Mi a véleményetek a társkereső programok népszerűségéről?

indította: Ágota
Ágota
Ágota küldte
június 25. 22:10

@Mária: Kedves Mária! Teljesen egyetértek Veled! Attól még, hogy egyetlen korombeli ffi sem jelezte a programon való részvételét, én ugyanolyan örömmel és lelkesedéssel megyek, mert hölgytársaimmal is nagyon jó lesz megismerkedni, beszélgetni, netán barátságot kötni! 😊

4
Ágota
Ágota küldte
június 25. 22:02

@István: Kedves István! Az elnevezés ugye tudod, nem tőlem származik. Azért bátorkodtam gondolataimat megosztani, mert bár naponta kb. 5-10 korombéli nézi meg az adatlapomat, a programra jelentkezők között nincsen egyetlen jelentkező sem ebből a korosztályból. Ettől függetlenül még jóhangulatú beszélgetésre sor kerülhet hölgytársaimmal is! Örömmel megyek!

3
Mária
Mária küldte
június 25. 19:53

Azt gondolom, hogy akik itt vagyunk, vélhetően egyedül élünk. Egy olyan program, amin azokkal az emberekkel találkozhatunk, akikkel egy cipőben járunk, nem haszontalan. Tapasztalatokat is lehet közösen megbeszélni, de ha valakinek sikerül ezen a rendezvényen barátságot kialakítani bárkivel, már megérte, nem beszélve a friss levegőről. Sajnos a július 5-i programon szívesen részt vettem volna, de nem tudok ott lenni. Majd a következő lehetőségnél! Jó sétát mindenkinek!

3
Béla
Béla küldte
június 25. 12:00

@Ágota: Egyetértek!

1
Ágota
Ágota küldte
június 25. 10:12

Azért tartom érdekesnek ezt a kérdést, mert véleményem szerint ezerszer többet jelent egy ilyen ezett, de mégis kötetlenséget biztosító személyes találkozó, mint egy - egy fénykép, pár soros bemutatkozás. Ezeken keresztül nem jön át igazán valódi személyiségünk. Lehet, hogy egészen más képet tudnánk alkotni egymás szemébe nézve, hallgatva gondolatait, jövőbeni elképzeléseit. Nektek erről mi a véleményetek?

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország