Miért hívják sokan a párjukat KICSIM-nek ?

indította: Péter
Reni
Reni küldte
június 07. 15:39

Kedves Matild az megint más, hogy eladóként hogy becézted a vevőket🙂de László az ismerkedés fázisában történő becézgetésről alkotott véleményt.

1
Matild
Matild küldte
június 07. 11:28

@László: Cáfolni szeretném a leírtakat. Én hosszú évekig kereskedelemben / maszeknál butikban dolgoztam. Ahol is a kedves vevőket nem név szerint hanem drágámnak , kedvesemnek szólítottam. Senki soha nem reklamált érte! Ez oly módon rögzült hogy a mai napig a számomra kedves embereket becézve szólítom.Elfogadja mindenki.Nem sértek vele személyiségi jogokat!- De én már őskövület vagyok Hála Isten!!!

Reni
Reni küldte
június 02. 21:54

A becenevek jók, bensőségesek, csak nem mindegy, hogy a kapcsolat melyik fázisában kerül rá sor. 🤷‍♀️😉

Anita
Anita küldte
június 02. 18:46

Ez a bejegyzés véletlenül került ide :)

Anita
Anita küldte
június 02. 18:46

Nem is tudom. Nekem személy szerint olyan érzésem van tőle, hogy általánosítanak, egy vagyok a sok közül. Nem szeretem a drágám, kedvesem megszólítást sem. Én azt szeretem ha a nevemen szólítanak, vagy egy olyan becenéven, ami csak az enyém.

Carmen
Carmen küldte
június 02. 05:52

Ezt én sem értem. Talán mert sokan azt hiszik ez egy kedves megszólítás de nem az. Ahogy a csajszi sem az. ☺️

1
Reni
Reni küldte
június 01. 15:27

Igy van Laci, örülök, hogy ezt olvasom egy férfitől😊

Emese
Emese küldte
június 01. 15:17

Ebből is látszik, mennyire másfélék vagyunk... Engem a "szivem" nem ijesztett volna meg, maximum meglepett volna. Ez esetben, ha úgy gondoltam volna hogy korai, megkérem hogy ne használja még ezt a szót... és az ismerkedés megy tovább. Mindig van akivel hamarabb elszalad a ló, ez természetes. Arra viszont vigyázni kell hogy ne csak szép szavak legyenek, hanem tettek is melyek alátámasztják hogy az illető érdeklődése hiteles, komolyan gondolja.

1
László
László küldte
június 01. 14:26

@Reni: Kedves Reni,igazad van és egyetértek veled. Szerintem is túlzás az 5-ik üzenet után szívemnek hívni valakit Azt csak akkor lehet megtenni ha már régóta ,több ideje van együtt két ember,és ismerik egymást eléggé Pár nap után nem illik és nem szabad sem drágámnak,sem szívemnek hívni valakit,mivel kezdeti fázisban van az ismerkedés,így az csak többet ront a helyzeten mintsem előre mozdítaná a dolgokat Hiszen az ismerkedés kezdetén még semmit sem tudunk arról akivel beszélgetünk Így szerintem a kezdeti üzenetváltás és ismerkedés elején kell lennie egy határvonalnak amit nem lenne szabad átlépni És nem csak akkor,hanem ha a kezdeti ismerkedés után kialakul a közös vonzalom és lesz folytatása a dolgonak akkor is be kell tartani egy bizonyos határt,és ügyelni arra,hogy mit is mondunk a másiknak.

Reni
Reni küldte
június 01. 10:56

Igy van Mária. Pár hónappal ezelőtt rám irt valaki, kép alapján szimpatikus volt és aminek a legjobban örültem(volna) mindössze 25km re volt tőlem. Jött az első üzenet, szimpi, normális... Az 5.ik üzenetbe azt irta nekem, h Szivem.... Na itt nekem szakadt a kötél és ez nagyon elkeserítő,mert minden ilyen alkalom után reményvesztettebb leszek. Szóval tisztelt férfiak ne rohanjatok előre, mert a saját esélyeiteket (is) rontjátok.

1
Mária
Mária küldte
június 01. 09:14

@Tünde: semmi baj a kicsim megszólítással amikor már ismerjük egymást és kialakult egy érzelmi kötődés. És ebben tökéletesen igazad van, ha még soha nem láttuk egymást, ne adj isten első levelet ír, és kicsim a megszólítás, háááát..... finoman szólva, feláll a hátamon a szőr!

László
László küldte
június 01. 07:43

ista megközelítése is lehet a dolognak. (Gyengébb "idegzetűek" inkább ne olvassák tovább a bejegyzésemet!) Amikor a nő mondja a fiújának az beszédes is lehet. A fiú kezdhet gondolkodni, hogy akkor kit nevezhet az illető óriásomnak, angyal bögyörőmnek, ideál(is)omnak, stb. Az exem édesemnek is hívott. Felvetődik a kérdés, hogy milyen ízűt kóstolhatott még ezen kívül? (Én előre szóltam, hogy csak erős "idegzetűeknek" szól a bejegyzésem.😘)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország