Milyen az ideális smink első randira?

indította: Judit
Éva
Éva küldte
május 01. 09:35

@Róbert: Szia! Érdekesen közelíted meg a smink témát.Én jó magam kevésbé sminkelem magam,de igen is egy driszrét,kellemes smink minden nőnek jól áll. Minden női arcot szebbé varázsol. Természetesen a vastag vakolatokkal én sem értek egyet,meg a nagy műszempillákkal,ami hamarabb ér be az ajtón,mint a hölgy. Fiam azt szokta mondani az agyon festett,túl dekorált sminkes nőkre, Mű nők, és igaza van. Valószínűleg azok a hölgyek akik túl sminkelik magukat,ott valószínűleg lehet valami takargatni valója.

Róbert
Róbert küldte
május 01. 07:20

Sziasztok! A nőknek! 🌹 A férfiaknak! 🖐️ Csak kérdezem!? Miért is sminkelik saját magukat a nők? Ez természet_ellenes. Hogyha a férfi sminkeli saját magát az mi is? Tehát a nők részéről ez van, hogy sminkelik saját magukat. Hogy tetszenek? Kinek? Kiknek? Saját maguknak? A férfinak? A férfiaknak? A nőknek? Valamit takargatnak? Valamit meg akarnak mutatni? Van önbizalom? Vagy pedig nincsen semmi önbizalom? Csak normális emberek válaszait várom! Kíváncsian várom a válaszokat! Már említettem és írtam, hogy nem vagyok a nők ellen! Kösz, hogy olvasod! Üdv! Róbi

1
József
József küldte
május 01. 05:35

Az első randin szerintem a legjobb egy visszafogottabb, de az illteő egyéniségéhez igazodó smink használata. A túl sok sminket használó hölgy esetében rögtön felmerülhet a kérdés "vajon mi van avakolat latt", ami szerintem nem szerencsés.Én ilyen téren a természetesség híve vagyok egy napszakhoz és alkalomhoz igazodó smink szerintem teljesen megfelelő egy hölgy részéről.

Matild
Matild küldte
április 28. 21:25

A fiatalság smink nélkül is gyönyörű. A kor előre haladtával öregít és tönkre teszi a bőrt is.

1
Ádám
Ádám küldte
április 19. 08:05

Sziasztok! Én nem sminkelek az első randi előtt és a hétköznapi életben sem. Zsonglőrként előfordul velem az, hogy néha kell hogy legyen rajtam smink. Személy szerint nem szeretem, de hát ez előfordul ebben a szakmában. Én szeretem, ha egy nő sminkel a randi előtt egy picit. Viszont, ha túlzásba viszi akkor biztosan az ellenkező reakciót vált ki belőlem. Ilyen túlzásnak érzem már a rengeteg réteg vakolatot az arcon. Ha mondjuk nagyon erősen ki van rúzsozva, akkor nem nem szeretné, ha megcsókolnák a randin? Műszempillákat se tetszenek, de a szemöldök tetoválás se az én stílusom.

1
Mária
Mária küldte
április 16. 22:27

@Lili: Szia kedves Lili! Ok, rendben. Nem gond. Úgy gondoltam: csak szeretnék úgy általában több időt szánni a bejegyzések olvasására. Nemcsak itt a fórumon, hanem a napló bejegyzéseket illetően is. Ezt nem îrtam az előbb egyértelműen.

Lili
Lili küldte
április 16. 15:05

Szia Mária! Az én naplóbejegyzéseimet nem fogod tudni, mert nem írok naplót. De a fórumon előfordulok.😉

Mária
Mária küldte
április 16. 09:55

@Lajos: és @Lili: Szia kedves Lili, Lajos és sziasztok Mindenkinek! Mindkettőtöknek igazat adok, nagyon jól megfogalmaztátok a lényeget! Igyekezni fogok olvasni Benneteket! Itt is és a napló bejegyzéseiteket is.... Szeretettel Marika 🙂

Lajos
Lajos küldte
április 14. 10:21

Az ideális smink az elsö randin olyan, amelyik segít megszerezni a másodikat...

1
Lili
Lili küldte
április 14. 10:14

Egy jó és ízléses smink mindig előny, pláne bizonyos korban. És van, amikor önbizalmat ad és kétségtelenül jobban mutat az illető a fotókon. Egy strandra ezett randin viszont nehéz eltakarni a hibákat...😉😂

1
Ferenc
Ferenc küldte
április 14. 09:13

@Emese: Igazad van. Én annak tudom be, hogy sokszor még a profi sminkesek sem tudják, hol a határ (vagy nem mernek ellentmondani az alanynak), hogy a kevesebb néha több, az otthoni kezdőök meg pláne csak odahúzzák még azt a csíkot, hát nehogy beszáradjon a méregdrága szemfesték. A túlzásba vitt sminkkel meg tényleg sok évet lehet hozzáadni az archoz. Talán nem vagyok egyedül a véleményemmel, hogy kortól függetlenül nincs szebb egy smink nélküli arcnál - persze ha valaki valami számára nagyon zavaró dolgot (folt, pattanás, akármi) szeretne vele leplezni, és ez neki önbizalmat ad, akkor hajrá. Ahogy az is érthető, hogy ha mondjuk valahol tradíció az arc vonalainak, szemnek a kiemelése (ritmikus gimnasztika, szinkronúszás, stb.), akkor nincs mit tenni, el kell fogadni, hogy ez az erős smink a szokás, és még szép is lehet, hisz tudjuk, hogy az ott csak annak az alkalomnak szól. És a nyitókérdésre válaszolva: vagy semmilyen, vagy csak minimális. A túl sok az mindig gyanús. Persze az is lehet, hogy van, aki elvárja, hogy a barátnője jól mutasson az instagram képeken, és neki pont az fog tetszeni.

Emese
Emese küldte
április 14. 07:30

Fodrásznál üldögélve olvasgatom a bulvár lapokat, "művelödök " 😀 Megakad a szemem az alábbi cikken: "Sztár-párok nagy korkülönbséggel" Általában a nő fiatalabb, 10-15-20 évvel. Több, legalább 20 párt mutatnak be, mind egy gálán készített fotón, mind otthoni környezetükben. A gála fotókon mindenki szuper-elegáns, fantasztikus ruhák, ékszerek, frizura, tökéletes smink. Az otthoniakon, nyaralósokon lazább a megjelenés, alig smink. Azt vettem észre hogy a gála-fotókon a nők, bár tagadhatatlanul gyönyörűek voltak, a férjükkel kb. egyidősnek vagy alig fiatalabbnak néztek ki. Az otthoni fotókon, alig sminkkel pedig sokszor látszott a korkülönbség! Vagyis a smink szebbé tesz de idősebbnek is mutat? Főleg a sötét rúzs és a szem alatt is kihúzott szemceruza ilyen irányú hatására figyeltem fel. Érdekes.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország