Mire vágynak a férfiak?

indította: Dénes
Emese
Emese küldte
március 09. 21:34

Itt Olaszországban gyakran látni nyáron humoros feliratú pólókat. Néhány éve láttam egyet ezzel a szöveggel: Mit akar egy nő a férfitől? Legyen kedves, udvarias, hűséges, szép, izmos, megértő stb. stb. kb 40 pont. Mi akar egy férfi egy nőtől? 1. Menjen be vele a málnásba 2. Ne zargassa Kíváncsi vagyok mit szólnak az érintettek a férfilélek eme egyszerűsítéséhez, illetve a nők egyetértenek vele?

Gergő
Gergő küldte
március 07. 20:15

Egy jópofa sörre és egy üzembiztos gépjárműre. Tévedhetek. Más gondolatak is vannak, de mindenkinél más.

1
Dénes
Dénes küldte
július 16. 17:27

@Titi: Szép dal, a csiga pedig nem csoda, hogy nem tud szaladni, hiszen a hátán cipeli a házát. :)

Titi
Titi küldte
július 15. 17:52

@Dénes: Dénes erről két dolog jutott az eszembe: 1.) Várj míg felkel majd a nap 2.) és a csiga hussss... :-) Titi

Dénes
Dénes küldte
július 15. 14:36

@Titi: Én hasonlóra gondolatok, mint a nők, csak a másik oldalon, és találkozunk majd az út közepén, csak nehogy jöjjön egy kamion :)

1
Titi
Titi küldte
július 14. 22:50

@Dénes: Kedves Dénes, Remélem Te nem a leszedhető tetejű NDK turmixgépre gondolatsz? Mert már ezen sem lepődnék meg :-) Titi

Dénes
Dénes küldte
július 14. 17:07

@Beáta: Igen, ha elől van a fontossági sorrendben, vagy pedig alapból kizáró ok.

1
Dénes
Dénes küldte
július 14. 17:04

@Titi: Okkal indítottam ezt a fórumot, mivel a legtöbb nő a társkeresőkön meg van róla győződve, hogy a férfiak nagy része csak re gondolatik. Mielőtt gondolnád, hogy nem így van, ezt bizonyítja sok női adatlap, amiken egyértelmű utalás van erre. Ezért gondoltam, hogy derüljön ki mi az igazság....

1
Titi
Titi küldte
július 13. 20:55

@Tamás: Kedves Tamás, Ha Rád nézek egyből nekem is ez jutna az eszembe, hogy hiányod van egy elektrohidraulikus termoszivattyúból. Szóval emberek máris itt egy klasszikus :-) -Az est mondása volt-Tied a pálma ma estére. Titi

Tamás
Tamás küldte
július 13. 18:09

Sziasztok! Ha érdekel valakit, Én nagyon gondolatom egy barátnőre, egy elektrohidraulikus ószivattyúra és, hogy találkozhassak a télapóval. Amennyiben ez senkit sem érdekel, akkor is ezek a gondolataim :)

3
Titi
Titi küldte
július 13. 00:17

Sziasztok, Hogy az eredeti kérdésre kormányozzak vissza: Mire gondolatnak a férfiak?, Már önmagában is tucatosító. Nincs két egyforma ember, és férfi. Az ember egy tiszteletet követel, és valamelyest normális kommunikációt úgy általában az embertársaitól. A férfi is alapból is ezt szeretné, hogy felnézzenek rá, megbecsüljék. Ez egy olyan kérdés, amit szerintem egy fórumon nem igazán lehet megvitatni, hiszen ne mások határozzák meg az igényeinket a gondolatainkat és ne általánosítsunk. Egyszerűen bármit is megfogalmaznék, mint nő ebben a kérdésben azaz én véleményem, és nem biztos, hogy a férfi arra gondolatik. Ha egy kapcsolat kialakul egy idő után mikor kezdjük megismerni a másikat, úgy is tudjuk mi az amitől elmosolyodik, vagy hálás szemekkel tekint vissza ránk. De előre kitalálni felesleges, látni kell és figyelni RÁ. Különben eljutunk a Nyuszika fűnyírójához, szóval felnőtté válás egyik alappillére tudd, hogy mit akarsz, és mond ki.

2
Mihály
Mihály küldte
július 11. 20:55

Egy próbát azért megérne, magáért a lehetőségért...:))

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország