Milyen a szerelmes férfi és milyen a szerelmes nő?

indította: Balázs
Péter
Péter küldte
október 15. 08:12

Az tény és való, hogy a férfiak... frászt, csak a pasik (sic!) sokkal inkább konfliktuskerülők, mint a nők. Nehezebben jön ki a szájukon, kényelmetlen azt mondani, hogy "bocsánat, én nem téged kereslek" és ezért vagy valami ködösítéssel próbálkoznak, vagy egyszerűen elpárolognak. De szerintem olyan igenis van, hogy nincs meg a szikra, nem stimmel a kémia. Azzal sem értek egyet, hogy a szikra meg a kémia csak tiniknek, fiataloknak való. Lehet hogy naív vagyok és bután hangzik, de én személy szerint nagy adománynak érezném, ha még egyszer mondhatnám, hogy igen, a szikra átpattant, és nem józan mérlegeléssel, észérvek alapján, hanem ifjonti hévvel, szikrától lángra gyúlva ölelhetnék újra valakit. Lehet hgy a hév ifjonti lenne, de attól még nem érezném magam újra tininek (nem is szeretném). Hiszek abban, hogy lángra gyúlni nem csak a botor fiatalok kiváltsága. Ha van bennünk elég spiritusz, hogy MERJÜNK ilyen korban is szeretni, akkor elő azzal a szikrával! 😇

1 2
Emese
Emese küldte
október 15. 02:42

Szikra vagy kémia vagy affinitás... bárhogy hívjuk... mindegy. Valakit megismerünk, elkezdünk találkozni, jobban megismerni egymást hogy megértsük: összeillők vagyunk-e? Lehet hogy már az első alkalmakkor van valami ami nem tetszik/nem elfogadható stb. az egyik részről. Lehet hogy jóval később. Ez nem az illető hibája, Logikailag megmagyarázhatatlan miért tetszik vagy nem tetszik valaki. Emiatt megsértődni felesleges. Lesz más akinek pont mi vagyunk az ideál. Szóval szerintem nem kifogás kimondani: sajnálom de nincs kémia.

1
Hajnal
Hajnal küldte
október 14. 22:26

@Lili: szerintem mindegyikünk ismeri a jelenséget! De nem baj, jól körbebosszantjuk egymást!:):)

1
Hajnal
Hajnal küldte
október 14. 22:08

@Attila: de az, agyrém!! Ahogy ez az egész társkergetőzés is! 😀Nem lehetett kellemes, de rá kell szánni az időt az ismerkedésre, nem lehet kikerülni. Egy idő után már meg lehet úszni a nagy pofáraeséseket, de még akkor is becsúszhat. Ilyen az élet! A szikra/kémia hiánya azért jó kifogás, mert nem lehet belekötni, nem lehet rajta megsértődni, vagy vitatkozni. Ha nincs, akkor nincs. De az ilyet nem kell sajnálni.

Balázs
Balázs küldte
október 14. 22:06

@Zoli: Kedves Zoltán! Semmi rosszindulatúság de a második kérdésed inkább sajátban kérdezd kedves Lilit.

Zoli
Zoli küldte
október 14. 22:05

@Lili: 46-57 nálad a korhatár. Lejjebb kellene vinned... :) Zoli

Zoli
Zoli küldte
október 14. 22:04

@Lili: Kedves Lili, teljesen igazad van! Hány éves férfit keresel? Zoli

Zoli
Zoli küldte
október 14. 22:04

@Lili: Kedves Lili, nem mondod hogy eltűnnek mellőled a férfiak?! :( Zoli

Lili
Lili küldte
október 14. 22:00

@Zoli: akkor ez nálad már korral jár úgy látszik... hát ezért keresnek a negyvenes nők fiatalabb pasikat, nem ötveneseket!

Lili
Lili küldte
október 14. 21:58

@Hajnal: saját tapasztalatból, 4-5 férfi eljátszotta már a szellemeskedést. Ami valljuk be, igencsak bosszantó dolog. De én már csak nevetek az ilyen neveletlen férfiakon.😆 Ők megérdemlik, hogy visszakapják más nőktől.

2
Zoli
Zoli küldte
október 14. 21:53

@Lili: Igen? Nem tudok róla. Zoli

Lili
Lili küldte
október 14. 21:52

@Zoli: rád természetesen! Mivel ezt te is eljátszottad.😜

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország