Milyen legyen az első üzenet a párkeresőn?

indította: Krisztián
László
László küldte
december 03. 18:39

-Figyelemfelkeltő -Érdeklődő (, de nem tolakodó) -Nem túl rövid, és nem is túl hosszú -És mindenek előtt ŐSZINTE

Áron
Áron küldte
december 01. 13:12

@Ádám: Szerintem itt önerőből sehogy, tehát marad az a verzió, hogy megkeresed az admint a problémával, vagy "jelented" a saját kommentedet (még nem próbáltam).

Ádám
Ádám küldte
december 01. 12:31

Hogy lehet a kommentet törölni?

Hajnal
Hajnal küldte
december 17. 11:17

@Lili: igen, határozottan kacsintott! Nekem az jutott erről eszembe, hogy lehet 80 évesen könnyebb lenne ismerkedni, hiszen ha az ember félig vak, mindegy hogy néz ki a másik, meg félig süket, akkor az sem számít már mit mond. 😁 Csak lehet addigra elfelejti az ember, miért is akart ismerkedni. 🤣

3
Éva
Éva küldte
december 15. 09:45

@Lili: Szia! Ez így van,én is tapasztalom. Könnyebb ismerkedni online,de hiába,ha 99%-ban idiótákat fog ki az ember🤣🤣🤣🤣

1
Éva
Éva küldte
december 15. 09:43

@Péter: Szia! Ez nagyon nagy,jót nevettem🤣🤣🤣🤣

Péter
Péter küldte
december 15. 06:20

Sziasztok. Lehet korábban már írtam, egy ismerkedős fórumban pár éve olvastam, hogy az egyik srác azzal kezdte a levelezést, hogy megírta a lánynak: -Lehet nálatok tyúkot lopni? Nekem most reggel meg a következő indító üzenet jutott eszembe: -Szia, van nálad túrórúdi? Tudod, a pöttyös az igazi. 😂 (Pláne ha szeplős az illető lány...)

2
Lili
Lili küldte
december 14. 22:36

@Hajnal: ezek a 80 évesek tudják, hogy mi a dörgés! Biztos, hogy rád kacsintott???🤣 Az én fiam nem akar semmi közösségi munkát, de én is könyvtárra gondoltam nála. Múlt héten láttam két szimpi pasit egy üzletben, velem kb. egykorúak lehettek, de nem történt semmi, Gondolkodtam, hogyan is kell élőben ismerkedni... már azt se tudom, itt könnyebben megy a dolog.

Krisztina
Krisztina küldte
december 14. 20:49

@Hajnal: 🤣

Hajnal
Hajnal küldte
december 14. 20:41

@Emese: Az idősebbektől úgy látszik minden téren lehet tanulni. :) Legközelebb kipróbálom!:) @Zoli: Lehet, erre nem is gondoltam!!!

2
Emese
Emese küldte
december 14. 19:13

Hajni, potyognak a könnyeim a nevetéstől!! Látod így kell ezt csinálni! 😀 Csak mi egy jóképű 50-esnek toljuk többször a kocsit!

Zoli
Zoli küldte
december 14. 19:12

@Hajnal: "Lehet elszalasztottam az utolsó lehetőséget???😆" Inkább az úriember nem kapta meg az utolsó lehetőséget... Zoli

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország