Miért jelent sokaknak problémát, ha egy nőnek tetoválása van?

indította: Margit
József
József küldte
március 25. 22:49

1-2 igényes, kisebb és ízléses darab még elfér, de a mesenyomdát hagyjuk már kérem :) A tetoválások nagy részéből ki se tudom hámozni, hogy mit akar ábrázolni. Inkább az érzelmi intelligenciáját és a személyiségét csiszolja, valamint tornázzon és adjon magára külsőleg (Ruha, smink, haj). Azzal egy nőies külsőt és kisugárzást fog elérni. Az sokkal vonzóbb szerintem egy férfi számára.

1
Imre
Imre küldte
március 16. 20:08

Részemről ehhez nagyon röviden és velősen annyit tudok hozzáfűzni, hogy az ember teste nem szőnyeg, hogy annak valami mintásnak kellene lennie. Mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 16. 14:16

@László, ezt rosszul tudod. Sokkal régebb keletű a tetoválás, ha nem is nézzük Ötzit ( az Alpokban talált férfi múmiát, ami több mint 5000 éves), vagy az ősi, törzsi tetoválásokat, amik a törzsi hovatartozást, rangot volt hívatott jelezni, akkor is a nyugati kultúrákban az 1600-as években a tengerészek voltak akik "elhozták" a tetoválást. De nem is ez a lényeg. Ez is, mint bármi más... pl. a kigyúrt test, vagy a smink. Van akinek tetszik, s van akinek nem. Ízlések és pofonok.🙂 Ahogy @Irén fogalmazott: "...elég sok mindenből problémát csinál több társkereső is."

2
László
László küldte
március 16. 12:23

Csaó,a tetoválást a "börtönben ülök" kezdték el még valamikor a 1800 években, nagyon behódítva az egész világot,néhány tíz éve a Nők is elkezdték ezt csináltatni ,van akinek bejön de van akinek nem. A saját ízlésemet nézve nekem nem jön be lehet akár milyen"Boba Nő".

1
Nikolett
Nikolett küldte
március 14. 11:19

Nekem van. :) Ha el utasít valaki ez miatt az legyen ő baja egy érdekes nőt enged el akkor. Engem sose zavart ismerkedésnél hogy valakinek van vagy nincs ő bőre azt csinál vele amit akar.

1
Norbert
Norbert küldte
március 14. 10:47

Szerintem inkább az alakformálás díszíti az embert, nem a tetoválás. Magamnak nem kéne, hogy valakin elfogadnám-e, az a körülményektől függ, tartalom, méret, mennyiség, esztétikai érték, stb.

1
Irén
Irén küldte
március 14. 07:46

Sziasztok! Én is ismerek olyan embert, aki élből elutasítja azt az egyént akin tetoválás van. Le is döbbentem mikor ezt megtudtam tőle, hiszen simán lehet hogy egy értékes, jó embert enged el maga mellett az előítélete miatt. Én sem vagyok pl. oda a tetoválásokért, de ennek ellenére nem aszerint ítéletek meg valakit, hogy van-e rajta, vagy nincs. Amúgy meg olvasva ezt a fórumot, elég sok mindenből problémát csinál több társkereső is. Pl. gond ha egy fiatal a szüleinél lakik, vagy ha valaki kutyust, cicust tart a lakásban, (allergia esetén ezt megértem) vagy hogy ki milyen zenét hallgat, filmet néz, stb.. Ezek szerintem többnyire csak mondvacsinált okok, és kifogások az adott illető felé. Mert véleményem szerint ha valaki igazából érdeklődik egy másik egyén iránt, akkor nem hiszem hogy ezekből a dolgokból problémát kellene csinálnia. Legalábbis ha nekem valaki nagyon tetszene, mind külsőleg, mind belsőleg, akkor nem igazán tudnának ezek a dolgok zavarni. Meg aztán úgy vagyok vele, hogy az életben sok mindent meg lehet oldani, ha azt közösen mindkét fél igazán akarja. Szóval kedves Margit én úgy gondolom, hogy aki igazán fog érdeklődni irántad, az Téged fog nézni/látni, és nem azt hogy milyen tetoválás van rajtad. Azzal együtt fog elfogadni.

3
Szilvia
Szilvia küldte
március 14. 00:27

Sziasztok! Az a lények hogy nektek tetszik magatokon a motívuma vagy a jelentése miadt. Rajtam még nincs de egyet tervezek csináltatni majd. Nem zavar ha máson van nincsenek előitéleteim ezzel kapcsolatban. Ez is már olyan dolog mint a rövid vagy hosszú haj. Kinek mi ...

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
március 13. 19:01

Szia. Rajtam is van tetoválás, de én ilyen problémába még nem ütköztem. Inkább kérdésekkel találkozom: miért?, miért ezt a mintát?, mit jelent?, stb. Akinek nem tetszik... így járt. Nem tudom meggyőzni, nem is vagyok hivatott. Ha a tetoválást nézi, s nem a tetoválás mögötti embert, értéket, az az ő vesztesége, s nem is pazarlok rá időt, mert nem tud engem elfogadni olyannak, amilyen vagyok. Eleve művészlélek vagyok, s számomra a tetoválás egyfajta kifejezésmód. Hogy saját magam idézzem: "... szeretem ezeket az alkotásokat és nem csak azért mert engem is díszít egy minta, hanem mert mint művészet tetszik. Valahogy úgy tekintek rá mint egy képre...egy kép ami kifejezi érzéseid, emléket állít, vagy épp célt mutat... viszont mint 'da Vinci alkotásainál... igazi jelentését csak te érted, s a beavatottak..." "... vallom, hogy a divatból tetováltatókon túl, van egy olyan szegmens akiknél jelent is valamit a minta, amit magukon viselnek."

1 2
Margit
Margit küldte
március 13. 15:54

Tetoválásaim vannak és sok emberben ez előítélet.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország