszik. Nekem nem tetszenek a fogatlan, pókhasú, csapott vállú emberek. Valakinek a barna szeműek nem tetszenek, másnak a vörös hajúak, a harmadiknak a krumpliorrúak (mint én) Szóval az tény hogy a nőknek a fogatlan pasik kevésbé tetszenek mint a normál fogazattal rendelkezők. Nem lehet logikusan megindokolni mi tetszik és mi nem. Egy érzés, nincs benne racionalitás. Tehát ha úgy döntesz hogy nem csináltatod meg őket, abszolút jogod van de ne csodálkozz hogy kevésbé leszel kapós. Tiéd a döntés, tiéd a felelősség.

1
János
János küldte
június 09. 21:14

Ha Édesanyám és Édesapám amikor megismerkedtek, ha egymás fogait nézve döntötték volna el, hogy egy pár lesznek, akkor valószínűleg én most nem lennék. Édesanyámnak már 20 évesen műfogsora volt ( kivehető ). Édesapámnak, hiányosak. ( nem kicsit). De egy keményen, becsületesen dolgozó, köztiszteletben álló bányász EMBER volt. Kiváló férj és apa volt. Sajnos csak 10 éves voltam mikor meghalt. De édesanyám soha nem nézett rá undorral. Amíg velünk volt, hatalmas szeretettel és szerelemmel. A mai napig igy lenne. Édesapám egy nagyon bátor ember volt, soha semmitől nem félt. De a fogorvosi beavatkozástól, igen ( tőle örökölhettem ). Inkább kihúzta magának a fogát ha kellett. 83 éves lenne és valószínűleg már nem lenne foga. De édesanyám nem nézne rá undorral. Engem azoktól fog el nagyfokú undor, akik undorodnak az embertársaiktól...! Akár milyenek is. Akinek nem inge... stb.

1
Éva
Éva küldte
június 09. 18:59

@Emese: Kedves Emese! Igazad van,ha megkérdeztem volna mi van a fogaival,elképzelhető másképp alakult volna minden és lehet azóta is egy boldog párkapcsolatban élnék vele,ki tudja? S ahogy írod utólag könnyű okosnak lenni. Én abban a helyzetben a pillanatnak éltem meg a látványt és rögtön hárítottam,mert egy nagyfokú undor fogott el.

1
Éva
Éva küldte
június 08. 21:29

@Emese: Szia Kedves Emese! Jót nevettem,bocsika😊 Ahogy leírtad a történetet,és ha jól megnézzük a körülötted lévő emberkékkkel nagy melóba vágtad a fejszédet. Aki élt és mozgott,mindenkinek fogászatra kellett járnia. Evidens,ennyi melót belefektettél,legkevesebb a kedvezmény🤣

1
Emese
Emese küldte
június 08. 21:09

Kedves Éva! Elhiszem hogy megdöbbentél. Lehet ha akkor megkérdezed " Mi történt a fogaiddal?" és ha egy elfogadható választ kapsz pl. "Ínygyulladásom volt, kihullottak de pótolni fogom őket", akkor megnyugodtál volna és folytatódott volna az ismerkedés. Ki tudja... Ahogy az olasz mondja : "Utólag könnyű okosnak lenni". Egyébként megmosolyogtató hogy mennyi férfit küldtem fogorvoshoz, az utolsó hármat az enyémhez. 1. Ex férjemet mert szörnyű kapafogai voltak, sose mosolygott mert szégyellte őket. Új koronákat kapott és utána állandóan vigyorgott 😀 2. A gyerek apját mert tele volt szuvas fogakkal, annyira félt elmenni. Meg kellett eznem egy altatásos műtétet hogy rendbehozzák a száját. Az utolsó hónapokban két udvarlómat: 3. az egyiket becsapta az orvosa, rettentő kontármunkát végzett rajta. 4. A másiknak hiányzott két foga ami látszott amikor nevetett, neki még folyamatban van az implantátum. Mondtam is a fogorvosomnak hogy, mivel ennyi munkát hoztam neki, árengedményt kérek!!! : )

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország