Milyen ruhát vegyek fel az első találkozás alkalmára?

indította: Balázs
Maria
Maria küldte
augusztus 22. 20:09

@Pal: Persze, ez teljesen érthető, ez csak egy javaslat volt a részemről. Mindenki eldönti, hogy mit tart meg belőle és mit nem... Te így látod, én így látom, más esetleg teljesen másképp látja a dolgokat... Ez teljesen rendben van. Szép estét kívánok Neked és Mindenkinek az Oldalról: Marika

Pal
Pal küldte
augusztus 22. 19:37

@Maria: nem a ruha és a smink fontos számomra. Legyen hétköznapi..

Maria
Maria küldte
augusztus 22. 18:19

Sziasztok:-) Olyan legyen, hogy a ruha az egyéniségedhez illő legyen.... De: ha rám hallgatok, akkor olyan, hogy benne vonzó, i és hihetetlenül ellenállhatatlan vagy.... Ami nem magamutogató, nem túlzottan kihívó és nem túl egyszerű.... Hogy színes vagy egyszínű, azt is Te döntöd el: ápolt legyél, hogy jó érzés legyen Rád nézni.... Nem kell a ruhához nagyon sok smink, csak annyi, amennyi jól álll Neked, mint NŐ-nek.... Illat // Parfüm - az egyéniségét adja az illetőnek.... Szintén ne túl sokat tegyetek magatokra! Sikereket kívánok Mindenkinek:-) Marika💅

Gabriella
Gabriella küldte
augusztus 22. 14:58

Csakis kényelmesben! Szoknyában tuti nem fogtok látni :D

Emese
Emese küldte
augusztus 19. 08:49

Kedves Gábor, Nem igazán értem, miről van szó. Elmagyarázod? Ezért csak ezt tudom mondani: az öltönyös férfi elegáns, sajnos már ritka látvány. Igaz ma már jóval lezserebb az öltözködés. Ha a pasik tudnák, mennyivel jobban áll rajtuk a zakó, mint a keresztben csíkos pulcsi (a mumusom, főleg ha pocakos az illető)! Farmer, fehér ing és egy sportos zakó... ezzel nehéz eltolni. A divatról: fogalmam sincs, miért, itt Olaszo.ban csak az idősek hordanak rövid ujjú inget, a 60 alattiak csak hosszú ujjút hordanak, főleg fehéret, aminek nyáron felhajtogatják az ujját.

1
Matild
Matild küldte
augusztus 19. 07:59

Kedves Gábor! Kérlek ne haragudj hogy levelemmel zavarlak!? Olvasva bejegyzésedet , szeretnék kérdezni valamit. Mivel megszállott színházba járó vagyok, kérlek szépen írd meg nekem, melyik az a színház amit említettél a hozzászólásodban? Valamint hogy mikor is van az a bízonyos "nyílt nap?"Mivel nálunk a József Attilánál csak szezon nyitó utcabál van. Válaszodat előre is köszönöm! Üdv. Tilda.

2
Gábor
Gábor küldte
augusztus 18. 19:59

Nekem az a történet jutott eszembe Emese, amikor egy fantasztikus nő meglepetésében elkezdett nevetni, amikor meglátott. Ez nem a reklám helye, de van egy színház Budapesten, ami a szeptemberi nyitást nyílt nappal kezdi, kitelepülnek a színház előtti térre, s van egy benti előadás is, ami remélem idén is megtartatik a művész úr által, közkívánatra kell előadnia Babits 'Jónás könyve'-t. Itt történt, hogy az utcára kitelepült programoknál éreztem, hogy furcsán néznek rám, a Nő vidám lett, a szinházi előadás közben nyugodtam meg, hogy nem én vagyok egyedül tetőtöl talpig öltönyben. A kisebbik lányom nagyon átérezte, hogy a tiszteletére így öltöztem. 😊

2
Emese
Emese küldte
augusztus 18. 12:44

Kedves Lajos! Amit írtam, azért írtam - pontosan azt, hogy " lehetőleg" , mert volt egy eset amikor az illető férfi ilyen nadrágban jött a randira és másodjára is abban láttam. Ha az illető mindig így öltözködik, akkor helyes, hogy ne változtasson a szokásán, mert akkor nem önmagát adná. Ebben az esetben is biztos fog találni valakit akit ez a tényező nem zavar. Viszont, mivel a nőknek általában nem tetszik a trottyos ülep és a letaposott nadrágszár, ha a férfinek nem ez a szokása, legyen rá gondja, hogy öltözködik. Az első benyomás fontos. Nem kell tehát idegeskedni... csak odafigyelni.

2
Laci
Laci küldte
augusztus 18. 10:14

Lajos! Nekem van! Mármint kutyám :):) Kölcsön adom! :):)

Lajos
Lajos küldte
augusztus 18. 09:22

Remek, még egy dolog, amin halálra idegeskedhetem magam... - Igaziak-e a képek? - Titokban horgászik-e? - Jó helyre megyünk randira? - Megfelel neki a sminkem? - Megfelel nekem a sminkje? - Ki fizessen a randin? - Miröl beszélhetünk a randin? - Lesz-e második randi, vagy szó nélkül eltünik? - Megérti-e, hogy nem lesz második randi? Most meg hogy mit vegyek fel a randira? Megyek kutyát vásárolni...

2
Emese
Emese küldte
augusztus 18. 02:46

Nōként azt mondom: trottyos nadrágot lehetőleg ne vegyen fel a klasszikusan öltözködő férfi. Annyira öreges, "tatás", gondolat-lelohasztó. 😀 Az embernek az lehet a benyomása hogy az illető kifogyott a ruhájából de nincs pénze újat venni. Vagy hogy van ott valami elrejtendô... Hasonló kellemetlen látvány a túl hosszú nadrág, amikor a felesleges szövet a pasi sarka alá gyűrődik és azt jól megtapossa. Inkább legyen rövidebb, bár most az a mulatságos divat van itt Olaszo.ban hogy a férfi nadrágok olyan szûkek, hogy nagyon feszül a lábukon és a szár azért olyan rövid, (ahogy a velencei polgár mondaná) mert " bejött a dagály a nappaliba".

Norbert
Norbert küldte
június 03. 20:03

Sziasztok Nekem az a véleményem hogy olyan ruhába kell öltözködni amiben kényelmesen érzi magát az adott fő. Szerintem egy randin nem az a fontos ,hogy ki öltözzünk hanem hogy egy randin jól érezze magát mindkét illető.

4

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország