Mi a véleményetek a távkapcsolatról? Van valakinek tapasztalata?

indította: Tünde
Erika
Erika küldte
január 13. 21:28

7 évig éltem távkapcsolatban, tökéletesen működött. Nekem 2 óra volt busszal, neki autóval kevesebb. Akár melo után is elindultunk egymáshoz hétköznap, mikor melyikünk. De találkoztunk akár félúton is. A munkájából adódóan sokat utazott egyébként is... a világ végére is egymás után mentünk volna.

2
Lajos
Lajos küldte
január 13. 10:26

Én jobban szeretem,ha egy nő a közelben lakik,mint távol.Nekem volt részem olyan nőkkel,akik laknak 100 km-re,vagy éppen Szlovákiában,és az ember emiatt nem utazhat egyfolytában egy párkapcsolat miatt.Sőt,volt olyanban is részem,hogy egy ötven körüli amerikai nő belém zúgott,de nem fogta fel,hogy ekkora távolságban nem működhet egy kapcsolat,ha még komolyan is akarta ezt a kapcsolatot.Mellesleg mivel más országban lakik,így másképp jár az idő,mint nálunk(pl.Amerikában éjszaka van,Magyarországon meg nappal),így nem tudtunk közösen levelezni.Lehet,hogy az igaz szerelem máshol található,de eléggé necces megoldani úgy,hogy közelebb legyünk inkább(azaz egy városban élnénk),és nem távol akárhány kilométerre.Nem szeretnék rossz szándékból mondani,de volt olyanban is részem,hogy találkozóm volt Soltvadkerten egy lánnyal,bár megvolt a személyes tali,de nem lett belőle semmi.Abban viszont nem volt részem,hogy úgy menjek egy személyes talira egy másik városban,ha a nő nincs ott.Én azt gondolom,hogy jobb közelben keresni a szerelmet,mint távol illetve nagyon messze.

Tibcsi
Tibcsi küldte
január 12. 22:10

Távkapcsolatot abban az esetben vállalnék, ha belátható időn belül megoldható az együttélés. Részben ide kapcsolódik, hogy az az együttélés napi szintű legyen: Például munka miatt ne legyen távol heti 5 napot.

1
Tünde
Tünde küldte
január 12. 21:50

Ez egy igen komoly téma, amivel napi szinten találkozhatunk a netes társkereső oldalakon! Szerintetek működhet? Esetleg tapasztalata van már valakinek?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország