Milyen egy jó társkeresős adatlap?

indította: Csilla
Zoli
Zoli küldte
szeptember 12. 20:26

@Lajos: "Papa, olyan fárasztó lett, hogy nyugágy kell magához, becsületszóra." 323. oldal, 1983 • Markos György-Nádas György: Józsi bácsi Pesten (IP, 1984) Geszty Péter (szerk.): Rádiókabaré – Válogatás (1984) Zoli

1 2
Csaba
Csaba küldte
szeptember 11. 22:04

@Lajos: Sehol nem írtam le ezt a mondatot. Tehát az egész olyan, amelyet nem én írtam.

Lajos
Lajos küldte
szeptember 11. 09:23

@Csaba: Csak nem gondolod, hogy minden szimpátiámmal együtt be foglak engedni a magánszférámba és olyan gondolatokat is megosztok veled, amik "C"-ben íródtak... "Most igazat kell adnom @Csaba:-nak mindenben még akkor is, ha látom a képét és tudom, hogy minden kollégája is látja és sajnos hónapok óta rajta röhögnek, hogy itt próbál csajt találni magának." Meg tudnád jelölni az idézett "személyeskedö" hozzászólásomban azt a részt, ami nem töled származik egy korábbi beszélgetésünkböl?

Csaba
Csaba küldte
szeptember 10. 20:31

@Lajos: Személyeskedésen túl vannak gondolataid?

Lajos
Lajos küldte
szeptember 10. 11:47

@Mihály: Kedves Mihály! Most igazat kell adnom @Csaba:-nak mindenben még akkor is, ha látom a képét és tudom, hogy minden kollégája is látja és sajnos hónapok óta rajta röhögnek, hogy itt próbál csajt találni magának. Ezt a magánszféra olyan szintü megsértésének és a munakahelyi mobbing olyan mély megvalósulásának tartom, hogy tiltakozásul nem adom meg senkinek a honlapon a TAJ-számomat...

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 09. 19:17

@Mihály: "A bemutatkozásomban említsd meg, hogy mivel foglalkozol" Csak akkor, ha megadod a login adataidat. :) "én ezért is preferálom a személyes találkozást, többek közt" Levelezzünk egy életen át jeligére. Mert különben minek is találkozni vele? ;)

Mihály
Mihály küldte
szeptember 09. 08:22

Én azokat a profilokat kedvelem, ahol minimum két fotó van, az egyik egy arc közeli, de szemből készült, a második pedig olyan, amin a teljes test és a környezete látható. Legyen látható a dátum, amikor készült, ne legyen manipulált, és így nem fog csalódás érni egy esetleges személyes találkozás esetén. A bemutatkozásomban említsd meg, hogy mivel foglalkozol, mert vannak olyan tevékenységek, amiket eltérő időben lehet végezni, és nem mindenki bírja, ha a párja hetekre eltűnik, vagy éjszaka dolgozik… Egy másik gyakran előforduló hiba, hogy nem a valódi területet közlik, ahol élnek, és ez csak akkor derül ki, amikor meghívnak egy személyes bemutatkozásra. A kor közlése mindkét nemnél okoz némi elgondolkodást, mert látok már 60 évest, aki még 50-esnek sem néz ki, és fordítva – én ezért is preferálom a személyes találkozást, többek közt.

2
Maria
Maria küldte
augusztus 28. 18:03

@Csaba: Szia kedves Csaba! Sajnos nem értem több helyen a bejegyzéseidet. Visszakeresni, értelmezni újra és újra, kérdezni - ehhez több időre van szükségem. Nagyon sokat tudok kérdezni. Egyelőre most csak annyit, hogy nagyon szépen köszönöm most is a figyelmedet! További gyönyörű napot, csodálatos hétvégét kívánok! Üdvözlettel: Marika

Bálint
Bálint küldte
augusztus 26. 16:18

@Attila: Nem ismerem az illetőt így csak találgatni tudok de szerintem tesztelt. Exekről nem szokás beszélgetni egy ismerkedés elején, Én legalábbis így tudom de Ő mégis azzal kezdte, hogy arról kérdezett. Akár szóvá teszed, hogy fura kérdés akár nem két lehetőséget látok. A opció, hogy megírod röviden egy de maximum két mondatban, hogy mi volt miért lett vége. Ha jobban érdekli úgy is kérdez majd de ott már biztos megemlíteném, hogy furcsa, hogy az ex jobban érdekli mint Én és a jelenlegi életem. B opció, írsz egy kisregény róla amiből tényleg az jöhet le, hogy Te még nem vagy túl a dolgon, nem zártad le teljesen azt a kapcsolatot hiszen még mindig ennyit tudsz mesélni róla ilyen beleéléssel egy idegennek. Persze az is lehetőség, hogy csak "szórakozott" és bármit írhattál volna a lényeg ugyanaz lett volna, hogy nincs további ismerkedési szándék a részéről (mert nem is volt), ezt már sosem fogjuk megtudni.

2
Csaba
Csaba küldte
augusztus 25. 20:03

@Maria: Viszonylag rosszul viselem, ha valaki úgy tesz, mint aki képtelen megérteni az anyanyelvén olvasható mondatokat. Elolvastam a hozzászólásaidat, többnyire írtam is rájuk, épp ez a bajod. 1. Jó, és? Mit akartál ezzel mondani? Kék az ég és zöld a fű. Ilyeneket én is tudok, csak ettől nem vagyunk előrébb. 2. Magánbeszélgetést nem hivatkozunk meg, továbbra is javasolom, hogy tanulmányozd az általam olvasásra ajánlott jogszabályokat! Továbbá ne tégy úgy, mintha a jog hatálya alól kivonhatnád magad. Nehezen hiszem el, hogy amíg az ember türelmesen, finoman szól, addig nem érted. A bizalom alapvető lehetne, csak ugye van, akiről később kiderül, hogy hiba volt megbízni benne. Akkor például, ha nyilvánosság előtt hozakodik elő személyes beszélgetés tartalmával. Segíteni akartam az ismerősömnek, de beláttam, ez nem baráti, hanem profi szakember segítségét igényli. Erre írtam, ha van ötleted, mondd. Mellesleg akkor is épp azért hoztam ezt fel, mert meguntam a mérhetetlen mennyiségű bullshitet, Coelho szintű bölcsességet, amelyet képes vagy leírni. Mutattam példát arra, hogy az általad írottak valós helyzetben aligha működnének. 3. Tehát kívülről szóltál bele, ami nem baj, csak akkor ne ütközz meg azon, ha kapsz rá valamiféle reakciót. Azzal átlépted a kompetenciád határát, hogy meg akarod mondani, ki és mit írjon, valamint mit ne. 4. Fantasztikus tanács az, hogy ki-ki jöjjön rá, hogy jobb neki! Én tudom a meggazdagodás biztos receptjét: bele kell vágni az évtized üzletébe, és máris minden jóra fordul! Na, tetszik? 5. Bocs, nem vagyok bölcsész. Mérnök vagyok ennek megfelelő gondolkodással. Igen, volt arra példa, hogy megbántottál. Vélelmezem, nem szándékosan, de hidd el, amikor szürke zónába mész a törvényesség tekintetében, s rád kell szólni, az bántó. Dehogy csapódik le rajtad! Egész egyszerűen nem figyelsz oda a szavaidra, arra, hogy a kimondott szónak súlya van. Jeleztem, hogy ha teszel egy állítást, akkor mutasd meg azt, hogy mire gondolsz, mert akkor lehet róla vitát nyitni, akkor válhat világossá, ki és mit értett félre, vagy ki mit gondolt másként. Amíg azt írod, hogy ezt vagy azt engedek meg magamnak veled szemben, és ezt nem támasztod alá, addig bizony ez nem egyéb, mint rágalom.

Maria
Maria küldte
augusztus 24. 23:45

@Csaba: Jó estét kívánok kedves Csaba! Nem, nem, ezt sikerült jól félreértened, úgy látom:-) 1. Ezt megint nem olvastad el, ezért újra idézem magam: "Úgy gondolom, hogy azért járunk ide, mert beszélgetni akarunk egymással.... Megismerni egymást és véleményt cserélni.... Ha írok és szerintem bárki más ezen az oldalon, azért ír, hogy megossza velünk a véleményét.... Semmi esetre sem kiosztás // kioktatás.... Biztos, hogy nem azért írok.... Más sem ellened vagy bárki más ellen ír itt...." Nincs kioktatás senki részéről sem, én ezt így gondolom, szántam, is, de szerintem senki más sem az oldalon nem oktatja ki a másikat. Gondolat- és véleménycsere van itt. 2. Itt egy korábbi megkeresésedre hivatkoztam, ahol magát a megkeresés tényét tettem szóvá. Te ezt már teljesen elfelejtetted, de semmi baj nincs ezzel. "Miért kérsz kedves Csaba egy nő ismerősöd ügyében tőlem segítséget, magán levelek formájában, ha ez megítélésed szerint annyira rossz és elutasításra szorul...." Nem kell akkor nekem írnod, ha nem bízol meg bennem. Miért írtál nekem? Mi volt a célja? Segíteni akartál neki. Na és ebben semmi különös nincs!!! Emberek vagyunk vagy nem?! Ahol tudsz, segíts, ez a gyönyörű a világunkban.... Különben minek élsz, ha nem teszel valami jót: úgy gondoltad, segítesz és kész. 3. Ezt Neked írtam, arra a bizonyos gondolatra hivatkozva augusztus x-én: Hogy tudniillik bármi van, nem írunk és vagy cselekszünk az élettel összeegyeztethetetlen módon.... Nem is írjuk le, mert itt azért vagyunk, hogy megtaláljuk a boldogságunkat.... Segítünk egymásnak, ahol csak tudunk.... Másokkal írtál valamit, ebben nem tudok nyilatkozni, hogy pontosan miről volt szó.... Te majd utána nézel szerintem, az lesz a legjobb. "Türelem, folyamatos figyelem és megértés, beleérző képesség..... Az élettel összeegyeztethetetlen dolgokat nem kell leírni, nincs semmi szükség rájuk... Az életnek az az értelme és lényege, hogy boldog legyél, találd meg a hozzá vezető utat.... Persze, hogy próbára tesz, mint mindenkit.... Ezek egyszerű gondolatok, örülök, ha segít. Szívesen segítek és írok, mert tudom, sokan vannak egyedül...." Tudod, lehet kérdezni is a másiktól, mielőtt valamit leírsz.... Hogy biztosan jól értettelek?! 4. Kiegészítő gondolat Egyszer kérdezted tőlem egy fórumbejegyzésem kapcsán, ami a mozgással kapcsolatos volt, hogy hogyan lehet javulni.... Hogyan tudunk meggyógyulni egy-egy fájdalmas időszakot követően. A válaszom akkor az volt, hogy mindenkinek magának kell megtalálnia azt a módszert, amitől jobban van. Ez lehet egy kiadós alvás, egy jó kis séta, egy kirándulás a hegyekbe.... Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy éppen mi a jó neki.... Csak segítő szándékkal írok és írtam és most is így van ez ám .... Sohasem írtam úgy, hogy kioktassak itt valakit is. Tőlem ezt nem kell így venni, hangsúlyozom. 5. Javasolt Egyszer úgy olvasd már el többször, hogy hogyan írsz velem. Hogyan írsz a többiekkel. Stílusra, rendben?! Aztán hogyan írnak a többiek és hogyan írok én?! Vagy volt-e példa arra, hogy én valaha is megbántottalak.... Nem hinném, hogy a tanács, a segítő szándék ennyi negatív energiát hoz magával.... A segítés nem kioktatás és soha nem is szántam annak. Kicsit úgy olyan, mintha úgy minden, ami Téged ér, az rajtam csapódna le.... Nem figyelted meg?! Majd úgy figyelgesd magad és a többieket. Neked folyamatosan kell valaki, akin kiélheted magad.... Legtöbbször velem írsz úgy, ahogyan itt senkivel sem. Miért írsz úgy vélem?! Nem lehet velem megbeszélni dolgokat?! Mi a baj?! Írd már le, mert nagyon érdekel itt ez a kardinális válasz mindenkit..... Vagy mert nem írok úgy, ahogyan tényleg kellene? Ah, vagy mert segítettem Neked tanácsokkal.... Engem nem kell kérdezni, mert dolgozom és ilyenkor csak otthon_reggeli_zuhany_munka_elintézni való _mozgás_zuhany_vacsora_ágyikóm. Én nem tudok itt üldögélni és várni a csodára, mennem kell mozogni.... Életemben ennyit nem magyaráztam és őszintén szólva sohasem gondoltam volna, hogy ezen gondolatokra jutsz és ilyen mondatokat, ilyen stílust megengedsz magadnak velem és a többiekkel szemben is.... Életemben nem ültem ennyit és életemben nem tapasztaltam ekkora negatív energiát emberben..... Miért pont nekem írod ezeket?! Én kiszaladok a hegyekbe és jól vagyok, minden nap.... Hétvégén 4-5 óra, simán ... Neked sem jó ez, úgy érzem. Mára ennyit tőlem, holnap korán csörög az ébresztőórám:-) Jó🌜 éjszakát és érdekes álmokat🌷 kívánok Mindenkinek:-) M.

1 2
Csaba
Csaba küldte
augusztus 24. 20:05

@Éva: Jut eszembe, van egy rakás leveled. Nem szoktad azokat elolvasni?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408