Milyen egy jó társkeresős adatlap?

indította: Csilla
Csaba
Csaba küldte
augusztus 01. 01:05

@László: Ha megnézed ennek az oldalnak az adatkezelési tájékoztatóját, itt is pontosan ugyanaz a gyakorlat, amiről beszéltem: A Tagsághoz kapcsolódó adatkezelés, a Tag önkéntes külön kifejezett hozzájárulásán alapul (6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése), azt az Adatkezelő nem kényszeríti ki, azonban felhívja Tag figyelmét, hogy a személyes illetve különleges adatok meg nem adása/nem teljes körű megadása esetén a Weboldal összes szolgáltatása illetve a Weboldal egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők a részére. Azért nincs ez jól, mert kiüresíti a személyiségi jogok intézményét. Lényegében megfoszt a jogaidtól, elveszi a szabadságod, hiszen vagy lemondasz arról, amelyre jogvédelmet adnak a törvények, vagy nem használod a szolgáltatást, ezzel megint csak a szabadságod csorbul.

Csaba
Csaba küldte
augusztus 01. 00:57

@László: Az, hogy a felhasználó szándéka ellenére kerül nyilvánosságra a magánélete. Emlékezzünk csak vissza, amikor a mobilszolgáltatók lefénymásolták a felhasználók személyi igazolványát, s a jogászaik azzal intézték el, hogy az adatkezelés jogalapja a felhasználó hozzájárulása. Ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy választhatod azt, hogy megóvod a személyes adataidat, de akkor nem lesz telefon előfizetésed. Ezt a gyakorlatot a későbbiekben elkaszálták ugyan, de addigra lényegében minden felhasználó személyes adatait begyűjtötték. Szóval nem, a szabadság nem úgy értelmezendő, hogy dönthetsz úgy, hogy véded a magánszférád, de akkor nem kapsz szolgáltatást, azaz le kell mondanod a jogaidról. Lényegében itt is erről van szó.

László
László küldte
július 31. 20:01

@Csaba: Mi benne az aggályos?

Csaba
Csaba küldte
július 28. 23:11

@László: Mindamellett, hogy ez privacy szempontból aggályos, de tényszerűen így van.

László
László küldte
július 28. 22:54

@Tamás: Nem tudom melyik meccset nézed, de kicsit eltévedtél. Ezen az oldalon KÖTELEZŐ a fénykép, ráadásul olyany, amin jól látható az arc. Ahol a fórumposztoknál nem látsz képet, az a felhasználó már nincs az oldalon, ezért törlődött a kép a hozzászólása mellől.

Csaba
Csaba küldte
július 28. 21:40

@Tamás: Van munkahelye, vannak kollégái, vannak rokonai, fia, lánya, anyja, apja, s talán nem óhajtja a legszemélyesebb magánügyeit, a életét vagy annak hiányát, nyomorúságát velük megosztani. Lehet, hogy neked az a normális, hogy üvegkalitkában élsz és mindent tudhatnak rólad, nekem igényem a személyes tér és az intimitás, vagy, ahogy Kósa Lajos megfogalmazta, a magánszféra. :) És ahogyan nekem, ez akár bárki másnak is igénye lehet.

1
Tamás
Tamás küldte
július 28. 18:33

Számomra elgondolkodtató az, hogy hölgyek nem tesznek fel magukról képet, miért van ez. Arra tudok gondolni, hogy unalom üzésből vannak itt, mert éppen nincs semmi sorozat a TV-ben. Talán ismét be kellene vezetni , mint az őskorban volt hétfő és pénteken nem volt műsor.

Tamás
Tamás küldte
július 25. 13:20

Miért van az , hogy a nők amikor adatlapot töltenek ki nem a valóságot irják. Pl. 40 kg és duci, vagy duci vagy filigrán, a fotó alapján látható kb. a súlya is. Magasság keres 250 cm-es pasit. Miért szégyenlik a nők az alakjukat, súlyukat találkozáskor úgyis láthatóvá válik minden.

Zoltán
Zoltán küldte
július 03. 23:07

Nem tudom milyen a jó adatlap, szerintem hazudni felesleges. Aki azt keresi az meg úgyis hazugnak fog tartani. Volt tegyébként egy lány két éve ki azért regisztrált, mert meglátta az adatlapom és hogy írhasson nekem. Azt üzente hogy olyan a bemutatkozóm mintha ő maga írta volna, és hogy akkor is válaszoljak, ha már találtam valakit. Szerencse hogy éppen úgy volt kitöltve akkoriban hogy megadtam a hobbimat, mi többek között a zenélés, és a színészkedés. Ő furulyázott és citerázott. Találkoztunk is kétszer. Az emberi szimpátia mindkét részről megvolt, és jókat beszélgettünk hasonló világszemlélettel, de valami mégis hiányzott, hogy úgy tekintsünk majd egymásra mint lehetséges jövendőbelire. Nekem fényképen nem tetszett, de életben bomba nő volt, talán mert volt személyes varázsa, stílusa is. De legalább találkoztunk és ő is megismert. Így a mai napig szoktunk még beszélgetni, kinek hogy megy a sora. Azt hiszem az ő adatlapján semmi nem volt, még Facebookon is álcázta magát, mert távolságot tart az internetes közösségektől.

1
Atilla
Atilla küldte
július 03. 19:31

@Zoltán: Nyugat-Európában vagy Amerikában másként vannak összerakva a népek. Ha minden funkciód működik, akkor mindegy hogy van-e hasad van kockás vagy. Ha még tusz valamit és meg is mutatod, akkor már nyerő leszel. Az egyik városi Oktoberfestre meghívott egy kedves lány, hogy készítsek képeket róla. S az alkalommal élve szétfényképeztem a bulit... Egy nagyon ritkán látható technikai összeállítással (Canon 1DX MkII + 3 nagyon nagy teljesítményű vaku rászerelve + f/2,8 L-es és f/1,4, f/1,2 objektívek) sok képet készítettem a viszonylag sötét helyiségben. A képek az elegendő fény miatt hibátlanok és nagyon érdekesek/kellemesek/hangulatosak lettek. (10x cseréltem akkukat a vakukban, tehát mentek rendesen. 5 óra alatt 1700 kép készült.) Egy óra múlva a csajok már ölelgettek (és sokan kérték hogy máskor is találkozzunk), a zenekar pedig óránként eljátszotta nekem címezve a mindenki által ismert Mein Fotograf című slágert, amit mindenki együtt énekelt velük. Aztán megtanítottam őket egy kicsit táncolni is. Ettől kész lett a társaság, és 10 napon belül több mint 100 meghívást kaptam különféle rendezvényekre. Szerintük sokat adtam hozzá az esemény hangulatához. Nincs kockahasam, és annak ellenére hogy a tüzelőt én hasogatom fel télire, nem vagyok kigyúrva sem.

Zoltán
Zoltán küldte
július 03. 18:39

Egy kis adalék. Régebben, talán a spektrumon, vagy hasonló dok csatorna mutatott be társkeresésről szóló sorozatot. Egy idős sörhasú pasi vezetésével. Ő is javasolta a "kegyes hazugságot" az adatlapon. Mert ha már mind a ketten megjelennek a randevún, akkor már fél siker... És ott már szóban könnyebben megy a hódítás...

Atilla
Atilla küldte
július 03. 18:36

@Zoltán: Csak az ostobák próbálnak érzelmeket méricskélni. Ha véletlenül valamelyikkel kapcsolatba kerülsz, a folytonos méricskélése (én ezt adtam és ezt kaptam, stb.) röviden véget vet a kapcsolatnak. Már hónapokat sem lehet az ilyenekkel kibírni. Nem tudsz igazat mondani paraméterekben, mert azok folyamatosan változnak. A pocak kialakulásának több oka is lehet. A ek közötti hártyák a rendszeresen azonos irányból érkező terhelés miatt megnyúlhatnak (pl. sofőr vagy ülőmunka), helytelen légzés, és egyes félelemtípusok is képesek átrendezni kicsit a eket a törzsben/hasban. Egyes sportok is képesek megnövelni a tüdő méretét, és ha az nem párosul az anyagcsere megfelelő változásával, akkor megintcsak a hasüregben tolódnak el egyes ek. De légzőgyakorlatokkal is meg lehet növelni a tüdő méretét. (A rekeszizom képes "vándorolni, de képes stabilan megnövelni a méretét is.) De simán létrehozhat bárki nephroblasthoma-t is (ejtsd: nefroblasztóma), ami egy tumor ülése. Egy korábbi tumor azzal segíti valamelyik et, hogy beleépül/hozzáépül, és ugyanazt a funkciót látja el. Ezzel megerősíti a et minden funkciójában. Ez akkor történik, ha egy tumor kiváltó okát (az mindig valamiféle érzelmi ok) nem szünteti meg az, akinek a testében létrejön. A tumor 9 hónap alatt ül. Méretét tekintve lehet bármekkora. A 6 cm alatti nagyságúakkal nem foglalkoznak, de a focilabda méretűeket már el szokták távolítani. Bár az elég veszélyes beavatkozás némely esetben. Ha beszélsz medvéül és pocakod van, akkor mackós az alkatod🤣 Ha nincs hajad sem, akkor Micimackós 🤣 Mi az hogy káros ? A dohányzást némelyek annak tartják. Ám el lehet szívni például a gyümölcsteát is. A hatása pontosan olyan élénkítő mint ha megfőzi valaki, ám sokkal tovább friss marad tőle mindenki. A gyógynövénynek tartott növények többségét önmagában is el lehet füstölni és a füstöt beszívni. Némelyiket csak más növények szárított részeivel keverve. A takarékosabbak először teát főznek, majd a maradványokat megszárítják a megfelelő módon, és azt elfüstölik. A füst szaga és az íze gyakran rendkívül eltérőek. A teázós-füstöléses módszert sok dologra lehet használni. Némelyek a kihúzott fogaikat növesztik újra a segítségével, némelyek különféle potenciáljaikat módosítják, de lehet a test formájának módosítására is használni úgy, hogy egyes testfolyamatokat felerősítünk Í(pl. méregtelenítés, zsírbontás, stb). A nők gyakran ezt a módszert használják a mellük és a popsijuk feszesen tartására. A 80 éves nőnek sem kell push-up, mégis simán lekörözi (mellbedobással 🤣) a huszonéveseket. Hiszen minden nő ismeri ezeket a módszereket. A valós adatok mindegyikét soha nem tudod beírni. A test sokféle szempontból változik. És folyamatosan változik. A fénykép pedig sosem fénykép. Legfeljebb egy színes kép, de inkább színes izé. Mobiltelefonnal elsősorban tájakról, terekről lehet képet készíteni. Ugyanis nincsen benne optika, csupán egy torzított műanyagdarab. Az egész szoftveres bűvészkedés. Egy szoftver találja ki, hogy mit akarsz látni a képen. Egy mobiltelefonnal sohasem fogsz csillaghúzást készíteni, és tüzijátékot is csak nagyon gyenge minőségben lehet vele fényképezni. Akárcsak meteorrajt. A portré készítésénél használt objektívekről Budai Petúr számol be érthetően az egyik videójában. Azt is elmondja, hogy miért nem tud senki sem valós képet mutató portrét készíteni mobiltelefonnal. Ez csak simán fizika, amit semmilyen szoftveres bűvészkedéssel nem lehet felülírni.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408