Miért tűnt el a romantika a társkeresés során?

indította: Lili
Zsolt
Zsolt küldte
március 12. 12:58

Hát igen Bár szeeintem a legjobb Döntés az ha közösen beszélik meg hova üljenek be az első randin . Lehet hogy nincs benne olyan. Nagy meg lepetés De legalább lássa a másik fél hogy az ő véleménye is számit. @Lili:

Lili
Lili küldte
március 09. 22:51

Úgy tűnik, nincsenek érdekes témák, mert az emberek nézelődnek, de nincs véleményük. Pedig, ha a fórumokon is beszélgetünk, akkor könnyebb ismerkedni is. Nemcsak a romantika tűnt el...🤭

2
Éva
Éva küldte
február 20. 10:20

@Miklós: Szia! Van benne igazság!

Emese
Emese küldte
február 20. 09:33

Üdv (Sokadik) Péter! 😀 Látom visszatértél köreinkbe! Tényleg nagyon kevesen vagyunk ki fórumozunk vagy csetelünk, nem értem miért pedig egy remek eszköz lenne (jobban) megismerni a másikat.

1
Emese
Emese küldte
február 08. 13:59

Számomra a romantika fontos mind a megismerkedésnél, mind később, a már kialakult kapcsolatban. Sajnos sokszor a szürke mindennapok hatására a romantika eltűnik a kapcsolatból pedig fontos lenne hogy a nő 50-60-70 évesen érezze a tiszteletet, az odafigyelést amit férje mutat iránta. (Fordítva is igaz.)

2
Lili
Lili küldte
február 08. 12:24

Az illemszabályok, az udvariasság alap dolog... A Valentin-nap meg egy régi romantikus kelta ünnep, csak mára reklámfogás vált belőle.

3
Lili
Lili küldte
február 08. 12:21

@Csilla: szerinted miért nem kell a társkereséshez? Ami egyébként összetett fogalom. Szerintem már az üzenet, amit a férfiak írnak, az sem mindegy, hogy milyen stílusú. Aztán a randin sem mindegy, hogy egy mekibe ülsz be vagy egy kicsit színvonalasabb (nem drága) helyre... Nem beszélve arról, hogy néha jól esik virágot kapni.😉

2
Csilla
Csilla küldte
február 07. 21:55

Társkeresésbe nem kell romantika, de a kialakult kapcsolatba annál inkább :)

2
Emese
Emese küldte
február 07. 12:32

Kedves Zoltan, mit mondjak Borika neni tapasztalatara? Egyreszt o 60 evvel ezelott volt fiatal en meg 30 evvel ezelott, nagy kulonbseg. A masik kulonbseg hogy o Borika en meg Emese vagyok. Nekem nem hozott tomkeleg ferfi tomkeleg viragot de akik igen, azoknak megkoszontem es nem szorakoztam veluk. Az udvariassagrol: hat igen, alapvetonek kellene lenni az illemszabalyoknak de sajnos, mint Eva is irta, a fiatalabb korosztalyok mar egyaltalan nem tartjak kotelezonek oket... vagy a lanyok azzal a felkialtassal " Nekem is van kezem!" haritjak el az ajtot kinyito mozdulatot es nem ertekelik a romantikus/lovagias gesztusokat... de most nem ez a tema. Szerintem e teren is igaz: minden zsak megtalalja a foltjat. A romantikus beallitasu ferfi megtalalja a hasonlo not es a kevesbe romantikus is ratalal hasonlo parjara.

2
Lajos
Lajos küldte
február 07. 10:10

Szerintem azért tünt el a romantika a társkeresésböl, amiért maga a társkeresés is eltünt. Ez nem társkeresés, ismerkesdés, hódítás, elcsábítás, ami itt folyik. Egyszerüen válogatás a készáru között kihagyva az ismerkedés egyik legérdekesabb részét... Olyan ez, mintha összehívnám a rokonságot és meginnánk a reggeli pálinkát disznóvágás elött, pedig csak a henteshez megyek két kiló sütnivaló kolbászért. Lesz mit fözni, de a disznóvágás minden romantikája nélkül... @Emese, én az alapvetö illemszabályokat nem sorolnám a romantikához ahogy a Valentin napot sem....

4
Éva
Éva küldte
február 07. 08:39

@Emese: Szia Emese!😊 Ez így van ahogy leírtad,s igen még nem veszett ki a romantika. Igenis vannak még romantikus férfiak,akik még most is kinyitják előttem az ajtót és kedves szavakkal előre engednek. Aztán van a másik véglet,ezt inkább a fiatalabb generációnál tapasztaltam.Látja szeretnék bemenni egy üzletbe pl,s inkább nekem jön,hogy előbb jusson be vagy ki vagy a bejárati ajtón..🤣🤣🤣🤣Erre is volt több esetben példa.És olyan emberke is volt,aki majdnem fellökött🤣🤣🤣🤣

1
Emese
Emese küldte
február 06. 23:19

15 éve randizgattam utoljára, nemrég újrakezdtem. Szerintem nem halt ki a romantika, vannak még férfiak akik így viselkednek. Sokan félnek kimutatni ezt az oldalukat, lehet azt gondolják hogy már nem divat. Nője válogatja, igaz a kor is számít. Az én korosztályombeli nők még úgy nőttek fel hogy virágokat kaptunk, kiérdeklődőák előttünk az ajtót, lesegítették a kabátunkat... Számomra szép gesztusok és a férfiak szívesen viselkednek így ha látják hogy a nő értékeli őket.

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország