Mik a legfontosabb értékek, amikben egyezni kell szerinted két ember között?

indította: Évi
Zoli
Zoli küldte
június 17. 18:00

@Lajos: Megnyugodtam. Zoli

Lajos
Lajos küldte
június 17. 17:22

@Zoli: Szerencsére én nem aggódok annyira. Az én képeim csak elrettentö példának vannak fent...

1
Zoli
Zoli küldte
június 17. 16:20

@Lajos: Látod te is vigyázhatnál jobban magadra. Tudod, ami kikerül a netre, az már nem tűnik el onnan, ez alól a te képeid sem kivételek. Valóban veszélyes világban élünk. Zoli

1
Lajos
Lajos küldte
június 17. 11:18

Nem akartam ekkora hullámokat kavarni. Én csak megértem Csabát teljes mértékben. Ki kell adnia fotóval a privaciját, mások más társaságból megismerhetik a kilétét (sajnálom, hogy ez meg is történt). Most háttérhatalmak ellopják a saját levelezését..., az én zsebkendömröl nem is beszélve... Sajnos ilyen veszélyes világban élünk...

1
Zoli
Zoli küldte
június 17. 10:48

@Csaba: Lajos ilyen, egy csodálatos színfolt itt a társkeresők szürke tömegében. Zoli

1
Csaba
Csaba küldte
június 17. 10:17

@Lajos: Ez szerintem mellé ment. Van itt olyan, akit más társaságból személyesen ismerek. Küldtem neki itt üzenetet, belépett, nem válaszolt. Felhívtam, majd mondja, nem látja az üzenetet. Screenshot-ot is cseréltünk e-mailben, s valóban. Nem elutasításról van szó. Lehet, nem kellene olyasmiről véleményt alkotnod, amelyről nincs elegendő információd. De tudod, a szólásszabadságba ez is belefér.

1
Lajos
Lajos küldte
június 17. 10:11

@Csaba: Igazad lehet. Nekem korábban valaki innen a fórumról a papírzsebkemdömet lopta el pont akkor, amikor nagyon sírtam egy elutasítás miatt...

Csaba
Csaba küldte
június 17. 09:57

@Emese: Írtam Neked a belső levelezésben. Megkaptad? Nem is annyira a tartalom most a lényeges, hanem olyan érzésem van, Balázs azt a látszatot kelti, mintha elküldtem volna a levelet, a címzett nem olvasta volna azt, miközben szerintem a címzetthez nem jutott az el. Ez annyiban probléma, hogy válaszoltam valakinek, aki nem kapja meg a választ, így azt a hatást kelti, mintha figyelmen kívül hagytam volna a levelét.

Emese
Emese küldte
június 16. 23:13

Oscar Wilde mondta: sose vitatkozz idiótákkal! Lehúznak a saját szintjükre és ott megvernek a tapasztalatukkal. Az "idióta" iskolai képzettségtől függetlenül értendő.

3
Csaba
Csaba küldte
június 16. 22:14

@Zoli: Az Antarktiszra menekült a kánikula elől. :)

1 1
Zoli
Zoli küldte
június 16. 22:03

@Lajos: Kedves Lajos, "Csak azon gondolkodom a hosszú téli estéken" Csak úgy mellékesen szólok, hogy nyár van, ráadásul az év leghosszabb napjai. Zoli

1
Csaba
Csaba küldte
június 16. 21:16

@Évi: Ezen gondolataid egy részével egyetértek. Ugyanakkor nem lesz értékesebb egy hozzászólás a modorosságtól. Elképedve látom fórumos hozzászólásokban a kedves X Y megszólítást. Ez nem egy magán levelezés, hanem egy fórum, amelyen elhangzanak vélemények, a modorosság pedig csak a zajt növeli. Felesleges giccsnek tartom. Hasonlóan ahhoz, hogy egyesek úgy érzik, minden mondatuk elejére oda kell biggyeszteniük a „szerintem” vagy „szerény véleményem szerint” idegesítő szófordulatot. Ha én írom, s nem mástól idézek, csak nem vagyok annyira skizofrén, hogy valaki más véleménye szerint írom a hozzászólást, nem? :) Ez éppen olyan, mint az AI-nak megköszönni a választ, ami csak arra jó, hogy számítási kapacitást és hálózati sávszélességet foglaljon a semmiért. Sohasem állítottam, hogy a gondolataim tévedhetetlen igazságok, de nem megyek bele abba a bárgyú kommunikációba, hogy minden mondatom a „szerintem” szóval kezdődik. Akkor értékesebbek lesznek a gondolataim? Ez képmutatás. Nézd, őszintén leírtam a gondolataimat az őszinteség és a nők általam gondolt viszonyáról, erre éppen az történt, amire számítottam, amiről írtam. Nevezzük akkor véletlen egybeesésnek? Elszigetelt esetnek, mint a bevándorlók által elkövetett merényletek? Miért várod tőlem, hogy belemenjek a valóságtagadás nevű játékba? Helyes, hogy van saját nézőpontod! Érvelj mellette, ismertesd azt, abból lesz parázs vita, ami szerintem jó - látod, micsoda fejlődésen mentem keresztül? -, hiszen ezáltal tanulunk egymástól. Fontos, hogy a vita nem veszekedés, s ne is keverjük ezeket össze egymással. Olyan nem nagyon van, hogy kinek van igaza, mert az kinek-kinek a saját axióma-rendszerétől, világlátásától függ. Akik más szemüvegen át, más vetületét látják a valóságnak, azok mást fognak gondolni ugyanarról a komplexitásról. Mást értünk szavak, fogalmak alatt, más a hangsúlyos, más a lényegtelen, más a fontos. Ezért nem egyszerű ez.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország