Mikulás társkeresős Randis Kirándulás 2021.12.04.-én Pilisszentlászló

indította: Éva
Éva
Éva küldte
november 30. 22:47

@László: És a jó kis házi kálbász és szallonná is milyen fenséges volt. Disznóvágásnál én fűszereztem a kálbászt🤣 A fokhagymát azt nem én gyártottam,de a többit igen 🤣

Éva
Éva küldte
november 30. 22:44

@Ágnes: Szia Ágika!🤣 Kavargattunk renedesen két pálesz között🤣 Nem mi szédültünk el,hanem a fakanál🤣

Éva
Éva küldte
november 30. 22:40

@László: Szia! Ki tudja,nem láttuk mit csináltál vacsora után🤣 Béla bá is megnyalhatta a 21. ujját, vacsora után egy kisidőre eltűnt🤣

László
László küldte
november 30. 18:03

@Éva: A 21.-et? Azért azt nem.

Anita
Anita küldte
november 30. 15:58

Sziasztok! Amellett h jo draga, a Spartakus osveny eleg bator valasztas ismerkedos randinak, foleg ilyen idoben. De ha az a cel, h csak a sportosabb egyedek jelenjenek meg, akkor ok. Szoval vigyazzatok magatokra nagyon!

1
Éva
Éva küldte
november 30. 11:19

@Lajos: Szia! A lányok sok tejet ittak😁

Ilona
Ilona küldte
november 30. 04:38

@Lajos: 🤭😅😄😂🤣

Lajos
Lajos küldte
november 29. 22:52

És a lányok mennyit ittak? A 21. szerintem nem egy ujj volt...

Éva
Éva küldte
november 29. 22:41

@Judit: Szia! És ha tudnád,hogy a fiúk a pöri után a 21. ujjukat is megnyalták annyira finom lett.🤣

Éva
Éva küldte
november 29. 22:37

@László: Apukád füle búbja 2019-ben🤣 Mennyit ittál Laci? 🤣

1
Éva
Éva küldte
november 29. 22:32

@László: Szia! Lacika,elhagytad a Cavintonod?😂 Szóval ki öregszik?🤣 2019-ben hagytam el a párom,akkor még nem mehettünk mi négyen Mindszentkálára😊 Tavaly Augusztusában voltunk🤣 Látod Béla Bá pálinkázott és te nem emlékszel az időpontra mikor voltunk🤣 Nem baj kérdezz én segítek visszaemlékezni mindenre🤣

1
Judit
Judit küldte
november 29. 19:27

@László: 😊😄 Igen???!!🤔akkor a kolbászos lecsónál dőltem volna el..

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország