Mi fog meg egy társkereső adatlapon először Titeket?

indította: Krisztina
Hajnal
Hajnal küldte
június 19. 20:51

@Norbert: nem várom el senkitől, hogy kitörölje a múltját. Nyilván én sem tudom, a múltam is hozzám tartozik. Azt viszont igen, hogy feldolgozza a múltbéli sérelmeit. Hiába a szerelem a legjobb gyógyszer, ha vki felől a negatívum áramlik felém, megakadályozza annak létrejöttét. Mint ahogy Emma Thomson is mondta: ha folyton sírsz senki nem fog veled kufircolni. Esetleg úgy tudnám ezt elképzelni, hogyha vkit már régóta ismerek és kötődöm hozzá, a szeretetem képes gyógyítani. De ez semmiképpen nem vonatkozik egy új ismeretségre.

Hajnal
Hajnal küldte
június 19. 20:51

@Norbert: nem várom el senkitől, hogy kitörölje a múltját. Nyilván én sem tudom, a múltam is hozzám tartozik. Azt viszont igen, hogy feldolgozza a múltbéli sérelmeit. Hiába a szerelem a legjobb gyógyszer, ha vki felől a negatívum áramlik felém, megakadályozza annak létrejöttét. Mint ahogy Emma Thomson is mondta: ha folyton sírsz senki nem fog veled kufircolni. Esetleg úgy tudnám ezt elképzelni, hogyha vkit már régóta ismerek és kötődöm hozzá, a szeretetem képes gyógyítani. De ez semmiképpen nem vonatkozik egy új ismeretségre.

Norbert
Norbert küldte
június 19. 08:12

@Hajnal: Ezzel teljesen egyetértek,nem kell a múltbéli sérelmeinket a másikra kivetíteni,de ahogy Caremell ís énekelte a szerelem az egyetlen lélekdonor,és ebben valahol ott az igazság,azt nem lehet elvárni másoktól hogy a múltat törölje ki.Persze ha csak siránkozni tud és csak a volt exének a hibáiról tud beszélni és összehasonlít az nem egy jó kezdet,de azt hiszem hogy egy kis odafigyeléssel és törődéssel,sikerülhet egy életre szóló kapcsolatot kialakítani és ugye ez lenne a cél.Az emberek tökéletlenek,de az emberek azért vannak egymás életében hogy erősítsék a másik gyengeségét és támogassák őket,vagy legalább jó lenne ezt hinni.

Hajnal
Hajnal küldte
június 18. 21:22

Szia Norbert! Úgy gondolom, én tudok viccelődni, tudok jó társaság lenni vkinek, aki ismerkedni szeretne velem, fel is tudom vidítani. Arra is képes lennék, hogy egy új embert beengedjek az életembe, hiszen ezért vagyok itt. De! Nem tudom, meg tudnék-e birkózni egy idegen ember úgymond talpraállításával. Sztem ez meghaladná a képességeimet. Főleg, ha a másik fél részéről azt látom, hogy nem érdeklődő irányomban és nem figyel rám. Hiszen én is fontos vagyok saját magamnak annyira, hogy nem megyek bele olyan szituációkba, amiben rosszul érzem magam. Az excsajok szellemével meg végképp nem akarok megküzdeni. Az nem az én feladatom. Ha vkinek nincs hite abban, hogy nem minden nő egyforma és dédelgeti a múltbéli sérelmeit, azzal nem tudok mit kezdeni.

Norbert
Norbert küldte
június 18. 15:30

@Hajnal: Szia,mint ahogy egy kibicnek semmi sem drága ezért én is megosztanék ezzel kapcsolatban egy gondolatot,azzal egyetértek hogy ne adja,ne írja ki hogy milyen sérelmek,bánat érte az embert,addig amíg a másikat nem ismertük meg.Természetesen az jó ha informál hogy mi a helyzet,hogy van egy gyermeke,kutyája,hobbija.De én azt hiszem hogy ezekkel a gondokkal megküzdeni egyedül sokkal nehezebb és talán pont te kellesz ahhoz hogy az a másik ember talpra álljon.Persze kicsit ismeretlenül is bántó lehet,hogy kvázi te csak a harmadik lehetsz.Egy gyermek ilyen szempontból gondot jelenthet,de ezt e kell vállalni.Ezért még nehezebb megismerni valakit.Akinek meg kell küzdenie a gyermeke ellátásáért,az exével való vitákkal,a bánattal.Nehéz még egy embert beengedni az életünkbe,de ha nem vállalunk kockázatot akkor nem is nyerhetünk,

Csaba
Csaba küldte
június 03. 23:40

Helyesírás, igényesség, intelligencia, illetve az is tetszik, ha finom, alig észrevehető utalást tartalmaz az adatlap az hangulatosség megélésének igényére is. Nőiesség, bármit is jelentsen ez. Finom humor. Önálló gondolatok. Ki nem állhatom az idézeteket, vörös vonalon túli A kis herceg, meg minden, ami Coelho.

Magdolna
Magdolna küldte
május 27. 05:10

@Lajos: Ahha, 😀 Szóval gyakorlatilag így nyílvánul meg az ominózus elmélet, miszerint Kiscsikó "Optimistán, bizalommal, elöre tekintve..." ismerkedik a mindennapi életben. Köszönjük 😀

Hajnal
Hajnal küldte
május 24. 13:07

@Lajos: értem… belekötözködtél a bemutatkozásába. 😬 De akkor türelmesnek kell lenned, ott van neki a gyerek… a kutya… meg még ki tudja ki/mi, nem ér rá irkálni. Lehet már a garázst is készíti elő neked. 😂

1
Lajos
Lajos küldte
május 24. 08:51

@Hajnal: Én egyszer találkoztam egy bemutatkozó szöveggel, hogy: Van gyerekem és kutyám is. Nálam csak harmadik lehetsz..." Nem pontos az idézet, de kb. ez volt leírva. Írtam egy szép elsö levelet, hogy megismerkedésünk után akkor a garázsban kell aludnom is...? Még várom a választ...

Lajos
Lajos küldte
május 24. 08:48

@Hajnal: És én még hozzá sem szóltam...

1
Hajnal
Hajnal küldte
május 23. 22:59

Most már ki vannak forgatva a szavaim, de nem írom le még egyszer, amit már leírtam.

Lili
Lili küldte
május 23. 00:49

@Hajnal: értelek. De szerintem, akinek gyereke van, azoknak mindig a gyerekei állnak első helyen. És ez természetes. Nyilván, ha téged jobban megismer, te is fontos leszel számára.

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország