Mi az ami megkönnyítené számodra a társkeresést itt az Első Találkozáson?

indította: Balázs
Lajos
Lajos küldte
december 27. 12:47

Szia Imre! Nagyon tetszik a javaslatod, hogy korlátozzuk az idősebbek keresési lehetőségeit. Én is felháborítónak tartom, hogy korlátozás nélkül megnézhetnek mindenkit. Csak azt kell eldönteni, hogy ki fogja felvállalni, hogy egyeseket kizár a keresésből. Talán hamarosan megjelennek hasonló javaslattal azok is, akiket csak túlsúlyosak, valamelyik nemzetiséghez tartozók vagy más bőrszínűek keresik fel. Már alig várom, hogy csak az irányított javaslatokat láthassam... Ez nekem is régóta kedvenc témám. Egyébként azt valahogy beállíthatod magadnak, hogy pontosan kik írhatnak neked...

1
Emese
Emese küldte
december 26. 22:50

Kedves Imre, Volt már egy rövidke topik erről: megtekintés: nem = érdeklődés! A nők nem csak azért néznek meg mert érdekled őket mint férfi. Én sok emberre, mind nőre mind férfire rákattintok -ha tudok- ha egy számomra érdekes naplót vagy fórum bejegyzést írt. Egyszerűen kíváncsi vagyok rá mint emberre.

3
Krisztina
Krisztina küldte
december 26. 22:36

@Gedeon: jajj, de örülök, hogy kitértél a maradék 20℅ra 😌 Olyan szomorú látni a nagy általánosításokat. Életem nagyon sok területén a 20℅hoz tartozom, így gyakran pont az általánosítást kell elfogadnom, átugranom. 🤨

1
Gedeon
Gedeon küldte
december 26. 22:21

@Imre: Nem akarlak elkeseríteni, de ez 20 év múlva is így lesz. Akkor a 60, 60+ plusz lesz aktív... Meg is fogják magyarázni, hogy az ötvenes pasik ratyik...🤷 A harmincas, negyvenes nők valóban idősebbeket keresnek, lehetőleg vitorlással.🤷 Természetesen ez nem mindenkire érvényes, de 80%-ban sajna igaz. Fel a fejjel, hajts a maradék 20-ra.😉

1
Kata
Kata küldte
december 26. 21:37

@Imre: Sajnos így van. Egyre több az érdekkapcsolat... 🙁😟 Egyre nehezebb kölcsönösen őszinte érzelmeken alapuló, tartós kapcsolatot találni. Ez már szinte minden korosztályra érvényes. Sok sikert! Találd meg életed párját!

1
Imre
Imre küldte
december 26. 21:24

@Kata: Köszönöm a tegeződést! Magam is megtapasztalom, hogy változott és változik a világ. Egyik szembetűnő dolog, hogy a buszon, vonaton, de még a szórakozóhelyeken is sokszor, minden ember az okostelefon képernyőjébe van mélyedve. Barátságok is leginkább érdekből születnek. Én azt gondolom, nem jó irányba történnek a jelenleg tapasztalható változások. De ez csak a saját - tehát szubjektív - véleményem.

2
Imre
Imre küldte
december 26. 21:20

@Krisztina: Üdvözlöm! Természetesen nem így gondolom. Az elmúlt másfél év során, ami alatt az oldalt használtam, ezt figyeltem meg, hogy jóval kevesebb korombeli hölgy keres fel, mint 50+ korosztálybeli, ezt szerettem volna megírni, és kíváncsi lennék mások tapasztalataira e téren.

Kata
Kata küldte
december 26. 21:19

@Imre: Kedves Imre! Tegeződünk itt. 😊 A korosztályodhoz tartozó lányok közül vannak akik a tehetős, vagy kifejezetten gazdag idősödő urakat részesítik előnyben és nem a saját korosztályukat. Így aztán a 30-as fiúknak is nehezebb társat találni. Ilyen lett a világ. Változtak az igények, érdekek ...😉😊

2
Krisztina
Krisztina küldte
december 26. 20:50

@Imre: Úgy gondolom, hogy az elfogadás is személyiségfejlődésünk része 😌

Krisztina
Krisztina küldte
december 26. 20:49

@Imre: Kedves, Imre! Azért nem keresnek a 30-as nők, mert az 50-esek keresnek? Ugye nem így gondolod?

1
Imre
Imre küldte
december 26. 20:44

@Kata: Üdvözlöm! Köszönöm az egyetértést. Én is hallottam, és könyvben is olvastam arról az Ön által is megemlített tendenciáról, hogy a 50 - 60+ korosztály férfi képviselői a 20 - 30 - as korosztály hölgy képviselői között keresgélnek. Én ezt személy szerint egyáltalán nem tartom normális dolognak, hogy egy - írjuk le - idős úr az unokája korosztályából próbálkozzon magának párt keresni. Sőt, egyenesen beteges dolognak tartom. Ezért gondolom azt, hogy nagyon is elkélne egy olyan szűrőprogram, amely mindenki számára kizárólag a korban hozzáillők (e téren legfeljebb átlagban +- 10 év korkülönbséget tartok még normálisnak és elfogadhatónak) közül keresgélhessen társat.

Imre
Imre küldte
december 26. 20:38

@Emese: Üdvözlöm! Egyenlőre még csak megnéznek, aztán látják, hogy a 30 - as korosztályt képviselem, így tovább állnak. De nekem zavaró, mert az én korosztályomhoz tartozó hölgyek viszont alig - alig keresnek fel. Ha ide lehetne képernyőképet küldeni, akkor szívesen beillesztenék egyet, hogy megmutathassam.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország