Miért keres a legtöbb nő magas férfiakat, még az alacsonyabb nők is?

indította: Jenci
István
István küldte
június 26. 08:00

Erre a kérdésre csak 18+-os választ tudnék adni, ami miatt rögtön kitiltanának a Naprendszerből is!

Jenci
Jenci küldte
május 09. 14:31

Aki nem tud táncolni, az nem tud, de ha valaki tud, az mindent megold😉 @László:

Ildikó
Ildikó küldte
május 08. 09:18

Érdekes ,érzékeny téma. Nem vagyunk egyformák és a vonzás törvénye sem azonosan működik. Szerintem ez pont így jó. Én az átlagosnál alacsonyabb vagyok mégis a magas férfiak tetszenek, ez van. Viszont van barátnőm akinek a férje alacsonyabb tőle és mégis jól megvannak.

1
Erika
Erika küldte
május 08. 08:05

Szerintem a magasság nem mérvadó, legalábbis nálam a humor, az őszinteség sokkal többet jelent. Lehet 180,190 cm magas a férfi ,ha nem passzoltok gondolkodásban.

Csilla
Csilla küldte
május 08. 07:55

Sosem volt szempont a magasság.

Zoltán
Zoltán küldte
május 08. 06:49

@Emese: Hát pedig hidd el hogy van. 😏Nekem New Rock csukáim vannak. ❤️Tettem is volna fel képet, de admin néni/bácsi nem engedélyezi. Amúgy meg női csukákban járok. De itt egy link. Ha érdekel... https://www.metal-shop.hu/p/51118-new-rock-cipo-272-s2-itali-negro/

Emese
Emese küldte
május 08. 01:12

Sosem láttam még 11 cm magas férfi platformos bakancsokat. Az biztos hogy Zoltán megoldotta a hiányzó centik kérdését. 😀

Zoltán
Zoltán küldte
május 07. 20:37

Még annyit hozzá szeretnék tenni, hogy Én kb. 175 cm magas vagyok. Fogjuk rá hogy átlagos. Nekem pont ezért platformos bakancsaim vannak. Én 11cm-el a föld felett járok. 😁Viszont általában és talán ez végett, magasabb barátnőim voltak. Nem sokkal, 4-5cm-el.Csukában úgy is magasabb voltam. De egy hosszú comb, melynek felfedezése során, túlélő felszerelést kell vinnem magammal, hogy nehogy éhen haljak, mire végig érek... 😊😊Ohhh! Hát kell ettől csodálatosabb... 😁😁

István
István küldte
május 07. 18:56

@Éva: Akkor csak én nem voltam szerencsés...😄 Amúgy sem azt írtam, hogy minden nő, hanem általában. De elég lesúlytóan tudnak erről véleményt alkotni néha..🙄

László
László küldte
május 07. 18:18

Próbáljon táncolni egy 170 cm magas pasi egy olyan hölggyel, aki 180cm magas és 10cm tűsarokkal van alátámasztva. A 170 cm magas pasinak nem lesz egyszerű. Még egy 185 magas pasas is bajban lenne. Ha a nő magassarkúban kb 10 centivel alacsonyabb a pasinál, akkor kb. egyezik a lépéshosszuk. A mozgásuk harmonikus lesz. Csak nézd meg a versenytáncosokat.

2
Matild
Matild küldte
május 07. 16:29

@István: Van egy jó mondás! Egyik hozzám képest jóval magasabb kedves ismerősöm mondta. Arra reagálva hogy olyan földszintes vagyok hozzád képest, hogy a honod alatt tudnék sétálgatni! Válasz: "JÓBÓL CSAK KEVESET!!!!"Ezért a mondatért nem mérvadó nálam egy férfi magassága!!!🤭De az arányok kevésbé szembetűnő arányok vonzóbbak.

Emese
Emese küldte
május 07. 14:49

Mah, nem sok értelmét látom ezen vitatkozni. Az antropológiai kutatások szerint a nők általában náluk magasabb, harmonikus testalkatú, dús hajú, szimmetrikus arcú férfiakat keresnek míg a férfiak szintén ugyanezt a tulajdonságokat - mint harmonikus nőies alak, dús haj, szimmetrikus arc- keresik a náluk alacsonyabb nőkben. Elvileg. Aztán jön a valóság! Megismerkedsz egy alacsony férfival/magas nővel, aki túl kövér/sovány, kopasz/ősz stb. de megfog benne valami és kis idő után már észre se veszed hogy nem az "ideálod" .

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország