Mi az ami megkönnyítené számodra a társkeresést itt az Első Találkozáson?

indította: Balázs, 4 hete
 • Balázs küldte
  február 17. 06:34

  @Tünde: Köszönöm, felírom a fejlesztési listába

  1
 • Tünde küldte
  február 16. 22:06

  Kedves Balázs! Nem tudom ,van e még aki esetleg hasonlóan gondolkodik. Egyre több a visszatérő,újra regisztráló férfi. Bevallom őszintén,aki régebben nem volt szimpatikus,az most sem lesz az. Lehetne -e egy olyan beállitás pl.az esemény falon,vagy a keresőben ,ahol csak az új regisztrálók jelennének meg,valamely közeli időformátumon belül ? Mivel a kezdőlapon csak páran jelennek meg,az eseményfalat órákig tart végignézni,s van akiket a rendszer többször is mutat,néha unalmassá válik a lapozgatás.

  1
 • Kata küldte
  február 10. 08:48

  Kedves Zsuzsanna! Igen. Én is örülnék ha mindenki friss, hiteles fotót tenne ki magáról. Tisztelet a kivételeknek!

 • Zsuzsanna küldte
  február 10. 01:48

  Szerintem egy-két jó, friss és hiteles fotó segítene mindenkinek, ahol mosolyt is látni. Ez készülhet kedvenc időtöltése közben akár. És egy jól megfogalmazott bemutatkozó, amiben ott a lényeg. Ehhez nem mindenkinek van lehetősége, vagy érzéke, akár mindkettő.

 • Balázs küldte
  február 05. 18:33

  @László: Egyetértek teljesen. Szerencsére idézetet, azért nem írnak olyan sokan... @Eszter: Na ez az amit még nem döntöttem el teljesen, ezért toltam későbbre a megvalósítását. :)

  1
 • Eszter küldte
  február 05. 18:08

  Balázs, miben fog különbözni a saját csevegő a levelezéstől? Milyennek tervezed, ha nem titok? 🙂

 • László küldte
  február 05. 17:51

  Az adminok átnézik a profilokat. Lehet könnyebb lenne az ismerkedés, ha a bemutatkozó szöveg nem csak idézetekből állna, hanem olyan adatokból, amikből kiderűlhet, hogy szimpatikusnak találom e a másikat, és kapaszkodó lehet egy beszélgetés kezdeményezéséhez.

 • Balázs küldte
  február 05. 15:09

  @Katka: lesz saját csevegő is, nagyjából az idei év végén fogok elkészülni a fejlesztéssel.

  2
 • Katka küldte
  február 05. 14:55

  Szia Balázs! Azt gondolom könnyebb lenne itt, ha az ismerkedő párok nem csak üzeneteket tudnának váltani, hanem tudnának saját csevegést is folytatni, mert az közvetlenebb és gyorsabb. :)

  2
 • Balázs küldte
  február 03. 10:02

  @Kati: jó ötlet! Szerintem egy közös fórum topikot létre lehetne hozni ehhez. "Nem akarok egyedül menni..." vagy valami hasonló címmel és akinek van programja az oda felposztolhatja, majd aki menne az küldene hozzászólást. Viszont minden egyes programhoz nem kellene külön témát nyitni, mert felaprózódik, egybe mehet minden. (program neve, időpont)

  8
 • Kati küldte
  február 02. 16:13

  Én szívesen szólók, ha helyben lesz esemény, de tovább gondolva az is jó lenne, ha valaki készül valahová, és esetleg más is szívesen elmenne, de például az tartja vissza, hogy egyedül kéne menni-e. Példa: nekem már megvan a jegyem a márciusi Republic koncertre az Papp László arénába /karácsonyi ajándék tőlem nekem/. Máskor is voltam már egyedül koncerten,így én mindenképpen menni szerettem volna, de lehet jönne még más is csak visszatartja hogy egyedül jönne.Vagy eleve van neki is jegye, de szintén nem sikerült senkit beszerveznie. Ha lenne a fórumhoz hasonló felület, akkor ezeket meg lehetne osztani. Egyébként Budapesttől 30 km-re lakom elég jól, több közlekedéssel is elérhető helyen.

  6
 • Imola küldte
  február 02. 14:22

  Kati, nagyon jó ötlet :) Mi lenne, ha a helyben lakó indítana itt egy bejegyzést, amikor tudomást szerez valami nagyobb banzájról? A környékbeliek biztos lecsapnak a lehetőségre, de lehet, távolabbról is felkerekednének az emberek. Péter: ezt Tőled is kérdezem... A paloznaki Jazzpiknikre évek óta szeretnék eljutni...

  1
 • Kati küldte
  február 02. 12:04

  Szerintem, jó lenne egy " program ajánló". Mondjuk akár lehetne mindenkinek a saját lakóhelyén lévő eseményről. Vidéken is van élet. Például ahol én élek nagyon jó zenei fesztivál szokott lenni nyár végén. Tavaly az egyik fellépő Charlie volt, ami mutat egy színvonalat, de ott a Magna cum Laude is. Ahol dolgozom olyan pincesor van, ahol minden évben borkóstolóval egybekötött nagyon jó esemény van. Akit érdekelne felvehetné a kapcsolatot az ajánló személlyel, nemtől függetlenül. Ez egy olyan kötetlen kapcsolatfelvétel lehetne, ami akkor is jó lehetne, ha társként nem is vonzódna egymáshoz senki. De lenne egy jó nap és könnyebb lenne ismeretlenül is beszélgetni kötöttségek nélkül. Nem nehezedne senkire, hogy mi van ha én nem vagyok szimpatikus, vagy nekem nem szimpatikus valaki. Mert a program miatt találkoznánk, azt viszont szeretné mindenki.

  8
 • Imola küldte
  január 30. 21:36

  Köszönöm, Balázs :)

 • Balázs küldte
  január 30. 18:15

  @Anna: támogatás: hamarosan indítok erre egy új fórumtémát (ill. majd magazin cikk is lesz), abban válaszolok részletesebben. @Imola: pontosan. A görcsös hozzáállás oka, hogy más oldalakon minden eröltetve van, itt azonban teljesen más a helyzet. Bárki bármeddig maradhat, kereshet társat és beszélgethet, így van arra is idő, hogy megismerjétek egymást és később kialakuljon is valami. Nem kell rohanni sehova, ez nem egy lóverseny... @Imola: Már nincs lekorlátozva az azonosneműek láthatósága. Szóval alapból mindenki lát mindekit, kivéve aki külön ezt a beállítások oldalon letiltotta.

  1
 • Imola küldte
  január 30. 17:56

  Talán az, ha mindenki egy kicsit lazábban venné, nem görcsölne rá egy-egy lehetőségre és a támogató-baráti kapcsolatok felértékelődnének (azonos neműek között is akár). Ez utóbbit segítené, ha azonos neműek adatlapjának elérése nem lenne alapértelmezettként lekorlátozva. Addig is, míg felbukkan az a személy, akivel el tudjuk képzelni a jelent és jövőt.

 • Anna küldte
  január 30. 17:20

  Kedves Balázs 😊 Ha jól láttam, a csevegő alatt megjelent a támogatás lehetősége. Kérdésem, feltétlen kell hogy angol nyelvű legyen? Illetve $van megadva...Én pl. Euróban utalnék.. Kérdés mint láttam, havonta lehetne támogatni.. ( ha én pl 5 eurót átutalok neked, az nekem pl nemzetközi átutalásnak számít +5 euro, viszont neked a váltásnál levon. Lehet, hogy szőke vagyok, lehetne a főoldalon pl.egy bővebb tájékoztató?? Köszönöm 😊

 • Irén küldte
  január 30. 06:24

  Sziasztok! Azt gondolnám h a nők mennek többen az ilyen találkozóra!! Vidéken lehet h a pasik, Budapesten tutti a nők lennének többségben

  1
 • Csilla küldte
  január 30. 06:24

  Péter az itteni találkozók mindig meg voltak tartva. És a hölgyek voltak többen.

 • Péter küldte
  január 30. 06:08

  Csilla, csak akkor tartják meg a találkozót, ha meg van az elegendő számú jelentkező. Férfiak mindig lennének, sőt többen is, a hölgyekben nincs meg a hajlandóság. Ez ellen nem tudok mit tenni.

 • Csilla küldte
  január 30. 06:03

  ...Ha a közös találkozóra, aki jelentkezik el is jön!

 • Péter küldte
  január 30. 03:46

  Szia Balázs! Tudom, hogy kevés az esély vidéken rendezni ilyen ismerkedős programot. Régebben jelentkeztem többször is Veszprémben a randikávézó 7 x 7-es randijaira, de sosem volt elég számú hölgy. Úgy látszik a társkeresésre is érvényes a Budapest központúság.

 • Balázs küldte
  január 29. 19:57

  @Péter: társkereső programok Budapesten szoktak lenni kb 1-2 havonta. Nemsokára jön a következő is. Vidéken is lehet a közeljövőben, de a jelentkezők száma eddig kevés volt.

  2
 • Péter küldte
  január 29. 15:56

  Az, hogy bizonyos időközönként lennének ismerkedős programok, amikre előre regisztráció útján lehetne jelentkezni. Örömmel venném, ha vidéki nagyobb városokban is rendeznének ilyeneket, pl Veszprém, Győr, Székesfehérvár.

  2
 • Balázs küldte
  január 26. 18:00

  @Szilvia: sajnos azt, hogy ön melyik posztot olvasta el és melyiket nem, technikailag nehéz lenne lekövetni. Az új posztok vannak felül, így könnyű visszanézni, miket nem olvasott el. @Dávid: lejebb írtam, hogy a csevegő megújításra kerül az év vége fele. Abban benne lesz, plusz a lakat ikon, amit Krisztián írt.

 • Szilvia küldte
  január 26. 16:20

  Én nagyonörülnék annak, ha a fórumon látnám az olvasatlan hozzászólásokat, illetve, ha automatikusan oda ugrana, szeretek fórumozni, de sok időt elvesz ez az "ezt már olvastam?" ...... "igen.....sőt a másik hármat is...."

 • Krisztián küldte
  január 25. 22:32

  Dávid! Erre van a "lakat" a jobb alsó részen... ha rá kattintasz, nem ugrál a szöveg, amíg felfele görgetsz és az előzményeket olvasod!

 • Dávid küldte
  január 25. 21:45

  Ha lehet, azt szeretném kérni, hogy a Csevegőben, ha feljebb görgettem, mert meg akarom nézni, hogy miről megy a téma, akkor ne ugráljon az alsó sorra automatikusan, csak ha eleve ott állok. Na meg a beküldhető szöveg hossza túl kicsi, lemarad a mondandóm vége. Nem tudom, meg lehet-e ezt oldani, de nagyon segítene a használhatóságon. Köszönöm.

  1
 • Ilona küldte
  január 25. 19:45

  Elnézést, de azt hittem hogy az indító kérdésre kérik az építő jellegű fejlesztésre vonatkozó válaszokat. Nem arra ami teljesen evidens.... Férfi kezdeményez nő finom jelzéseket küld.... Aztán meglátják a felek hol találkoznak az "igények".

  7
 • Éva küldte
  január 25. 19:33

  Kedves István. Én minden levélre válaszolok. Többnyire ugyan elutasító a válaszom, de csak mert fiatalabbak / sajnos sokkal/ írnak. Mindíg igyekszem udvarias formában fogalmazni....

  2


Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Budapest

Budapest

1214

Rakéta utca 33.

+36 (1) 604 3102